Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coree

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...nem is olyan egyszerű, főleg annak, aki imádja a vastag, ropogós kenyérhéjat, aki megszokta, hogy gond nélkül beleharaphat egy tartalmas szendvicsbe, aki szeret az ízekre koncentrálni és szereti átadni magát az evés örömének. Bizony elkeseredtem, hogy fogszabályzóval az ízek…..
Gyerekszoba Karton etetőszék 2009.11.20 17:59:00
Láttunk mi már sokféle etetőszéket itt a blogon, de ilyet még sosem. Kartonból készült a Belkiz etetőszék koncepciója, ami nemcsak azért jó, mert eleve újrahasznosított az alapanyag, és majd megint bezúzható, hanem azért is, mert könnyű - de azért a szerkezetének…..
Léböjtöljünk! Búzafűlé 2008.07.10 22:35:00
A búzafű kb 15 cm maggasságú fű, melyet 3 cm magasságú talajba vetett búzamagvakból nyerhetünk.A búzafű leve valószínűleg a legtáplálóbb és legtisztítóbb hatású lé.Ann Wigemore-nak köszönhető a búzafűlé népszerűsége az Egyesült Államokban.A búzafűről írt…..
Kíváncsi vagy, a te problémádra melyik lé jelent megoldást?Írd meg, mi a panaszod, megírom, mit érdemes inni...
Mi a véleményetek a léböjtről, lékúráról?Próbálta valaki, ha igen, meddig?3 napos, több napos, esetleg több hetes?Látható, érezhető eredménye volt-e?..
A természetes táplálkozás egyik legfontosabb szabálya a változatosság mind ételekben, mind italokban, és épp ezt nem veszik figyelembe eléggé.Sokféle lére van tehát szükségünk ugyanúgy, ahogy fehérjéből, szénhidrátból sem egyfajtát eszünk.Írd meg kedvenc receptjeidet!..