Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bulcsu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét technikai szünet után ismét itt, az előző részről röviden: a táborba megérkezik Francis Wolcott, aki nagyon geci, és a későbbiekben durva dolgokat művel majd; EB meg akarja szívatni, de nem jön össze, W pedig elkezdi beszervezni Cy mestert, hogy szolgálja a sorozat gonosz…..
Előző cikkünkben a komolyabb sorozatokkal foglalkoztunk (már amennyire a Hustle komoly), ma nézzük meg, hogy közelmúltban milyen sitcomokat és más vicces sorozatokat készítettek abban az országban, ahonnan a Waczak szálló és a Monty Python is származik. Első versenyzőnk…..
Először kommentként érkezett a Zugügyvédhez az alábbi, valószínű kissé kiszínezett, de mindenképp tanulságos történet egy peches szmókerről. Ha van valakinek még hasonló, kínálgatós sztorija, a Zugügyvéd szeretettel várja. Egyik régi gyerekkori jóbarátom…..
Rúgd Ki A Lekvárt! Sziget / 6 2006.08.17 10:51:00
(Az utolsó nap után összegezni kéne, de az egy következő post feladata lesz, most csak a Sziget utolsó napjának két értékelhető koncertjéről lesz szó.)The Stooges – I Wanna Be Your DogAhogy azt egy korábbi postban már jeleztem, a Stooges az utóbbi 35 év legfontosabb…..
Bulcsu 2006.08.22 16:38:00
Inkabb ezt nezd meg:
www.youtube.com/watch?v=BD_XCECbAEU

Mar 73-ban is gyoker volt, foldimogyoro-kremet ken magara!!!
comment:com Hírmorzsák keddre 2006.08.15 15:08:00
A Viasat megszerezte a Without a Trace című Emmy és Golden Globe díjas sorozat 3. szezonjának vetítési jogait, és legott neki is látnak: augusztus 17-től, csütörtökönként láthatjuk az eltűnt emberek után nyomozó osztag új kalandjait, Nyomtalanul címmel. A Duna TV…..
Múlt héten az A38 előtt, ahol koncertezett, véletlenül szembetalálkoztam Tilmann Ottóval, aki Gentleman néven reggae-sztárkodik Németországban, illetve újabban azon kívül is (sőt állítólag Jamaikában is népszerű), és azt kell mondanom, hogy pont olyan kedves embernek…..
Bulcsu 2006.05.25 09:18:35