Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöttyke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet nem fake egy történet, amiben az izzadós fiú röhögve fingik a randikon? Szereplők Én Matild 24 György 30 2008 tavaszán találkoztam először Gyurival. Egy buliban futottunk össze ahova egy barátnőmmel érkeztem. A barátnőm régi ismerőse volt. Beszédbe elegyedtünk.…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
Pöttyke 2010.01.19 11:57:12
@mudszeparator: tényleg :) lehetnék figyelmesebb is :) de hát nem?? ilyen hülyéket. és a stílusa? :D nagyon menőnek képzelheti magát
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..