Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hátezkész

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Sok az eszkimó... 2008.08.22 12:52:00
Rengeteg fotót kaptunk már pofátlan parkolásokról, de Tomi sztorija bővítette a repertoárunkat. Úgy látszik, nem sokat változtunk az őskor óta, ahol a túlélési ösztön és nem a kultúrált udvarias viselkedés volt jellemző. Mindig olvasom a blogot, néha ledöbbent mennyi…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
hátezkész 2008.08.21 09:48:31
az meg a másik, amikor a parasztja ki van akadva, hogy "képtelenség ebben a városban közlekedni, minden le van zárva, őrültek ezek". Ha rossz az út az a baj, ha javítják az a baj. Balfax, az nem jut eszedbe, hogy kiszállj EGYSZER a kib@ott státuszszimbólumodból (autó) és buszra szállj??? Ja tudom, akkor meg kezdődik a BKV fika. Nagyon jókat röhögök az egyedül autóban ülő paprikajancsikon amikor elhúzok mellettük busszal-gyalog-bringával-robogóval. Ülljetek csak ott és elégedetlenkedjetek!!!
hátezkész 2008.08.21 17:21:23
az a baj, hogy bármi ami nem foci, olimpia és/vagy teszkóolcsóvirsli, az a kib@ssza az átlagparaszt agyában a biztosítékot. engem meg az idegesít amikor az éppen aktuális suttyó drukker banda a vesztett meccs után lebontja a fél várost. emberek, például van bárki aki vágja, hogy világbajnok lett egy vitorlázórepülőnk? tuti nem, mert az olimpiát köll nézni, kalapácsvetést, meg homokbaugrást, ott legalább egy érmünk sem lesz. mégsem tiltanám be természetesen.
Az újságárus bódék oldalán napok óta feltűnő, nagyméretű plakáttal és rajta ezzel a kedélyes, tegeződő felirattal nézhetünk szembe – Akarsz egy jót röhögni?A Móricka elnevezésű kiadványt hirdetik így, s benne az átköltött La Fontaine mesét a lusta tücsökről és…..
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Antonius szájából hangzik el az utóbbi közismert kijelentés Shakespeare drámájában, Cézár temetésén. A Kurucinfo elhantolásának kontextusában viszont ez a mondat kissé nagyképűen hangzik, hiszen azért egy másik Cézár (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus),mégis csak egy…..