Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camaron

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[update] Legjobb tudomásunk szerint - annak ellenére, hogy még mindig érkeznek hozzánk megkeresések levelek nem megérkezése miatt, - a rendszer visszaállt a normál üzembe. A tegnapi naptól az üzemeltetés jelentése szerint biztosan megérkeznek a levelek a fiókokba. A problémákért…..
Rian Johnson filmje nem foglalkoztatott túlságosan, mozis nézést nem is terveztem. Ám elképzeléseim változtak, mikor megláttam a film 8.5 pontos imdb-nyitóértékelését, ami valljuk be, nagyon magas. Így egyértelmű volt, hogy ezzel nem szabad várni a DVD megjelenésig, nagy vásznon…..
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..
camaron 2010.12.16 19:37:55
@Kőmíves Kelemen: igen, elvisz egy százast, de mennyi maga a rendszer? 2 milla egy normális tárolóval.
minek tölteném fagyállóval a fűtési rendszert? elég csak a napkollektoros kört. van plusz 2 szivattyú, egy vezérlés és egy hőcserélő. ennyi.
camaron 2010.12.16 19:29:39
@Kőmíves Kelemen: egyáltalán nem nagy művészet összekötni. igaz, ha úgy van tervezve a ház és megvannak a bekötési helyek. egy meglévő háznál már macerás. de egy új építésű családiháznál a napkollektor rendszer árának töredéke a rákötés a kazánrendszerre. pár plusz gépészeti elem kell.
camaron 2010.12.16 19:32:22
@nomac: mondjuk vicces az a támogatás, amit minden év elején hírdettek, hogy pályázhat az ember a megújuló energiát használó rendszerek építésére. az 15-20% mínusz.... semmit nem ér. mert ha magad csinálod támogatás nélkül, akkor alkudhatsz a kivitelezővel.... ha támogatással csinálod? nincs kecmec, számla stb. és már ott is van, hogy amit visszakapsz kifizeted másnak. :)
A Fidesz ahelyett, hogy megszabadulna a csúfosan megbukott polgármestertől, valamiért kiáll mellette. (Fotó: Mitter Balázs/szeretgom) Három dolgot biztosan megtudhattunk a tegnapi, Lázár Jánossal készült Magyar Nemzet-interjúból. Az első, hogy a Fidesz vezetősége végre…..
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..
camaron 2010.06.14 09:09:38
@rezsöatya: és ki áll abba a legtávolibb, eldugott parkolóba? szerintem emberünk a várandós feleségével nem ott keresett helyet, hanem inkább a mozgáskorlátozott helyek környékén.
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..