Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TraceR

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Epizodista 2020 legjobb sorozatai 2021.01.02 16:45:00
A rengeteg megpróbáltatás miatt talán a legjobb lenne vissza se nézni 2020-ra, de úgy gondolom egy sorozatos összegzés erejéig érdemes egy utolsó pillantást vetni a tavalyi évre. Szerencsére ebben a tekintetben nem volt okunk panaszunk, mennyiségi, és ami jóval fontosabb, minőségi szempontból is…..
Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból Szíjjártó rátett egy…..
TraceR 2010.06.06 09:40:30
@suha: Ennek amit írtál mi köze van ahhoz hogy a Szíjjártó-Kósa duó hülyeséget csinált?
Elég sok médiaplayert kipróbáltam eddig, de az LG XF2 névre hallgató lejátszója esett a legjobban a kezemre. Nagyon könnyen kezelhető és mindent tud, amire szükségem lehet. És még annál is többet.  De kezdjük az elejétől. Kaptunk egy pici, leginkább külső merevlemezre…..
TraceR 2010.04.14 12:59:09
@DeBeers: Nem elviselhetetlen, de azért hallható, főleg este, csendben. Az meg egy dolog, hogy 18dB, de ha olyan a frekvenciája, akkor az is lehet igencsak zavaró. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lenne jó termék, csak drága. Gondolom itt meg kell fizetni azt is, hogy LG.
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
TraceR 2010.02.17 10:50:31
@anyahajókabinajtóhajtogató: Ember, láttad hogy milyen blogon jársz? Vagy te is testépítő vagy?
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
TraceR 2009.11.26 14:16:38
@Adam Brody: így látatlanban is köszönöm a kedves jelzőt. Kíváncsi lennék, hogy a hozzászólásom melyik része árulkodik arról, hogy esetleg elmúlasztottam a bejegyzés olvasását.
TraceR 2009.11.26 14:34:40
@Adam Brody: Voltam és érdekes módon senki nem nyomott pillanatragasztót a villanyórájukba. Lehet hogy azért, mert úgy próbáltunk viselkedni, hogy az mást ne zavarjon?
A Ladies' Night egy csajos film premiere köré szervezett, nőknek szóló programot takar, ezen vett részt a napokban JuHar is. Szeptember 30-án egy szerelmes filmre csábította a nézőket a MOM Park Palace Cinema, mindenféle termékbemutatóval, táncműsorral és ajándékcsomaggal. Azonban…..
TraceR 2009.10.02 15:19:09
@Itschykhatschy: sikeres ember már nem lehetsz ha párhuzamot vonst egy bécsi bevásárlós lehúzás és egy ilyen program között.
Sünsün előrelátó volt és inkább túlfizetett, csak szolgáltatót váthasson. Ez meg is történt december elején, ám a 60 napon belül visszajáró összeget a mai napig nem kapta meg. Úgy döntöttem, hogy szolgáltatót váltok és otthagyom az externetet, mivel majd 8000Ft-ot fizettem…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
TraceR 2009.02.20 15:23:24
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..
Ezt látnotok kell!!!:) Monifa-nak hívják, a Taronga Zoo-ban az ausztráliai Sydneyben lakik. 23 éve először született törpevíziló gyerek náluk(már azért is szerencsések, hogy van nekik belőle). Nagyon tetszik!!!:D Nézzétek csak;-)              …..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
Az élet újabb mókás aspektusát fedezte fel Don az Erste ÁSZF-jében, amikor meg akarta szüntetni számláját. Azt ugyanis nem lehet. Legalábbis 40 napig, amíg "átfut a rendszeren", bármit is jelentsen ez: Régóta szorgosan olvasom blogod, és eddig nyugodt voltam, hogy velem…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..