Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingvin66666

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István Galaxy S6-osán klittyog a gomb, ami nem tűnik őrült nagy problémának, de egy több, mint 200 ezres telefonban tényleg ne klittyogjon már semmi. A szerviz szerint viszont ez egy ilyen Samsung - ami mondjuk igaznak is tűnik, mert nem kellett különösebben feltúrni a netet sem a…..
Oké, túl szép volt az elképzelés miszerint csak szólnunk kell, hogy kösz, nem kérjük az áremelést, és már meg is van oldva minden. Van akinek igen megvan, és van, akinek nem. Íme a gyakorlat. Életképek telenorosoktól. Kedves Homár! Nem tudom írtak-e már ebben a…..
pingvin66666 2015.06.30 13:42:52
Ebben a pillanatban a 1220 számon:

5 másodperc csend..

"Szíves türelmét kérjük...
Szíves türelmét kérjük...
Szíves türelmét kérjük...
Szíves türelmét kérjük...

Technikai okok miatt a kérését nem tudjuk végrehajtani. Kérjük ismételje meg hívását később."

Trágyadomb az egész. Több, mint tizenkét éve vagyok Pannonos/Telenoros, eddig semmilyen problémám nem volt velük.

Amit akartam, a netes felületükön keresztül (még ha olykor nem is elsőre) sikerült megoldanom. Most meg semmi. Lófasz. Az MyTelenor bejelentkezés után egy frankó beetető szöveg fogad, a "még magasabb színvonalú" kifejezést tartalmazva.

Az utóbbi egy-két évben kezdték el orrba-szájba küldözgetni a "MÁJMENÜ" ajánlatokat, meg a sok sok, hét napig érvényes "ESEMES-MEGABÁLYT" kombókat. Amiket én például baszhatok, mert két annyira egyszerű telefonom van, amely még WAP kapcsolatra sem képes, pénzem meg nincs, részletre meg vegyen akinek hat anyja van. Küldözgetik az 0-tól 10-ig való értékelést ezzel-azzal kapcsolatban.

Nem lett volna kurvára egyszerűbb, hogy ha egy IGEN/NEM sms-t kellett volna küldeni egy kurva telefonszámra? Egyrészt saját magukat kímélték volna meg, másrészt pedig mindenki könnyedén lerendezi, és nem kell egy tetves ügyfélszolgálati iroda után, vagy faxgép után vadászni egy nyamvadt kisvárosban, ahol még a kábeltévé/internet is olyan borzasztóan pocsék, hogy a Telenor oldal négy perc alatt tölt be. EPIC FAIL.

Jó, jó, tudom. A sok-sok feledékeny vagy nemtörődöm ember az ő malmukra hajtja a dolgokat, ezért nem tesznek szart se érte, nyernek rajta. Aki nem ellenkezik, az megy a július elsejei feketelevesbe. Nálam garantáltan elásta magát a cég. Az irományukban legalább egy valamiben igazuk van. Magasabb lett az ügyfélszolgálati színvonal. Csak mínuszban.

Ilyen félkegyelmű bandát már régen láttam, pedig tele van vele ez a sárgolyó. Elkezdek galambokat tartani, vagy összegyűjtök egy pár CB rádióra, aztán azon beszélgetünk a rokonokkal.
Az ember olyankor döbben rá hiányaira és gyengeségeire, amikor van ideje gondolkozni rajta. Ezért boldogabbak azok az emberek, akiknek mindig van dolguk...bár ez nem egészen így van,de a lényeghez valahol biztos közel járok. Mi lehet oka a lehangoltságomnak? Talán a magány, bár…..
Dolgaim ...sok idő után újra. 2009.09.27 23:40:00
Nemrég ütött fél-éjfélt az óra, azthiszem nem kellene délig fetrengeni az ágyban, és akkor tudnék aludni. Node sebaj, mikor is írhatna az ember blogot, ha nem este.Ahogy hallgatom a gép halk zörgését az asztalon a monitor mellett, szinte sikítóan hasít tudatomba a magány égető…..
Dolgaim Csak úgy... 2008.06.03 23:13:00
Nemrég értem haza, és lévén éjfél, asszem átmegyek bagolyba :) Érdekes napon vagyok túl,nem ugy indult ez a nap ahogy terveztem,de hát semmi sem lehet igazán olyan, mint amilyennek tervezzük, ez van. Holnap végre letelik az a hülye gyakorlat és mehetek dolgozni egy olyan munkahelyre…..
James "Tappy" Wrightról tudja valaki kicsoda? Nem? Hát akkor elmondjuk, hogy ő egy egykori road, aki most  akar híres lenni, ha már fénykorában ez nem sikerült neki. Hamarosan ugyanis könyve jelenik meg, aminek a legnagyobb szenzációja az a rész, ahol leírja, hogy…..
pingvin66666 2009.06.02 14:30:09
Pitbull-lecsó Újabb közmondások 2009.05.31 19:17:00
Bolond lukból büdös szél fúj.Csalánba nem üt a Tyson.Egyik VB, másik EB.Kicsi a Bors, de Kiszel Tünde a címlapon kicsit erős.Más kárán tanul az okos prostituált.Nem eszik olyan forrón a Kásás Tamást.Addig nyújtózkodj a takaródér', amíg el nem éred!A kecske is megdöglik, a…..
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..