Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatto..

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét. Egyedülálló…..
Na persze nem mindenki osztozik a mi mély, szívből jövő, őszinte, és tiszta érzelmeinkben. Peti például éppen ellenkezőképpem érez, mint mi, és ezt képben mondja el.                Utálom Kiszel Tündét..
Gatto.. 2008.08.01 14:44:04
Elgondolkodtunk már valaha azon, ki tisztította Zionban az emberiség utolsó, maroknyi túlélőjének ruháit? Hülyén adta volna magát, ha a gépek elleni háborúban mosógépet használnak, nemde? Még a végén egy öntudatra ébredő centrifuga belülről bomlasztja meg a katonás rendet!…..
Von Siebenbuergen aggódik, hogy ez a kép megugorja-e a magasra tett lécet. A grafika minősége, különösen a főszereplő adekvát ruhája miatt feltétlenül, egyúttal monszunban gazdag hetet kívánok minden fájós agyvelejű olvasónak. Ja, a megoldás…..
Gatto.. 2008.07.14 09:49:24
S-blog Fospumpa! 2008.07.10 14:53:00
Ma egy videót kaptok, aminek a megértéséhez biztosítok háttéranyagot, nyugi: Az egész fospumpa dolgot egy német rajzfilm és képregényhős, bizonyos Werner Beinhart indította el. Pontosabban a rajzoló, mikor papírra vetette ezt itt:    A lényeg az utolsó képen: Látod,…..
Dex a Napi Borzasztó Szóviccet olvasgatva hirtelen megkapta Élete Ihletét, kezébe vette a vésőt, kalapácsot és Paint programot, és a fenti képet alkotta. Dex erős tehetség, reméljük pár évet még lehúz az NBSZ keretében, aztán eladjuk a Milannak 5 millió euróért. Ja, a…..