Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r_0_b_3_3

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét itt van régi jó ismerősünk, a Spurifuvar! A költöztető cég 2015-ben többek között félrekalkulálásért és ügyeskedésért járt nálunk, idén tavasszal pedig tönkretett búrotok és eltűnt holmi is szerepelt a panaszban. De hogy ne unjuk meg a sztorikat, a harmadik rész egy óriási csattanóval fog…..
Olvasónk problémája elsőre nehezen volt érthető, mert egy láthatóan tejföl feliratú fotót mellékelve morgolódott azon, hogy tejföl helyett pirosat joghurttal vágta tönkre a családi ebédet, de ezt a zaklatottsága számlájára írtuk. Problémája ugyanis azonnal érthetőbbé…..
r_0_b_3_3 2019.07.06 14:56:12
Persze lehet itt a végbélteméket szeneslapáttal tapicskolni, hogy a vásárló gyökér, de azt ne próbálja meg SENKI megmagyarázni, hogy soha semmit nem vett csak csomagolás alapján, és még sosem vásárolt így - tévesen - valami mást pont a csomagolás hasonlósága miatt.

Amúgy meg egymás és a posztoló szutykolása, kioktatása közben pont elsiklottatok egy lényeges mondat fölött amit egyébként pont a GVTI válaszában lehet megtalálni és ez alapján ülőgumó tájékon lábbal illetni az összes hasonlóan eljáró (alig különböző csomagolású) sajátmárkás terméket forgalmazót:

"Ki kell még emelni, hogy a csomagoláson található tájékoztatás nem lehet megtévesztő"

A tájékoztatás valóban nem megtévesztő, a csomagolás egésze viszont az. A két termék csomagolása laza 90%-ban megegyezik. Ennél még az is kevésbé lenne megtévesztő ha mindkét csomagolás teljesen fehér lenne, és csak a szöveg lenne rajta, hogy tejföl / Joghurt, vagy macskaeledel.

Ez a megoldás mennyivel több dizájneri munkát igényelt volna? Persze akkor talán a poszt sem születik meg és az ügyeletes billentyűzethuszároknak sem lenne miért egymás hajának esnie (a joghurtos doboz képét lustaságból nem csináltam meg):

i.imgur.com/EEogc1f.jpg

Továbbá pedig jellemző a társaság szűk látókörére, különös tekintettel a betűméreteken és típusokon lovaglókra, hogy rendben, tanuljon meg olvasni a tisztelt vásárló. Ugyanez azt hiszem elvárható a tisztelt posztolóktól is, hiszen olvasni legalább annyira KÉPTELENEK mert az a joghurt csak 1,4%-os nem pedig 14... Ezt a logikát követve Ők is vennének a 14%-os "tejföl" helyett 1,4%-os joghurtot és jönnének panaszkodni?

Ja nem... az egojuk nem engedné.
r_0_b_3_3 2019.07.06 18:54:13
@Átlagosunalmas: Hááát... ha úgy érzed, hogy pont Te lettél megszólítva... Szórok én kilószám, de teporszívózod össze! :D
(tudod, mint a tűlevél a lakásban amiből még húsvétkor is kerül elő...)

Osztom a véleményed, talán csak annyiban "vitatkoznék", hogy nem mára lett az, kb a "gorenje turizmus" óta és sajnos van sejtésem, hogy még nincs itt az alja.