Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feherlo

5 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán az ókori olimpiai játékok óta - de lehet, hogy már jóval előtte is – az ember igyekezett díjazni a teljesítményt. Azt, ha valaki teljesítményével, képességével, tudásával kitűnik a tömegből. A science fiction és fantasy babérkoszorúja a Hugo-díj, melyet 1953 óta ítélnek oda a sci-fi és/vagy…..
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
Feherlo 2011.05.28 00:40:44
Jim Root, a maszkzenekar gitárosa elárulta, semmi biztosat nem tud a közös jövőjükről, és lehet, hogy Paul Gray, a májusban túladagolásban elhunyt basszusgitáros hiánya a Slipknot feloszlásához vezet. "Először is át kell esnünk egy nagy gyógyulási procedúrán, csak…..
Az egyetlen ok, ami miatt veszíthetünk Brazília ellen (bár, ha jobban belegondolok ők csak belőle nőtt gyenge ága...) az ez:  Ehhez szavaim sincsenek, asszem a refrént nem kell fordítani érti mindenki... nem igényelt sok agymunkát megírni, na nem mintha a zenéhez kellett…..
Feherlo 2010.06.24 11:42:18
Nem érkezett meg az ajánlószelvénye? Feltörték a postaládáját? Név és párt nélkül vitték el az ajánlószelvényét? Jelentsen fel! Hozzuk újra divatba a feljelentést! Bár az elmúlt századok magyar történelmében a feljelentés egyfajta nemzeti sportként erodálódott, mi…..
Feherlo 2010.02.16 00:54:31
A nyáron elkezdtem egy sorozatot, mely az eRepublik országait mutatja be. Rengeteg kérdést kapunk az újaktól a történelmet illetően, ezért felfrissítve ismét leközlöm a cikkeket és pótolom a hiányzó részeket is, remélem sokak számára érdekes lesz és segít jobban megismerni a…..
December 29-én reggel 08:45-kor a magyar és szövetséges csapatok összehangolt csapást mértek a román védelemre a kőrösvidéki régióban. A meglepetésszerű támadás teljesen váratlanul érte a román hadvezetést, noha a háború lehetősége már hetek óta a levegőben volt. Ez az…..
A néhány nappal ezelőtt meghirdetett program, mely az új cégek indulását szándékozott elősegíteni, számunkra is örömteli sikert aratott. 20 induló cég támogatását tűztük ki célul, jelen pillanatig 17 cég kapott támogatást. Ebből a programban tehát még 3 cég vehet részt.…..
Az elmúlt heti baby-boom pozitív hatásai az ország jövőjére nézve vitathatatlanok, ugyanakkor egészen idáig szinte teljes egészében az állam viselte az újoncok foglalkoztatásának és fejlődésének terheit. Az állami tréningcégek jelen pillanatban is majd' 2000 indexbébinek…..
Az újoncok eMagyarország állami tréning cégeiben kezdik pályafutásukat. Ez a cég eddig jellemzően a Hungarian Food illetve a Hungarian Grain volt. Az előző élelmiszert állít elő, a másik az élelmiszergyártáshoz szükséges búzát. A baby-boom azonban nem hozott élelmiszer…..
Geekblog The Unfunnies 2008.09.17 08:03:00
That’s not all, folks: Tapsi Hapsi gyilkos, pedofil és kurválkodó barátai. Ah, a polgárpukkasztás… kevés téma van, mely oly érdekes és vitatott, mint ez. És a kérdés elsősorban nem is az, hogy valaki meddig hajlandó elmenni ezen a területen, hiszen egy olyan őrült…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
 Az index híradása szerint a kormány azt tervezi, ezentúl azt is megbünteti, aki a nála lévő áruhoz tartozó számlát nem tudja felmutatni.Röhej. Igazi fekete humor.Elképzelem a jelenetet. Jó napot kívánok! Az APEH-től jöttem. Látom, itt az éjjel-nappali kisbolt előtt…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
- Asszonyom, tudna adni egy kis pénzt?- Ilyen erős, egészséges ember? Menjen el inkább dolgozni.- Asszonyom... Alamizsnát kértem, nem tanácsot.*Gondolom, akárcsak a heteroszexista SzIN-plakát, a tegnapi Napló is csak keveseknél verte le a lécet. Igaz is, a nincsteleneken, nyomorékokon,…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..