Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PerfectStranger

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ennél röhejesebb szakítási szöveg pasiktól, hogy „Jobbat érdemelsz nálam” meg „Te túl jó vagy nekem” szerintem nincs” - És sokan nyilván azért vetik be, hogy kerüljék a konfliktust, még ha ezzel nem csak a hátrahagyottat veszik hülyére, de saját magukat is megalázzák.   Ha esetleg nem tudtad:…..
PerfectStranger 2019.08.02 18:45:42
@Father Justice ☢: ott tévedsz, hogy nagy hírnév kell, hogy egy rakat csaj prompt le akarjon feküdni veled, anélkül, hogy különösebben vonzó lennél fizikailag vagy anyagilag. marhára nem kell. lehetsz tök ismeretlen, többnyire bőven elég az a kb fél méter különbség ami színpad és a közönség között van. tapasztalat.
(jó, én persze vonzó vagyok, az világos :D)
lényeg, hogy tök mindegy ki vagy, ha fönt állsz a színpadon, az a csajok egy részénél mindent visz. egy faluban ugyanúgy, mint Pesten vagy bárhol máshol a világban. így megy ez - mondaná Vonnegut.
PerfectStranger 2019.08.02 20:40:32
@Father Justice ☢: mindegy a lépték. pont azt mondom, hogy nem számít milyen hosszú sor áll az öltöző előtt, mert ez többnyire nem a hírnévről szól.
a nőket nem feltétlenül a hírnév motiválja, amikor felajánlkoznak egy koncert után. (a többséget legalábbis)
Sokat beszélgettem erről csajokkal (már amelyik volt annyira értelmes :). az a fél méter különbség motiválja őket, amiről az előbb írtam. mert ha fél méterrel magasabban állsz (és még valamelyest kreatív is vagy, mert ott pilinckázol valamit) akkor többet érsz a szemükben.
különbnek hisznek az átlagnál - ez az amire ezek a nők gerjednek. szebbnek, jobbnak, erősebbnek, okosabbnak, akármibbnek látnak. ennyit tesz fél méter. jól átverik magukat nyilván, de ez az illúzió spannolja fel őket.
A hírnév, hogy látnak valakit a tévében, neten, plakátokon, csak rádob egy-két-sok lapáttal erre az illúzióra.
Ez pont ugyanúgy működik a bakószömörcsögi művházban, mint Barcelonában vagy Londonban, csak Gipsz Jakab énekes öltözője előtt, közismeretlensége okán nyilván rövidebb a sor, mint Robbie Williamsé előtt.