Regisztráció Blogot indítok
Adatok
par.benito

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen, ha Karácsony Gergely túlzott kritikáját panaszolják a baloldali olvasók akkor is, amikor őt éppen dicsérjük, vagy nem is említjük, akkor miért is ne kritizáljuk őt? Például akkor, amikor a fejében és a stábjában a politikai marketing győzelmet arat a józan ész felett. Túlzott…..
par.benito 2019.07.16 11:15:24
" Az volt a bajunk az előválasztással, hogy ez a bizonyíthatóság nem áll fenn. "

A Jobbik, LMP, MSZP, Momentum, DK mindenkinek fennált a bizonyíthatóság, meg annak a közel 70 ezer embernek is akik elmentek szavazni, csak Puzsér Róbert baráti körének nem. Komolyan, szerinted van _bárki_ aki a Puzsér szektás követőin kívül ezt beveszi? Ennyire hülyének néztek mindenkit?

"harmadik út nincs."
Hogyhogy nincs? "

Úgy, hogy nincs. Te is tudod, ahogy én is és mindenki más is, hogy vagy Tarlós vagy Karácsony fog nyerni. Nektek csak arra van esélyetek, hogy Tarlóst győzelemre segítsétek. Persze nem kérdés, hogy az első perctől ez volt a célotok, jó eséllyel sikerülni is fog.

"A Momentum azért vett rajta részt, mert már előre beálltak Karigeri mögé. Ezen a saját jelölttel még lazítottak is -- ahogy a DK is ezt tette. Az LMP és a Jobbik nem vett rajta részt, hanem kb. úgy egyeztek bele az eredménybe, mint Apponyi Albert a trianoni határokba."

Ez mekkora duma! :) Az a bibi, hogy ha ezt az analógiát elfogadjuk, akkor az egyértelműen bizonyítja, hogy Puzsér azért indul az igazi választáson, mert előre beállt Tarlós mögé. Köszi, hogy nyíltan beismered, hogy Tarlós segítése a célotok, bár persze eddig is tudtuk.

Nem tudom, te melyik univerzumban élsz, de az enyémben amúgy a Jobbik és az LMP vezetése is maximálisan nyilvánvalóvá tette, hogy konkrétan azért álltak ki Puzsér mögül, mert Puzsér nem volt hajlandó elindulni az előválasztáson. Tehát nem az eredménybe törődtek bele, hanem abba, hogy akit eddig támogattak, az simán átverte őket, új jelöltet találni pedig már nem volt idejük. Ezt a helyzetet Puzsér Róbert idézte elő, nem más.

"Blöff. Ha meg ellenzéki nyer, akkor _azért_ változik Budapest és az önkormányzatok alkotmányos pozíciója -- és vele egy piszokkal az alkotmány más pontjai is. Mert Orbán Viktor a népakaratnak megfelelően fog alkotmányozni? Ezt kitől vette a hivatkozott cikk írója? Valami másod-, harmadvonalbeli fideszes káder vágyvezérelt gondolata lehet ez maximum. "

Igen, nektek minden csak blöff, ami nem vet rátok jó fényt.

Viszont ezzel a "blöff" válasszal most a lehető legdurvábban lebuktattad magad! Ha nem Tarlós segítése lenne a valós célotok, akkor kb. azt reagáltad volna, hogy "nekünk ehhez semmi közünk, mi Tarlós leváltásáért küzdünk", ehelyett előre elkezdted magyarázni, hogy miért is nem lesz akkora baj ha Tarlós nyer. :) Ennél durvább önleleplezést nem sokat láttam eddig, úgy sétáltál bele a csapdába mint annak a rendje. :)

Látod, ezért kell beszéltetni azt aki hazudik, mert előbb-utóbb lebuktatja magát... Nem biztos, hogy ezt a propagandistáskodást neked találták ki, sokat kell még tanulnod ahhoz, hogy jobb helyet kapj a NER-ben mint egy kamu-ellenzéki jelölt blogjának vezetése.