Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gery boy

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A versenyre nevezni a helyszínen lehet (Varsány - Sajgó hegyoldal)  08:00-10:00 regisztráció 09:30 pályabejárás, felvezetőkör (IFI osztály) 10:00-11:00 verseny (IFI osztály) 11:30 pályabejárás, felvezetőkör (I.-II. osztály) 12:00-14:00 verseny (I.-II. osztály) 14:30…..
Varsány Endurocross OB 2012.08.04. nagyobb térképen való megjelenítése ..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
László olyan varázsszalámit vett a Hülye Márkák Mekkájában, amihez egy nagyon erős hentes vasmarkával úgy gyúrt össze 68 gramm pulykahúst és 66 sertést, hogy abból 100 grammnyi szalámi jött ki, pedig a fűszereket és tartósítókat még bele sem rakta. László levele a…..
Az év csokkere díjra esélyes, pénze után futó nemzetközi pénzbevasaló vállalat forradalmi akcióval igyekszik kompenzálni a Centrum Kft. fantomizálódni látszó fantombírságai miatti bevételkiesést. Ms. Sophie találta az igen kedvező nyári akciójukat. Mindössze évi 70 ezer…..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
Hisztérikus kommunikációs megoldást fedezett fel Mária Marketing szabóság blogján. Bár a Nógrád Volán fizetett újsághirdetéssorozattal igyekszik felhívni az utazóközönség figyelmét, hogy szemetelni és firkálni csúnya dolog, a kivitelezés backdoor-gyökereket sejtet. Csak az…..