Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palbence

9 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem telt el egy év se az NX300 MILC fényképező bejelentése óta, a Samsung máris kihozta a frissített változatot. Az eredetileg főleg 3D fotó- és videófelvételi képességeivel kecsegtető fényképezőn most a hasznosabb tulajdonságait igyekeztek tökéletesíteni. A 3.31"-es…..
Kívűl esik a Galaxy Note 3, vagy valamelyik nagy gyártó phablet-je a büdzsénkből? Itt a megoldás: kapható a BLU Studio 5.5, ránézésre utóbbi idők egyik legjobb ár-érték-képátlójú telefonja. Az Android 4.2-es változatát futtató készülék nem a specifikácíójával fog…..
Hetek kérdése és szeretett Mac-ünkön tudhatjuk az OS X legújabb változatát, a Mavericks-et. A gold master változatot most adta ki az Apple a fejlesztőknek és ugyebár tudjuk, hogy ez az utolsó release a megjelenés előtt, olyanannyira, hogy mi, végfelhasználók is ezt fogjuk majd…..
Bejelentette a Western Digital a My Cloud-nak nevezett legújabb külső merevlemezét. Utóbbira valójában csak külsőre hasonlít, annál sokkal többet tud: Gigabit ethernettel rácsatlakozik otthoni, vagy munkahelyi hálózatunkra és ha győzi az internetkapcsolatunk, akkor a világon…..
Ma otthon akartam enni, mert édesanyám főzött, de amikor a Lövőház utcán sétáltam, megpillantottam a napi ajánlat főételét: pesztós csirkecombfilé rukkolás burgonyapürével. E mennyei fogás láttára rögtön összefutott a számban a nyál és azonnal beültem az étterembe. Na…..
Ma Tapolcán volt dolgom és a több, mint kétórás autóút után már majdnem kiesett a szemem az éhségtől, ezért kénytelen voltam betérni az első olyan étterembe, ahol a pincéreken kívűl más is tartózkodott, ez pedig a Peppino pizzéria volt. Mivel olyan éhes voltam, hogy nagyon,…..
 Húsvétkor nem megyünk étterembe, mert nem vagyunk parasztok, hanem családi vacsorával ünneplünk. Mára csak ennyit, a képek magukért beszélnek:..
Hol Eszünk Ebéd menü - Jam Pub 2011.04.22 12:27:00
Ma a Jam Pub-ban ebédeltem. Az ebéd menü ajánlatban kétféle előétel, háromféle főétel közül lehet választani, desszertet nem választhatunk, abból mindig csak egyféle van. Előételként a hideg meggylevesre esett a választásom, amit friss mentalevéllel bolondítottak meg.…..
Ma a Rózsakert bevásárlóközpontban ebédeltünk. Az első emeleten található keleti étteremben rendszeresen meg szoktunk fordulni. Választásunk szinte mindig a gyros tálra esik, ez most sem történt másképp. Az adag emberes méretű volt, a csirkehúst és a pitát is frissen…..
Na ezért jó kijönni egy ilyen eseményre: lehet, hogy otthon is van élő videoközvetítés, de megnézni egyelőre csak Londonban lehetett a kontinensen az új cuccokat. Ez tehát a világ legelső tesztje az új cuccokról, exkluzív hyper brékinggel jelentkezünk tehát az Egyesült…..
A tegnapi tapizós termék bejelentését követően az Apple kiadta a Magic Trackpad and Multi-Touch Trackpad Update 1.0-ás frissítést, ami nevéből következően nemcsak a Magic Trackpaddal ismerteti meg a Maceket. Az Apple a háromujjas ablakmozgatás képességét a laptopokra is…..
Appleblog Új MacBook Prók kedden? 2010.04.10 07:07:00
Az április 13-i időpontot a Macworld hintette el, de megerősíteni látszik a hírt, hogy a Best Buynál kifogytak a 15 colos modellekből, egy másik webáruházban pedig a fehér MacBook kivételével mindegyik laptop készlete nullával egyenlő. Ti is érzitek a termékfrissítés…..
palbence 2010.04.10 20:48:31
@huhujje: ne bánkódj. a számítástechnikában egy dolgot nem szabad: várni. ilyen alapon megvárhatnánk a 2011-es macbook-okat is, mert lesznek, ebben biztos vagyok. sokan azt mondják, hogy nem vesznek most iPhone-t, mert majd úgyis jön a 4g, vagy micsoda. addig persze csorgatják a nyálukat a 3gs-re és a falat kaparják, hogy nyomogathassák egy pár percig :)

@riha96: remélhetőleg nem fog ilyen sokáig tartani, amíg hazaér. a mostani mbp-at ugye június közepén mutatták be, ha jól emlékszem és június végén már meg is kaparintottam egyet :)
Megjelent a böngésző 10.5-ös verziója, és máris átvette a vezetést: lenyomtam a SunSpider tesztet Chrome-on, Safarin valamint Operán is, és a következő eredményeket kaptam: Látható, hogy ezek a norvég fickók nem tréfálnak, nem lennék most a svédek vagy a finnek helyében.…..
Tegnap elérhető lett a Chrome bétája Mac OS X-re, amire a legtöbben úgy csaptunk le, mint éhes kutya a mosogatólére. A fejlesztői verzió után egy Google béta már-már hivatalosnak tűnik.A Safari gyorsaságát megszokva sokan estek pofára a legújabb strandlabda-effektek miatt, de…..
Az iPhone-omat eddig feltörve, a Vodafone hálózatán használtam. Régóta kacsingattam az ikon 200-as felé, mert ár-érték arányban jelenleg az egyik legjobb csomag a piacon (kis igényűeknek). Végül a médiamánia M-et választottam ki magamnak, mert egyre többet pofázok, és elég…..
palbence 2009.09.30 21:25:05
@millAh: szia, szerintem a %-os kijelzés azért maradt benne, mert sbsettingsben bekapcsolva hagytad, ez velem is megesett. mondjuk ha belegondolok, ez nem hátrány :)
I am in their house and feel ashamed hijacking their computer but my one does not want to bring up the WEP code for my wireless internet. Anyways, I like it here.Tomorrow is my first day in school, I nearly forgot about it, but fortunately Mr Teleki asked me about it. ... Shame on me.I want to…..
A 17 colos MacBook Pro után most a 15 colos laptopra is megjelent az opció az online boltban. 50 dollár felárért a középső MacBook Prók is kérhetőek a kijelző elé épített tükör nélkül. A döntés oka, hogy sokan szerettek volna MacBook Prót matt kijelzővel, és még többen…..
Szeretném megosztani veletek, mennyire ordenáré módon POFÁTLAN húzásnak tartom, hogy időnként újraszinkronizálnak olyan filmeket, mint a Beverley Hills-i zsaru 2.Anyátok.Unalmas, értékelhetetlen, nézhetetlen szar lesz. Olyan, mint egy kiherélt tenyészbika: céltalan.A beszólások,…..
Egy érdekes tortát dobott nekünk a Nielsen. A 2009 második negyedévében készített vizsgálat arra kereste a választ, hogy az iPhone 3G vásárlói korábban melyik gyártó termékeit használták. A táblázatból kiderül, hogy elsősorban a motorolások váltottak, a samsungosok csak a…..
palbence 2009.07.20 00:37:09
Közeleg az Apple új operációs rendszerének hivatalos premierje, szóval a legújabb bétaverzió már sokat mutat abból, hogy milyen lesz a végleges OS.Hát harmonikus.Már a fejlesztés legelején közölték, hogy a Snow Leopard nem elsősorban az új fícsörökről, hanem olajozott…..
Már csaknem elfelejtettük a laptop hunters videókat, amikben mindenféle amerikaiak mennek be boltokba számítógépet venni, hogy a végén többnyire egy béna konfiggal jöjjenek ki, amit kifizet a Microsoft. Na de most itt az újabb epizód, ami szerencsésebben sikerült mint az eddigiek:…..
Az Adobe a minap azt demózta, ahogy egy HTC Hero hiba nélkül futtatta a Flasht. A mobil egyébként egy Android-alapú telefon, amit az amerikai T-Mobile-tól lehet megvásárolni. A bemutató alapján a Hero-nak semmi baja nem volt a Flash-sel, ami elmondom miért fontos nekünk: mert gyengébb…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Jessica 2009.05.11 18:57:00
Úgy látszik, hogy Brand Pitt mindkét nőjét rabul ejtette az Apple, merthogy Jennifer MacBook Prót használ, míg Angelina iPhone-t. Bár ha én almalogós termék lennék, a volt kedveshez szeretnék kerülni, tudom, hogy Angelina rajongótábora óriási, szóval van neki helye a rovatban.…..
palbence 2009.05.11 19:46:52
A Maclife szerint pénteken érkezik az operációs rendszer 10.5.7-es verziója, érdemes lesz figyelni az update-et, aztán reménykedni, hogy nem válik gyilkológéppé a Leopard.A 9to5Mac mindenesetre szkeptikus, merthogy az Apple ritkán ad ki frissítést pénteken.Sorba is vette, melyik…..
palbence 2009.05.08 15:39:35
@trixilw: soha? :)