Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinóber

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ma Magyarországon egy pénzügyi szolgáltató cég, amelyik "baráti" kölcsönökkel segít bajbajutott embertársain.   Az üzletben nincs barátság, gondolhatták, meg talán ezt is olvashatták L. Ron Hubbardtól, a nagy humanitáriusról: "A díjat mindig annak…..
F.Sz, aki már lecsapott egyszer, újra lecsap:   Téma: Működik a TECHNOLÓGIA, még egy KOLDUSnál is!!!                Üzenet szövege   Szia!   Tegnap a tesztközpont előtt beszélgettünk 3-an, hogy a…..
Válogatás a közelmúlt szcientológus emailjeiből:   Tárgy: Eladó holmik Sziasztok! Barátainknak segítünk eladni néhány dolgot, hogy mielőbb ki tudjanak menni Saint Hill (a szcientológia angliai központja Sussexben - Reformer)-be. Az alábbi tételek közül lehet válogatni:…..
Lógni fogtok! – bődült bele az Országgyűlésbe a fideszes képviselő, majd lemondott.   Arnóth Sándor nagy orgánumú ember. Abba a fajtába tartozik, amelyik hamarabb beszél, mint gondolkodik. Legutóbb akkor volt szerencsénk felidézni magvas gondolatait, amikor…..
Minden kommentár nélkül, ez a körlevél ment ki a szcientológusoknak:    Üzenet a Közép-Európai Sea Org egység parancsnokától   Mindenkinek, aki magyarnak és szcientológusnak vallja magát!   „A szabadság ára: Állandó éberség, állandó hajlandóság a…..
Emailek, kommentár nélkül.   Levél a CCHR-tól - 2008. augusztus 25. ... Én vagyok az új emberek regisztrátora, az a feladatom, hogy tartsam a kapcsolatot a közönségünkkel, tájékoztassalak Téged, s a többieket, hogy lásd, mi az, amit teszünk, s Te mit tehetsz. A célom, hogy…..
Negyedik fejezet – Feljebb a ranglétrán (További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)             Az Apollo, a Sea Org zászlóshajója       Casablanca…..
Reformer 10 évig volt a Szcientológiai Egyház tagja, az ott tapasztaltakról kilépése után idén februárban kezdett el blogot írni. Bemutatkozása szerint "nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és…..
Előzmények: Jason Beghe interjú, 1. rész    ÁtiratOdamentem és azt mondtam: meg akarom venni ezt a Clear dolgot. Meg fogom csinálni, az eddigiek meggyőztek. Így van, engem soha nem kellett reg-elni. Inkább én reg-eltem a regeket - húztak is a picsába, amikor megláttak, mert…..
Előszó: nem vagyok se közgazdász, MBA-t sem végeztem. Az itt leírtak saját tapasztalataimat és megfigyeléseimet tükrözik, teljesen szakmai elemzéssel nem tudok szolgálni sajnos. Hubbard sok más tévképzetén kívül azt is hitte magáról, hogy a szervezés területén is zseni.…..
A szcientológia egyház és a szcientológusok kifogása/indoka a szcientológia agresszív terjesztésére és a kritikusok eltaposására leginkább az, hogy Hubbard módszerei működnek és hasznosak és CSAK EZEK működnek - tehát mindenki jól jár majd azzal, ha ezek elterjednek a…..