Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r3dsnake

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberben tér vissza a 9. évadával a Walking Dead és az eddigi kiszivárgott hírek alapján úgy tűnik, hogy komolyabb válaszúthoz érkezett a sorozat. Először is új showrunner veszi kezébe az irányítást, Scott M. Gimple feljebb lép és egyszerre fog foglalkozni az összes Walking Dead projekttel, helyét…..
Azt hittem, a Breaking Bad lassan építkezős, a nézőt módszeresen húzó, a szálakat szinte sziszifuszi munkával bontogatós félévaddal búcsúzik majd a képernyőtől. Joggal, hiszen 8 epizódja volt Vince Gilligannek és írói stábjnak arra, hogy eljussunk a történet végéhez,…..
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
r3dsnake 2012.12.05 15:28:06
@ColT: ha kell, akkor feltöröd előtte. 2 kattintás webes felületen, és már használhatod is azt a pénzt.
r3dsnake 2012.12.05 16:10:17
@ColT: Még mindig kevesebbet buksz, mintha viszik az összes pénzedet. Kit érdekel a kamat? Az a lényeg, hogy ne legyen hozzáférhető a pénz kártyával.
Elsőre azt gondoltuk, hogy sajtóhuba látható az óriásplakáton, de aztán a Telenor oldalán is ugyanez fogadott. Még nem sikerült utánanéznünk a technológia sajátosságainak, de bizonyára ott van a kutya elásva: Érdekes Telenor óriásplakátok kezdtek feltűnni a metróban. A…..
Aszasza volt a tettes, és tudják, mi lett a kíméletlen állatkínzás eredménye?  Padlót fogott. Ne, erre varrjanak gombot fájdalmas idegszálakból sodort cérnával!..
r3dsnake 2008.07.10 14:22:08