Regisztráció Blogot indítok
Adatok
civiles

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-civiles-Csütörtökön konditerem, karedzés majd a szokásos 40 perc futás,  de most nagyon nehezen ment. Egyszerűen elfogytam a 3/4-e tájékán. Mindegy letudtam ez is megvolt. Egyébként már lészrevettem, hogy a konditeremben én vagyok a futás szekció, akivel mindenki egyeztet, ha…..
-civiles-Hát nem jelentkeztem hétfőn. Így alakult :-( Ettől az időjárástól teljesen depressziós lettem. Múlt héten végig csak fetrengtem itthon. Mondjuk úgy volt, hogy pihizek egy 2-3 napot, aztán újúlt erővel folytatom, de mire nekiálltam volna edzeni folyton esett meg…..
Futok és blogolok Csak lazán 2010.06.10 21:39:29
-civiles-Tegnap pihenőnap.Ma este nyolc után futottam. Nagyon lazán, kellemesen éreztem magam végig. Úgy éreztem jó a tempó, a végén még fokoztam is egy kicsit. Aztán amikor megérkeztem, ránézek az órára és: 22'19". Hát nem egy nagy idő. Sebaj, de nagyon jól esett, és…..
Futok és blogolok one 2010.05.27 21:49:00
-civiles-Ma Duna parton 3.5 km 22'18" alatt. Jó is volt, viszont kell vennem egy fejpántot, mert az izzadság folyamatosan a szemembe csorog, és nagyon csíp. És zavar, de nem kicsit, nagyon :-) Az elkövetkező 4-5 napban viszont alaposan letesztelhetem a lábaim, mert úgy néz ki, hogy…..
-civiles-Április 7. szerda: Reggel konditerem, mell-hát edzés + 45 perc kerékpár.Április 8. csütörtök: konditerem, bicepsz-tricepsz + 45 perc kerékpár.A súlyzós edzésekhez megjegyezendő, hogy azért most már kezdek elég szép súlyokkal dolgozni. Talán csak a fekvenyomás az ahol…..
civiles 2010.06.10 06:43:01
@ren051: Szia reno!

Bocs csak most néztem a leveleim között, hogy érkezett komment. Először is Te vagy az első hozzászólóm, úgyhogy kapsz egy virtuális díjat tőlem. Köszönöm a hozzászólást. Természetesen szívesen ismerkedek hiszen valahol ez volt a célom a bloggal. A vádligörcs már a múlté a masszírozás és a magnézium megtette hatását. :-))))

Veled mi a helyzet?
-civiles-Ma 22'31"-et futottam, mit futottam kocogtam, szenvedtem, fújtattam, sipoltam, vánszorogtam, csúsztam-másztam. Legalábbis így éreztem, bár az idő az azért nem annyira gázos, persze volt már jobb meg lesz is. Meleg volt nagyon, pedig reggel fél kilenc fele mentem futni, de…..
Futok és blogolok Futás zenére 2010.06.06 20:46:20
-civiles-Tegnap 21'31" -et repesztettem :-))), ma 22'16". Tegnap nagyon lazán kényelmesen sikerült ilyen időt futnom, ma viszont éreztem, hogy merev, fáradt vagyok, meg is látszott az időn. Egyébként kiváncsi lennék, hogy 3.5 km 21-22 perc alatt milyen időnek számít, ha…..
-civiles-Az előző bejegyzésemnek azért adtam a one címet, mert akkor még úgy gondoltam az elkövetkező  öt napban minden nap futni fogok, és majd szépen beszámozom. Aztán az időjárás és egyéb körülmények közbeszóltak. ehhez képest voltam még pénteken azaz 28-án:…..
Futok és blogolok Reload 2010.05.27 12:32:02
-civiles-Na, újra itt. Nem vesztem el, csak írni nem volt kedvem. A lényeg, hogy az edzést  viszont nem hanyagoltam. A lábfájásaim, fokozatosan elmúltak, bár még most sem teljesen fájdalommentes a lábam, de ez már azért elviselhető. Az elmúlt hónapban többnyire konditeremben…..
-civiles-Na végre kiderült miért fáj a vádlim. Elmentem a dokihoz, aki elküldött ultrahangra trombózis végett. Bár sejtettem, hogy nincs trombózisom, mégis megkönnyebültem a vizsgálat után, hogy tényleg nincs. Viszont van az izomban egy vérömleny azaz hematoma. Nagy…..
Futok és blogolok Katasztrófa 2010.04.05 11:01:27
-civiles-Beütött a katasztrófa, pedig azt hittem már túl vagyok a vádliproblémákon. Hát nem... Csürötökön a táv egy harmadánál beütött a krach. A bal vádlim egyszercsak elkezdett feszülni, nem sokkal az achillesz fölött, de nem az ín, hanem izom. Aztán két három lépés…..
-civiles-Röviden, ha görcsöl a vádlid, menj fuss egy jót aztán majd elmúlik. Persze ez így nem működik, de valami hasonló az ami a vádlimmal történt. Akkor időrendi sorrendben:március 27. szombat: futás a Duna-parton. Már az elején éreztem, hogy nincs minden rendben. Nehezek…..
-civiles-Sziasztok!Kedd: délelőtt kondi, futógéppel fűszerezve.Szerda: pihentem. Bár sokan mondják, hogy kell pihenőnapokat tartani, én nem szeretem. Én, ha edzek, akkor minden nap edzek. Viszont vannak olyan napok, amikor érzi az ember, hogy ma nem. Na ilyenkor tényleg pihenni kell,…..
Futok és blogolok Futócípő 2010.03.22 10:58:40
-civiles-Sziasztok!A hétvégén, délutános voltam (és még vagyok is), ezért délelőtt konditeremben voltam szombat, vasárnap és ma is. A szokásos súlyzós edzés végén kardióztam. Szombaton végeztem a kerekezéssel, amikor egy nő felállt a futópadra. Hát a gutaütés kerülgetett.…..
Futok és blogolok Ma: futás 2010.03.19 21:34:00
Sziasztok!Ma Duna part, 3 km, 21'25" alatt, tehát egy minimális javulás most is történt időben. Ellenben talán mióta újra kinnt futok szabadban, ez volt a legnehezebb. Szenvedtem majdnem végig. A végére teljesen szétesett a mozgásom, még jó, hogy már sötét volt nem látott…..
Hello mindenki!Azt hiszem elkaptam azt a bizonyos fonalat. Kedden kondizni voltam, kar(bicepsz és tricepsz) volt a műsoron, bár olyan sokan voltak, hogy nem tudtam  rendesen végigcsinálni. Grrrrrr.... Viszont az egy óra kardio megvolt, és átléptem az 1100-as számot, ami az elégetett…..
Futok és blogolok Ünnepi futás 2010.03.15 19:27:00
-civiles-Nem hagytam abba, csak a gépem adta meg magát. Bekaptam valami trójait és csak az újratelepítés szabadított meg tőle. Nos ez nálam legalább egy hét mire az elhatározásból telepítés lesz. De legalább most jó a gépem.A múlt héten sajnos csak három alkalommal voltam…..
Üdv!Lusta voltam. No nem futni, hanem írni. Úgy látszik blogolni nehezebb, mint futni. Szóval szombaton 3 km 22'39" alatt.Aztán vasárnap pihenni akartam, de olvasgattam Winkleréket és egyszer csak fogtam magam és elmentem futni. 3 km 22'20" alatt. Tök…..
Futok és blogolok Ma kondi 2010.02.26 16:57:55
Üdv!Ma konditerem, jó két órát lennt voltam. Melleztem meg hátaztam, aztán fél órát tekertem biciklin, és 30 percet futottam padon. A kardiót úgy szoktam, hogy a biciklin a fél órát úgy kb. 30 km/h átlagsebességgel 7-8-as fokozaton. Utána egyből a futópadra, ahol öt percig…..
Futok és blogolok Első nap 2010.02.26 09:36:46
Üdv Mindenkinek!Majd magamról később többet, most csak annyit,  tegnap a frissen vásárolt cipőmben (majd később erről is) 2.2 km-t teljesítettem, 16'59" alatt. Kezdetnek nem is rossz, főleg úgy, hogy igazán el se fáradtam. Következő alkalomra azt hiszem belövök egy 3…..
Természetesen mi sem szeretnénk kimaradni az év végi listaszezonból, a Kreatív Online-on hét elején jönnek majd ki az év eze meg aza témájú cikkek, az egyikbe viszont most önök is beleszólhatnak: mi volt 2008 legjobb magyar reklámfilmje? Ehhez csak meg kell nyomni a kedvencük…..
civiles 2008.12.18 18:29:00
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..