Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixelapu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PixelApu Kobrák a házban! 2022.11.26 14:07:08
Hosszú kutatómunka után sikerült fényt deríteni arra, hogy bizony kormányunk összejátszik számos ismert szuperhőssel. Sőt!  Előkerült néhány titkos fotó is, ami lerántja róluk a leplet!  1. A Kobrák már a házban vannak. Kobra parancsok - a szervezet megalomán vezetője - éppen megajándékozza…..
PixelApu Apa epilepsziás 2021.04.09 15:32:41
  Szerintem elég keveset hallani erről a betegségről, és még kevesebb róla az ismeret. Még adókedvezmény sem jár utána, pedig azt már lassan egy baszakadt köröm után is igényelhetsz. Miért? Nem is tudom. Szegénynek talán szar a marketingje. Ráadásul a világnapja is Valentin napra esik, ami aztán…..
Pár napja olvastam egy cikket, amiben egy texasi nő azzal büntette a gyerekét, hogy egy áruház wc-jében csináltatott vele fekvőtámaszokat. Ennek a hírnek az apropóján néhány gondolat a gyermekbántalmazásról:..
PixelApu 14.levél 2020.01.11 00:53:25
Szia Panka! (akkorra ha nyomorultul érzed magad és kilátástalan minden) Először arra gondoltam valami vicceset írok. Például, hogy felborítottad a karácsonyfánkat. Ami persze már csak utólag poénos. Akkor baromira nem volt az és rendesen ránk hoztad a frászt. Vagy mondjuk milyen, amikor ijedten…..
PixelApu Levelek Pankának (1-13.) 2019.10.23 20:24:49
1. levél Szia Panka! Nem tudok aludni. Egész héten ez van. Amióta éjszaka sem megy a hőmérséklet 25 fok alá, megőrülök. Ilyenkor elárasztják a vicces mémek, na meg a panaszkodó posztok a közösségi oldalakat az elviselhetetlen hőségről. Aztán meg jönnek a kommentek, hogy aki most a hideget…..