Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tinóru

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nyuszok Nyuszok megérkezett! 2009.10.01 20:42:00
  Sziasztok!Nyuszok vagyok, most érkeztem!Hamarosan Nyuszinkó is itt lesz.      Legközelebb, azaz hamarosan már ketten bemutatkozunk, kik is vagyunk!Nyuszok..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
tinóru 2009.09.18 16:09:38
@Szobi: igen nincs biciklis társadalom, sajnos. magyar az van, tegnap előtt zöld lámpánál állásból kanyarodtam a Dózsa György útra és a bicajos bevágott a kereszteződésbe piros lámpánál...elrántottam akormányt és letekertem az ablakot, és megkérdeztem hogy, miért nem áll meg a piroslámpánál? középső ujj volt a válasza...bezzeg ha telibebasztam volna akkor meg nyavajogna...hogy rohadjon meg az ilyen:)
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
comment:com Bezárják a Bár 2.0-t 2008.10.20 16:43:00
Úgy tudjuk, hogy a Bár 2.0 alacsony nézettsége miatt a csatorna az eredeti időpontnál jóval hamarabb lehúzza a rolót, felpakolják a székeket, és a mosatlant elegánsan a konyhában felejtve lelépnek. December 7-e helyett már most vasárnap, vagyis október 26-án véget ér a…..