Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joeka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Amióta általánosan elfogadottá vált az a nézetrendszer, amely szerint a tavaszi választások leglényegesebb kérdése az, hogy a Fidesz szerez-e kétharmadot, vagy nem, tisztelet a kivételeknek, mintha letargia lett volna úrrá a bal-lib eszmerendetlenség képviselőin. A…..
Kedvenc agresszív kismalac-viccem a gödörbe esett főszereplőről szól, aki mikor a nyuszi felajánlja, hogy várjon csak, hoz egy kötelet, jellemzően azt mondja (agresszíven): „nem várok!” Kicsit ilyen érzésem volt, ahogy haladt előre a május, és a Cluster One B-oldalon is…..
Bár egy demokráciában kevésbé lehet korlátozni a szabadságjogokat, mint egy népi demokráciában, de bizonyos jelenségek esetén azt gondolom, hogy meg kell húzni a határt. A szabadságjogok túl széles felfogása egyértelműen azok kiüresedéséhez vezet. Egy népi demokratikus…..
A listázások korát éljük, ez van. Heti rendszerességgel emlékezünk meg, hármas-négyes-ötös-tizes fogatokban pocsék filmekről. Nem csak az abszolút nulla kategóriásoknak lesz itt helye, a nagy csalódások, az elrontott ötletek szintén sorra kerülnek és természetesen, szigorúan…..