Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bezo

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó régóta nem írtam már ide, de ennek megvan a nyomós oka.Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem akarok elárulni belőle semmi részletet.Legszívesebben most azonnal elmondanék mindent a dologgal kapcsolatban, de akkor semmi poén nem lenne benne, nem igaz?Most elégedj meg azzal, hogy valami…..
Az embereknek többségének fogalma sincs mit jelent ez a két szó. Általában azt gondolják, hogy ez a két dolog ellentéte egymásnak. De ez nem így van szerintem.Az igazság ellentéte a valótlanság (azaz nem igaz), és nem pedig a hazugság. Így gondolkozva a hazugság ellentéte nem az…..
Subba Hülye tánc: Helló Szexy 2008.07.21 09:14:00
Segítség! Apu feltörte Yoko szobáját! Hello Kitty földalatti bunkerében önfeledten táncoló férfi / nő csak picit zökkent ki bennünket egy hétfői napon. Ilyenkor még simán dolgozik a hétvégén bevitt alkohol és azt hittük, hogy egy szimpla rémálom. De most a…..
bezo 2008.07.21 09:58:27
Így kezdődik minden hazugság. Ez is. (hazugsag.blog.hu)Hahaha...Ezután a rossz szóvicc után inkább elmondom miért indítottam ezt a blogot.Körbe fogom járni a hazugság, hazudozás témát. Szó lesz arról miért hazudnak az emberek, mik a jelei (kívül, belül), min buknak le, miért…..