Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér Lilla

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkérdeztük Ancsin Jánost a mai mérkőzésről, aki elmondta, hogy az Újpest - Alba Volán 19 mérkőzés ma este fél hétkor kezdődik, és a belépés ingyenes. Gyertek minél többen!..
Real Újpest Nincs megállás 2009.01.30 14:55:00
Nincs megállás a magyar bajnokságban, a fiúk nem kesereghetnek sokat a Fradi elleni vereségen. Ma a dunaújvárosiakat fogadjuk a Megyeri úton. Éles meccsre van kilátás, nagy téttel, várunk mindenkit a csarnokba! A Ferencváros ellen sok hibával, de nagy szívvel játszó csapatunk…..
Két kőkemény csíkszeredai meccs és a hazautazás után fogadtuk a jelentősen megerősödött Ferencvárost szerda este a Megyeri úton. Megküzdöttünk velük. Az első, ami feltűnt a szurkolóknak, hogy noha Kiricsenko elvben Sikorčin pótlására érkezett, mégsem Zlocháék sorában…..
Elkergettük a gyanú árnyékát is: a kimondott, vagy ki nem mondott előzetes vádaskodásokra, gyanúsítgatásokra rácáfolva nem voltunk partnerek ahhoz, hogy kigolyózzuk az NZ Stars csapatát a Mol Liga rájátszásából, és megvertük a Dab.Doclert. Pedig a mérkőzés nem úgy indult,…..
Viszontagságos előzmények után sima vereséget szenvedtünk este Bukarestben. Az előjelek már az elindulás előtt sem voltak bíztatóak. Sérülések és betegségek miatt több kulcsember hiányzott a csapatból, amely még soha nem szerepelt olyan összeállításban, mint pénteken.A…..
Egyetlen csapat van a Mol Ligában, amelyik ellen nem sikerült pontot szereznünk, ez pedig az NZ Stars. Ma este fél héttől őket fogadjuk a Megyeri úton. Az első összecsapáson Kangyalék esélyt sem adtak nekünk, nem volt egy súlycsoportban alakulófélben levő csapatunk a rutinos…..
Mint Mazsi barátunk beszámolójából már értesülhettek róla azok is, akik nem tudtak személyesen részt venni, 23-án összecsaptak a jégen a szurkolók és a játékosok. A jó hangulatú mérkőzésről megérkeztek az első bizonyító erejű fényképfelvételek is. Ezúttal Celebesz…..
Komoly tétje volt a kedd esti mérkőzésünknek: az első hely. A teher megbénított minket, és végül jobb csapattól szenvedtünk vereséget egy olyan találkozón, amelyből a későbbiekben rengeteget lehet tanulni. A fiúk nagy menetelése és az Alba Volán farmcsapatától kapott…..
Ma esti mérkőzésére nem kell messzire utaznia csapatunknak: fél 6-tól Káposztásmegyeren az NZ Stars csapatával játszunk kerületi rangadót. A játékosok között már napok óta a vasárnapi mérkőzés a téma, mindenkiben él a visszavágás vágya az első káposztásmegyeri…..
Real Újpest Örökrangadó előtt 2008.11.21 12:43:00
A magyar sport legnagyobb párharcának jeges kiadása vár ma este nyolc órától ránk. Pesterzsébeten a Ferencváros csapatához látogatunk. Mindannyian tudjuk, hogy rengeteg gonddal kellett megküzdeniük a zöldeknek az elmúlt években, és ez alól ennek a szezonnak a kezdete sem volt…..
Real Újpest Tíz 2008.11.21 10:33:00
Tíz gólt ütve vertük kedden este a gyergyószentmiklósi Progym gárdáját. Lehetett volna több is közte.  Az erősen megfogyatkozva, sok kulcsjátékosukat nélkülözve érkező gyergyóiak csak néhány percig tudták kétségessé tenni a mérkőzés kimenetelét, a saját…..
Ma este hattól a gyergyószentmiklósi Progym gárdáját fogadjuk Mol Liga jégkorong-mérkőzésen. Ha nyerünk, öt pontra megközelíthetjük a vezető HC Csíkszereda csapatát. Ezzel a csíkiak "lőtávolba" kerülnének, és mivel mai ellenfelünk nincs jó passzban, erre minden…..
Az olimpiai előselejtező tornák miatti nemzetközi szünet újpesti szempontból éppen félidőben érte a Mol Liga alapszakaszát. Ez jó alkalom a számvetésre. Csapatunk gyökeres átalakuláson ment át az előző évhez képest, néhány játékos kivételével az egész keret…..
Real Újpest Jól esett a Borsodi 2008.11.15 03:40:00
Pénteken este Miskolcon vendégeskedett csapatunk és maroknyi szurkolótáborunk. Érzékeny veszteségként könyvelhettük el, hogy a tervezett két kocsi helyett csak eggyel tudtunk elutazni Miskolcra buzdítani a csapatot, de a várt siker így sem maradt el. Csapatunk már a kezdet kezdetén…..
Csendesen csordogáló, jobbára izgalommentes mérkőzésen, a gólokat egyenletesen elosztva győztük le a miskolci csapatot. Kapunkat ezúttal Palko védte, a légiósok közül Michálek maradt ki a keretből. Öt és fél perc elteltével már vezettünk, az első sor, nevezetesen Borbás…..
Real Újpest Heti program 2008.10.14 12:33:00
Minden bajnokságban elindultak a küzdelmek, lássuk, a mieink hol és kik ellen lépnek jégre ezen a héten. Előkészítő: október 19., vasárnap, 12:30 Újpesti TE B - Ferencváros (Megyeri út) Kölyök: október 18., szombat, 18:30 Újpest - Drago Skorpiók (Megyeri út) Serdülő:…..
A minden szurkoló által leginkább várt mérkőzés következik ma: Ferencváros - Újpest örökrangadó az idényben először, méghozzá Újpesten. Jó előjelekkel várjuk a mérkőzést, hiszen legutóbbi három fordulóban nyertünk, a HC elleni összecsapáson pedig nagyon közel…..
A mai, Ferencváros elleni rangadó előtt nézzük meg, hogy állnak az újpestiek a MOL Liga rangsoraiban. Kattintás után a lila-fehér szurkoló számára kellemes látnivalók következnek. Talán nem haszontalan elsőként magát a MOL Liga táblázatát meglesni, hiszen minden lila-fehér…..
Real Újpest Mozi 2008.10.10 11:38:00
Két összefoglaló is megjelent csapatunk mérkőzéseiről az elmúlt napokban. Az egyik a Miskolc elleni, a másik pedig a HC elleni meccsünké. A HC elleni, balszerencsével, hosszabbításban elvesztett mérkőzés összefoglalása Atish kollégának köszönhetően tölthető le. A Macik…..
Real Újpest Legyőztük a bakákat 2008.10.08 00:56:00
Küzdelmes és sportszerű hangulatú meccsen a kezdeti bizonytalankodás után biztos győzelmet arattunk a Steaua csapata felett.Előzetesen nem ígérkezett könnyűnek a mérkőzés, és ez be is igazolódott az este folyamán. Annál is inkább, mert első sorunk védője, Hetler Ádám…..
Mint az már valószínűleg minden olvasónk számára ismert, fiaink vasárnap este Miskolcon arattak háromgólos győzelmet. Ma este pedig az egyik leginkább várt összecsapásra kerül sor: hazai jégen a Steaua Bukarest csapatát fogadjuk.A miskolci mérkőzés felidézéshez olvasóink…..
Ma este hat órai kezdettel újabb nehéz feladat vár csapatunkra, a MOL Ligát pontveszteség nélkül vezető HC Csíkszereda csapata látogat hozzánk. Sérülések és eltiltások nehezítik csapatunk helyzetét a derbi előtt. Ismeretes, hogy az NZ Stars elleni mérkőzésen meccsbüntetést…..
Real Újpest Kemény dió 2008.09.23 14:40:00
Nincs megállás: a pénteki és vasárnapi győzelem után itt az újabb mérkőzés. Ma este hat órától a Csíkszeredai Sportklub csapatát fogadjuk a Megyeri úton. A szeredai csapat a MOL Liga legnagyobb esélyeseinek egyike, már tavaly is bombaerős keretüket svéd idegenlégiósokkal…..
Három mérkőzésen van túl csapatunk a MOL Ligában, ma pedig első hazai meccsünk következik. A Progym csapata ellen minden adott ahhoz, hogy feljebb lépjünk a táblázaton, bár óvatosságra inthet bennünket mai ellenfelünk biztos győzelme a dunaújvárosiak ellen. Tekintsünk röviden…..
Beindult a szezon, lassan minden csapatunk megkezdi a mérkőzéseket. Szeretnénk szurkolóinkat segíteni abban, hogy megtalálják: mikor és hol tudnak az újpesti játékosoknak szurkolni.Íme a program szeptember 19. és 28. között.Hajrá Lilák!szept. 19.18:30 DAB.Docler - Újpest (MOL…..