Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MELEG vagyok, nem buzi!

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Ráférne az Alkotmányunkra egy alapos leporolás. Már akkor erre a következtetésre jutottam, amikor Orbán Viktor és forradalmár társai, az újkori márciusi ifjak, 2007. február elején a nép szemeláttára, kamerák kereszttüzében bátran elbontották a rendőrségi kordont. Sokan ezt…..
MELEG vagyok, nem buzi! 2008.07.10 17:11:56
Szervusztok!
sajnos sokan nem gondolják át,egyben az egészet, csak kiragadnak dolgokat. Sokan úgy érzik, "belőlük van több" az országban, a Földön, s ez már elég is ahhoz, hogy annak és úgy kell történnie, amit Ők gondolják.
Pedig, ha jobban megvizsgálnánk külön-külön pl.Téged és engem, és összehasonlítanánk a kapott "eredményt" 1000 véletlenszerűen kiválasztott, de 100%-ig heteroszexuális ember tulajdonságaival, meglehet, én mint BUZI (?), sokkal inkább hasonló vagyok ehhez az 1000 emberhez, mint Te.
S én mégsem tüntetek ellened, mégsem akarok kevesebb jogot adni Neked, mint ami nekem jár-mint ahogy jelen esetben velem ezek a dolgok történnek.
Az, hogy kivel fekszem le, az én magánügyem, ezt mondja sokmindenki, és érvel evvel, miért kell ezért felvonulni? (megjegyzem a felvonulás ezen formájával én sem értek egyet ezért nem is voltam jelen, nem, mintha féltem volna az ellentüntetőktől!)
A gond, hogy nem ezért vonulnak fel a melegek, mert mutogatni akarják magukat.
De felhívni a figyelmet csak így lehet valamire!
S az a valami az, hogy nekünk is ugyanolyan jogunk van élni, szeretni és pl. örökölni, stb..
S mégis, ezeket a jogokat azért nem kapjuk meg, mert a saját nemünk közül valókat tudjuk csak elképzelni partnernek.
Mondd, mit szólnál, ha a férjed/feleséged súlyos baleset után kórházba kerülne, és Téged azért nem engednének be hozzá, illetve azért nem tudhatnád meg még azt sem, hogy milyen állapotban van, mert nem ismernék el a mai törvények a kapcsolatodat Vele?
El sem tudod ezt képzelni, ugye? ..vagy ha haláleset történik, és a közös (titokban leélt) élet alatt szerzett MINDENED veszhet el, mert pl. nem ismeri el a törvény az öröklési jogainkat!
Nos, tudd, mi egy ilyen világban élünk ma, mert ránk a törvény ezt szabja ki!
Te ez ellen nem harcolnál??.. 2008-ban, emberként, Európában?
Asztrografológusnak külön:
..azt pedig hagyjuk, hogy kinek mi után lesz szaros a segge, ha jól látom a mai hetero pornó kínálatot, sok helyen már nem is ismerik az eredeti női nemi szervet..