Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tita73

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levélírónak igaza van, sajnos korántsem egyedi eset, hogy megpróbálja az egyik szülő családja megakadályozni,  hogy a másik szülő láthatási jogával éljen. Persze a gyerek érdekeivel nem tőrödnek. Nem is szólva arról, hogy ez kiskorú veszélyeztetésének is…..
Tita73 2010.07.28 20:46:51
Na tessék, már megint kaptam egy kritikát, hogy kevés a poszt. Lássuk be, hogy - bár a múlt hétre öt is jutott belőle - van benne valami. Szóval most ünnepélyesen megígérem, hogy mától... na jó holnaptól minden hétköznap írok kettőt: egy rendeset, meg egy amolyan…..
Egy szál fecskében ropni a kiöntött homokon a csajoddal Fresh koncerten? Haver, hát az biztos, hogy tiéd a világ!  (Külön figyelmet parancsolunk 0:30-nál a kakaskodásra, amikor elkergeti a póréhagymás gyereket, EPIC!)  UPDATE: 04:00!!!! Elsiklottunk a negyedik percnél…..
Vállalom, hogy csípem az óvszer reklámok humorát és kreativitását, ezért jutott is belőlük jó néhány a blogra már. De ha megnézitek a következő 3 képet, ti is belátjátok majd, hogy ezeket sem lett volna szabad kihagynom. A képek írott üzenete egyszerű: Légyszi,…..
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
"Ha valakiről eldöntik, hogy depressziós vagy hasonló, gyógyszereket kap. Tudom rengetegen szedik és rendben vannak. Visszamegyek dolgozni és szedem az új antidepresszánsomat.  A szüleimmel ebédelek és meggyőzöm őket, hogy újra a régi vagyok...  aki semmi gondot nem…..
A Zugügyvéd meglátása szerint egyre több végrehajtás lesz napirenden a közeljövőben, az alábbi levél is egy ilyen konkrét problémáról szól, ráadásul ingatlanrész végrehajtásáról.Tisztelt Zugügyvéd, Szeretném kérni a segítségét. A fiam 2 év házasság  és…..
„Írónak tartom magam, idealistának. Mélyérzésűnek és magányosnak, szánalmasnak és nagyszerűnek. Komolynak és határozatlannak. Intelligensnek és fanatikusnak. Morbidnak és cinikusnak. Kevésnek ehhez a szar világhoz.” Bozzi Vera sorozatában lánya osztálytársáról…..
 Egyik se, mondja mindenki.Kedves Szakítós! Az én történetem a szakításból nem értő lányokról fog szólni. Pontosabban egyről, bár lehet, hogy én sem a legmegfelelőbb mód adtam tudtára a tényt… de hát csupán nem akartam megbántani. Az egész úgy kezdődött, hogy…..
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
Tita73 2009.11.05 10:46:26
@flugi_:
De...attól lett autista...had ne kelljen erről vitatkoznom valakivel, aki nem ismeri az előzményeket.
Több, a világ különbőző pontján végzett vizsgálat kimutatta, hogy ezek a védoltások okoznak autizmust, nem véletlen, hogy több országban már betiltották őket....csak mi magyarok vagyunk ilyen "későn érő tipusok"...nem csak ebben a kérdésben...szinte mindenben!

A szakértő azért szakértő, mert efektíve ez a munkája....
Tita73 2009.11.05 10:58:14
@BKV reszelő:
Nem egy pillanat alatt...mé vagy hülye?
2 éves koráig normális, kommunikatív, vidám,cserfes, az emberek szemébe néző, barátkozó gyerek volt...mint akármelyik másik a játszótéren.
Aztán elkezdett befeléfordúlni, mire ovodába ment 3 éves korára már egyáltalán nem volt hajlandó megszólalni. 3 és fél évesen kaptuk az arcunkba a diagnózist, hogy autista.
Az autizmus idegrendszeri betegség, mely vagy veleszületett, vagy valamilyen idegméreg hatására alakúlhat ki...

Fogjátok már fel, hogy ezek a védőoltások és egyébb túlgyógyszerezés a hatalmi erők passzív autanáziája! Sokan vagyunk, sokba kerülünk...a gyengék elpusztúlnak, csak az erősekből lesz jó rabszolga!

Az első infulenza elleni védőoltást évtizedekig kísérletezték ki, ez a valami, meg ripsz-ropsz megvolt 2 hónap alatt tesztekkel, legyárátással együtt...ugyan már...
Nahát, mik vannak! Kubi levelet írt arról, hogy mennyire zavarja a csak1nap online bolt, ami szerinte átveri a vásárlókat. A spéci webáruház lényege, hogy minden nap egyfajta terméket árul csak, de azt baromi kedvezményesen. Hinné az a szerencsétlen balfácán, aki képtelen egy sima…..
Tita73 2009.11.02 08:10:54
@Megdobbent:
Nincs Isten! Az egész napom el van rontva! Hogy én lemaradtam erről a hiperolcsó hiperszuper lakásról!Há, mé nem szóltatok???
Áh... Merre van a Duna?:D
Ági levelében fia kálváriáját írja le, amit pedagógus szülőként türelmesen, de a negatív élmények hatására először szkeptikusan, majd elkeseredve, de a gyerek érdekét mindig szem előtt tartva élt meg. Sokan meríthetünk erőt kitartásából, illetve a történet pozitív…..
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
Dió nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi kommentre. Ti végig csinálnátok az alábbi tortúrát havi bruttó 180 ezerért?Szeretném megosztani a tapasztalataimat okulásul.Kiindulási helyzet: rendelkezem egy okleveles közgazdász diplomával és két posztgraduális szakirányú…..
Levelet hozott a posta, benne egy felháborodott kommentelő kérdésével: Érdeklődnék, hogy miután a mai (3.!!!) napon megvolt a magyar résztvevő soundcheck-je, miért nem foglalkoznak még mindig egyetlen írásban sem az adott műsorral? Erre többféle válasz is adható, a rövidebbik…..
Tita73 2009.05.06 14:36:54
@berciXcore: Ja-ja! Az írek tradícionálisan euróvíziózós nemzet, eddig minden évben ott voltak!
Visszatérve a norvég dalra..egész tűrhetően nekem tetszik:D
Idén az izraeliek egy összeborúlós békedallal indúlnak a zsidó-arab barátság jegyében...nem hinném, hogy poénnak szánnák.(Vagy ki tudja:) )
Tita73 2009.05.06 15:13:21
@Azhát:
És még egy nagyon fontos szabályt(szokást) eltörőltek.Régen minden ország feállított egy zsűrít, akik nem láthatták a versenyt, csak hallgatták a dalokat és kizárólag magát a dalt(hagzás, hagszerelést, énektudás)értékelték, pontozták! Nem befolyásolhatta őket sem táncos-látványos showműsor, sem kidobott cicik, sem macho pasiarcocska...maximum az MSZMP:D
Danka-blog Danka királynő 2009.01.28 22:51:00
2008 őszén egy texasi középiskolában, Aledoban osztálytársai iskolai királynőnek jelölték Kristin Passt. Kristin 18 éves Down-szindrómás fiatal. A 360 végzős diák összesen 9 jelöltje közül a végső győztest a pénteki "Homecoming" futballmeccs szünetében…..
Tita73 2009.01.29 17:18:29
@nickita:

Ez így van!
A fiam osztályába rajta kívűl 21 gyerek jár. Nem lehet mindegyikből agysebész vagy atomfizikus, de mindegyikből lehet egy jobb ember azáltal, hogy toleranciát tanúl!

Ha nem lennének az iskolák ennyire agyamenten teljesítményorientáltak, akkor gyengébb képességű gyerekek is beleférnének a "keretbe"....frusztrációt nem csak a alacsonyabb inteligenciaszintű gyereknek okoz egy többségi iskola, hanem már a teljesen átlag gyerekeknek is! És ez szörnyű!!!!!
Tita73 2009.01.29 19:51:49
@vizsla_barat:
Nyuszifűl...pont ugyanannyiba kerűl a gyermek iskolai ellátása, mint bármelyik másiké! Semmilyen plusz költséggel nem jár...mert nem kap sem fejlesztést, sem semmit! Ül az iskolában és ugyanannál a fényforrásnál írja a dolgozatot, ugyanakkora papírra...ennyi!
Tita73 2009.01.29 19:55:52
@232323:
Aki eljut egy egyetemig az nem lehet sérűlt.(orvosi értelemben)...azért csodák nincsenek. Viszont ha nem érti az előadást, akkor hülye...és az engem is idegesítene! :))))
A "további 15 százalék kedvezmény" Hervis-nyelven azt jelenti, hogy "vagy az eredeti kedvezmény vagy a 15 százalék". Hogy ez ellentétben áll a magyar nyelvtannal, illetve a hirdetésük tartalmával? Naná, ez a szép a magyarországi bolti akciókban. Doci füstölög…..
Tita73 2009.01.26 13:43:20
@Ybl:
Tök igazad van!
Ostoba fogyasztói társadalom...lángoszlopként követitek az "AKCIÓ" feliratot..meg is érdemlitek ha hülyének néznek!!!!!
Elkezdődött a  nyár, aki teheti, vízparton tölti minden idejét - ez alól mi sem vagyunk kivételek, így júniusban fotóséta helyett inkább kipróbáltuk a timeshootingot. Július elején viszont tartunk egy sétát, mégpedig egy meglehetősen népszerű helyszínen,…..
Tita73 2008.07.09 23:05:03