Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imperin

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imperin Blog Alternatíva 2022.11.28 00:12:02
  Eljött az én életemben is, hogy lázadok. Vagyis, tulajdonképpen már régóta lázadok, de lehet nem akkor, mikor kellett volna. Mondták is régen, „Ha most nem lázadsz, akkor majd felnőttként fogsz és akkor sokan legyintenek rád, rosszabb esetben csapnak.” Hát tény, hogy nem szeretik az emberek,…..
Imperin Blog Újabb hullámvölgy 2022.09.27 11:30:34
Új év, új lehetőségek, és kicsit nagyot merítettem. Egyetem, Eötvös Collegium, Tanítsunk Magyarországért, és a másik szakkoli bizottság. Ha jármű lennék, egy túlzsúfolt csigabusz lennék a Művészetek Völgyén. Elég fura ebbe bele gondolni, de talán ilyen lehet a kiégés első jele: nem tudsz a…..
Imperin Blog Granada || We Game IT 2022.07.09 19:20:49
Az elmúlt hetekben megjártam Granada dombjait és utcácskáit, meglátogattam az Alhambrát és megismertem a játékon alapuló tanulási módszereket, de rengeteg új barátot is szereztem más országokból. Hát igen… épül a kapcsolati háló. Nem pusztán nyaralás volt a granadai kirándulásom, amiért…..
Imperin Blog 2022.05.31 15:18:39
Be kell látnom, hogy kétségtelenül felismertem a problémát vagy legalábbis annak pár tünetét, mely körbe ölel mindannyiunkat, de nem elég, hogy erről beszélek és írok, mert elmerülök a világfájdalomban, majd egyesülök a gonddal. Változtatnom kell, de ez kegyetlenül nehéz dolog. A problémák…..
A tükör Írom e fekete versetezerkilencszázhuszonnyolcban,mikor emberek megőrülnek,mikor a tükrök összetörnek.  Talán görbetükör a tükörs csak én látom nyilt, síma lapnak.Talán holnapra összetörika lelkem.  De ma még belőle szikrázika zajgó, végtelen világ, -egyszerre vetülnek a parányi…..
Imperin Blog Luca 2022.02.12 14:03:39
Úgy meghatódtam, hogy rengeteg emlék és érzelem kezdett kavarogni bennem. Most leírom egy töredékét. Figyelem! Hatalmas spoiler riadó! Ha nem láttad még a Luca c. mesét, akkor várj még egy kicsit és nézd meg mielőtt elolvasod. Úgyis vannak részek, amit nem értesz, ha nem láttad a sztorit. Luca…..
Imperin Blog Altatódal 2021.12.19 13:25:24
Mikor kisgyerek voltam a szüleim esténként mindig odafeküdtek az ágyam mellé és énekeltek valami szép dalt. Emlékszem az erejére, ahogy betöltötte a csöndes házat, és időnként nyitott ablaknál a magányos utcát is. Télen, ádventkor különös jelentősége volt, persze minden alkalommal ugyanannyira jól…..
Imperin Blog Vihar 2021.08.15 20:23:17
Emlékszem – amikor még kockatévénk volt és betárcsázós internet, a kazetta volt a menő és a 64 MB-os pendrive volt a legnagyobb. – láttuk már távolról, hogy közeledik a vihar, estére pont ide ér. Addig minden pillanatot kihasználunk, hogy az udvaron játszhassunk. A vihar mindig gyertyafényes estét…..
Imperin Blog Magam alatt 2021.06.22 20:09:18
Ez egy kevésbé formális és jól megfogalmazott bejegyzés lesz. Előre érzem már! Pár napja már, hogy egyre csak magam alatt vagyok. Valamiért újra beférkőzött a fejembe a magány gondolata, pedig egész jól teltek a hetek. Boldogan, nyugodtan, harmóniában. Esténként, mikor már minden elcsendesül,…..
Az érettségi vizsgák fő megpróbáltatása már véget ért, azokról minden nap be is számoltam. Most lassan elérkezik az utolsó is. Az egyetlen szóbeli felelésem hittanból. 20 A és 20 B tételből kell húznunk, tehát 15 percünk van két darab tétel bemutatására. A tételek tanulmányozásával elég sok idő…..
Imperin Blog Kifürkészhetetlen 2021.05.29 21:43:46
Nos, fennáll az esélye annak, hogy nem járok következő tanévtől egyetemre. Miért?   RÖVIDEN: Mert elcsesztem a jelentkezésemet.   BŐVEBBEN: Négy éve foglalkoztat a kérdés, hogy hova tovább közép suli után, de már bőven oviban is mindig az volt a felnőttektől az állandó kérdés, hogy „Mi…..
Imperin Blog Szellem fiú 2021.05.27 08:00:00
☆LiL PEEP☆ · ghost boy Régen Istenhez imádkozva gyerek fejjel azt kértem, hogy hadd legyek láthatatlan, amikor csak akarok. Persze Tőle nem kaptam meg. Jött is a Sátán, kapott az alkalmon, és megkötötte a szerződést velem. Láthatatlan lettem, de mind minden hasonló üzletben van valami furfangos…..
Imperin Blog Bejelentés 2021.05.24 13:28:07
Fejlesztés jött emberek!!!   Mostantól a jobb oldali modulok között megtalálható, a Facebookra vezető link, ahol szintén be tudtok követni, hiszen ott is jelzem, ha közzé teszek egy posztot, illetve (!!) készítettem egy deezer lejátszási listát! Úgy gondolom, hogy az ember megismerésének egyik…..
Tegnap elmentem sétálni a mezőkre, mikor már távolról látszott, hogy gyülekeznek a felhők. Gondoltam, hogy egy gyors kör még belefér, meg hát amúgy sem sétáltam a kutyával az elmúlt napokban a vizsgák miatt is többek között. Távol már láthatóan esett is az eső, gondoltam inkább megvárom a közelben…..
A toll serceg, apró ajándék a borítékba pottyan, ragasztó szalagot benyálazod (majd celluxozod, mert nem ragad meg), tudod hol lakik a barátod, címek száza a fejedben, bélyeget ragasztod, piros ládát keresed. Vársz.Várod, hogy megérkezzen és elolvassa. Vársz. Várod, hogy megírja és megkapd.  Első…..
Fáradtan az álom és az ébrenlét határán lebegtem valahol, mikor már besütött a nap az ablakunkon. Nem értettem, hogy miért nem csörög még az ébresztőm, hiszen már hasamra süt a nap. Nyúltam az ágyam mellett fekvő telefonért, hogy megnézzem hány óra van, de az még ki volt kapcsolva, szóval biztos,…..
Melegítőben, sárga spongyabobos zokniban és papucsban a száz éves tyúklétra karzaton ülve írom most ezt a bejegyzést a templom WI-FIjéről. Többiek énekelnek a háttérben orgona szó mellett. Szomszédok biztos nagyon örülnek így fél 10 fele. Egyébként az érettségi negyedik napjának beszámolója miatt…..
Ma nem akartam felkelni. Már kezd kijönni minden jele a testemen a mentális leépülésnek. 1 kávé, 1 energiaital és egy kakaós csiga indított csak be. Mindenki arról beszélt a suli előtti téren két szál cigi között, hogy nem tanult semmi, mind megbukunk. A töri esszék az érettségi mumusai. Bevonzzuk…..
Nem is maga a tudat az ijesztő és a mérhetetlen stresszforrás, hogy perceken belül meghalok a matek sárkánnyal folytatott gyalázatos közdelemben, hanem az a végtelen csend a kezdés előtti 15 percben. Harcostársaim és én csak várunk és hallgatjuk egy ismeretlen bölcs utolsó tanácsait és utasításait,…..
Eljött hát ez a nap is. 13 éve riogatnak bennünket a tanárok az érettségivel és most itt van A nagy Témazáró. A téma pedig a közoktatás. Mivel, hogy a hétvégére mi már befejezzük a közoktatásban betöltött szerepünket. Utána már következhet az egyetem és/ vagy a munka világa. Itthon vagy külföldön…..
Imperin Blog Idegen 2021.04.30 21:56:28
A következőkben Arany János és Tóth Árpád versein elmélkedek. Számomra ez két nagyon kedves versem, mert tökéletesen leírja azt az észrevételemet, amit már évtizedekkel korábban leírtak előttem. Én nyomukba sem érhetnék...
Imperin Blog Segít a szél 2021.04.30 18:54:34
Szép ábrándos  álmaimatlágyan elfújta a szellő.Visszahozott a jelenbe,miután hagyta, hogy felcsillanjona remény, a fény. Ez jó.Miért? Mert a hitem visszatalált hozzám,de nem hagyta,hogy a gondolataim közészoruljak.   Duna-part, 2021.03.12..
Imperin Blog Fordulatok 2021.03.23 21:26:55
Teljesen váratlanul bekövetkezhetnek fantasztikus dolgok és tragédiák is.Nos, én ma nagyon örülök, mivel felkeresett egy KP-s ismerősöm és meghívott egy nagyszabású projektjébe. Podcastet indítana pár barátjával és rám is gondolt. Ennek úgy örülök, egész este ugrándoztam belül, hogy vannak emberek,…..
Imperin Blog Elakadva 2021.01.17 21:40:36
Romokban heverve, sötét toronyba zárva ülök egymagam. Nincs ablak, nincs fény. Lelkem roskadozik a sok régi emlék miatt. A múltban ragadtam. A jövő egy kilátástalan ködös massza, amiben semmi sem tud mozdulni. Tudom, hogy rossz helyen vagyok és tudom, hogy le kellene ereszkednem a toronyból. Az…..
Imperin Blog A kenyér útja 2021.01.06 18:12:11
Már látszott a sötét, rémisztő alagút vége, hiszen elásták a csatabárdot 1945-ben. Megcsillant a fény, de csak egy pillanatra. Ez is éppen elég volt, hogy csírázzon a búza és le is arassák. Szilvesztert elküldték a szülei két kiló kenyérért egy táska pénzzel az oldalán. Eközben a búza már a molnár…..