Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artist_not_engineer

14 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 14.-e egyébként Bálint névnap, jónéhány  (10+) éve pedig a "szerelmesek ünnepe"-ként tartják számon, már itthon is, nos ez a "VALENTIN NAP"... Számtalan vicc, jó és rossz poén, na meg karikatúra született ebben a témában, kinek-kinek kedve szerint száz számra talál ilyet... Mi egy kicsit…..
Hölgyek, Urak! Ha valaki ismeri a weboldalunkat,(www.swingerklub.hu) vagy a facebook oldalunkat, ahova a weboldalról könnyen odatalál mindenki, akkor tudja, hogy egy swingerklub vagyunk...Vannak fix heti programok, ilyen a csütörtöki "gangbang & swinger parti...   Mi is az a GANGBANG? A…..
artist_not_engineer 2024.01.10 15:42:09
Nylon harisnya ( átlátszó) és ballerina cipő egy ugyanilyen póz tökéletes lenne!Hálás köszönet ezért ha felteszítek! Az Index fórumon érkezett kérést igyekeztünk teljesíteni. Teljesen átlátszó combfix nem volt kéznél. Reméljük, hogy így is megfelel...
Mi, magyar nők Te veszel könyvet? 2022.01.02 20:17:17
Egy új kihívás terjed a közösségi oldalakon: nem veszek új könyvet. Ez a címe. A lényege pedig az, hogy aki részt vesz benne, az nem vesz új, papír alapú könyvet, hanem helyette e-könyvet vásárol, kölcsönkéri a könyvet, könyvtárból veszi ki, stb. Bennem íróként és magánemberként is felvet ez a…..
„Én nem tudnék csak úgy akárkit szeretni. Nem vagyok egy szent. De ha akarnék is valakit szeretni, annak a másiknak jó tanítómesteremnek kell lennie, hogy én megtanulhassam, hogyan szeressem éppen őt.” (Feldmár András) Életünket behálózzák az elvárások. Ki, mit vár el tőlünk, és mi mit várunk el…..
artist_not_engineer 2021.09.20 05:46:57
@csakférfi: Szerethetek bárkit. Ez tényleg csak rajtam múlik. De ő csak akkor fogja szeretve érezni magát, ha megtanítja, hogy vele ezt hogyan kell csinálnom. Ha másképpen szeretem, az lepattan róla, esetleg még idegesíti is.
artist_not_engineer 2021.08.19 14:09:15
artist_not_engineer 2021.08.30 10:53:19
@Bagno: Nem tudom, honnan vetted, hogy elzárkózunk a férfiaktól... Keresni valóban nem keresünk, de ha esetleg összeakadunk valakivel, aki bejön, akkor miért is ne. :-)
Régen, nagyszüleink, dédszüleink idejében az volt a szokás, hogy a fiatalok magázták az idősebbeket. A szüleiket, nagyszüleiket is. Az ismerős felnőtteket nénizték, bácsizták, a szülők édesanya, édesapa volt, a nagyszülők nagymama, nagypapa, vagy papa, mama. Az anyós, após is általában anyuka,…..
Ez nem egy boldog cikk, írni sem volt könnyű, és olvasni sem lesz az. De nem is az a célom vele, hanem az, hogy megpróbáljam ismét felhívni a figyelmet arra, miért felelőtlen és rossz döntés kiengedni a cicánkat az utcára. A cikk végén szereplő képeket és tragédiákat látni mindig nehéz, de talán ha…..
artist_not_engineer 2021.04.19 15:31:47
@Bunkóné Barom Ildikó: "Miért vesz Pista bácsi júliusban fagyállót?" Azért, mert az autó hűtőrendszerét azzal kell feltölteni. Nyáron is, mert az keni a vízpumpát.
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
artist_not_engineer 2021.04.10 09:33:59
@CoolKoon: Az elején még hittünk a spontaneitásban, mert úgy tűnt, hogy működik. Pedig egészen egyszerűen csak több időnk volt egymással foglalkozni, egymásra gondolni. Nem volt kérdés, hogy csinálunk közös programot, mert adta magát. Mióta gyerekeink vannak, meg kell szervezni minden egyes kimozdulást, mert valakinek vigyázni kell rájuk. De belejöttünk, és azóta legalább heti egy randink van.
Az elmúlt hetekben több olyan levelet is kaptunk, amelyben a hölgy levélírók a partnerük, férjük merevedési gondjairól számolnak be. Természetesen minden levelet egyénileg is megválaszoltunk, Zsuzsa pedig hozzájárult a története és a tőlünk kapott válasz nyilvános közléséhez is. Íme : "A férjem 67…..
Szombat reggel van mosolyogva ébredek. Este Kornél vár. Ilyenkor annyira könnyűnek érzem magam. Palacsintát készítek a családomnak reggelire (természetesen zablisztből, búzacsírával és nyírfa cukorral)  Közben szól a rock és mi mind a négyen táncolunk a konyhában. Aztán társasozunk, meg maratoni…..
Napok óta nem ment le egy falat se a torkomon,  most mégis le kell szállnom a buszról, olyan hányingerem van. Tizenegy év monogámia Tizenegy éve nem ért hozzám Andráson kívül más férfi. Akkor épp betöltöttem a huszonkettőt. Annyira könnyű volt levetkőzni bárki előtt. Fiatal voltam és feszes.…..