Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanczak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első neki futásban írni akartam a klub eredményeiről, de arról itt egy sokkal jobb összefoglaló, aztán írni akartam magáról a versenyről, de arról is írt valaki egy sokkal jobb és érdekesebb összefoglalót. Aztán végül úgy döntöttem sokkal egyszerűbb és elegánsabb is, ha…..
Nyílt levél a Magyar Olimpiai Bizottság tagjainakA Danubius Nemzeti Hajós Egylet (DNHE) elnöksége a sportszerűség és a korrekt tájékoztatás, valamint a magyar evezős sport utolsó margitszigeti bázisának a megőrzése érdekében fordul a Magyar Olimpiai Bizottság tagjaihoz, és…..
vanczak 2009.10.02 15:30:00
vanczak 2009.10.08 15:42:55
Túl sok minden történt az elmúlt két hétben, ahhoz, hogy akár csak egy témáról is normális bejegyzést tudjak írni, így most kvázi összefoglalom az elmúlt másfél-két, de inkább két és fél hét történéseit.Országos Bajnokság - Szeged újratöltveElőször is a korábbi…..
A Zugügyvéd is közzéteszi az alábbi tájékoztatást az E-cégeljárás kontra józan ész jelenlegi állásáról. A kötelező alkalmazás holnap lép életbe. A Zugügyvéd kíváncsi hány tájékoztatás jön még a közeljövőben és hány kolléga érti meg ebből  pontosan, hogy…..
vanczak 2008.07.10 18:10:41
Itt el lehet érni "a hőn áhított ítélkező automata tesztverzióját":

www.e-cegjegyzek.hu/e-cegeljaras/index.html

Minden céges xml formanyomtatvány, amit érvényesnek talál ez az automata, azt a cégbírósági automaták is érvényesnek fogják találni.

Amennyiben az automata az ellenőrzésre feltöltött formanyomtatvány xml fájlt érvénytelennek találja (nem felel meg az IRM által közzétett sémaspecifikációnak), hibaüzenetet küld, pirossal megjelölve a feltöltött xml fájlban a hibás részeket.

Ha a hibaüzenet ismeretében sem tudják javítani a hibát, forduljanak a formanyomtatványkitöltő program gyártójához.