Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iDareeo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye, milyen szánalmas, aki ilyen címmel képes posztot írni? Az ilyen elvetemültnek rendesen megérett a gépcsere, vagy legalábbis vinyóból kellene újat nézni. A 80 gigás merevlemez a 3 éves MacBookomban már egy picit szűk lett nekem, gyakorlatilag hónapok óta rendszeres…..
iDareeo 2011.05.21 11:43:10
@szucsadam @Fransisco Miranda @csabil: engem is érdekelne, tegyétek meg napi a napi jócselekedetet és küldjétek el kérlek a lelőhelyet a dareiosz kukac gmail.com ra, előre is köszönet :D
Egy német oldalon jelent meg először az a konfiguráció, ami persze lehet akár kamu is, de megeshet, hogy valódi: a napokban a világ összes fontosabb országába megérkeztek azok a lezárt dobozok, amikben valami Apple titok rejtőzik: a kaliforniai cég megtiltotta, hogy határidő előtt…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
iDareeo 2010.11.08 19:15:40
Amellett, hogy az Apple hadjáratot folytat az Adobe ellen, tényleg nehéz szeretni a Flash-t Mac OS X-en: instabil, lassítja a böngészést, ráadásul rengeteg teljesítményt követel. Zavaró ez akkor is, amikor csak elkezd pörögni a ventilátor, és az addig néma gép zajos lesz, de még…..
Újabb taggal bővül az Apple fejlesztési osztálya, ezúttal egy Liquidmetal nevű fémötvözet gyakorlati felhasználhatóságát kezdik el tesztelni. Pontosan nem tudni, hogy mire tudják használni a könnyű, tartós, korrózióálló és kemény fémet, ami az egyedülálló (nevezzük…..
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
Volt itt szopatás minden téren, teljes információhiány, aztán félnapnyi várakozás után sorátrendezés, aminek köszönhetően Handrás elsőből utolsó lett, de végül újabb félnapnyi várakozás után végre megkaparintotta a készüléket, és most már azzal hesszel Párizsban.…..
iDareeo 2010.06.24 15:15:14
Pénteken volt a rendezvény egy budapesti szállodában, ahol bemutatták a legújabb MacBook Prókat. Nem lenne ebben semmi érdekes, ha nem most először fordult volna elő, hogy igazi Apple-alkalmazottak tartották az előadást. Úgy értem nem a hazai forgalmazó emberei, hanem a NAGY Apple…..
iDareeo 2010.05.02 12:16:52
@deakdzso: én is néztem, de szerintem fölösleges hozatni. nettó árakat ha összehasonlítod, itthon 335.000 HUF kinn ha 1500$-al számolsz akkor 303.000 HUF .. cserébe nem kell tökölni a töltővel, van magyar bill /bár ez sokaknak nem prioritás/, te sétálsz be a boltba és nyomják a kezedbe és garival sem kell semmit okozni.

szóval ha most vennék biztos itt venném meg, de nem akarok okoskodni, tisztánlátás. :)
Amióta a Gizmodo darabokra szedte az új iPhone-t, néhány kommentelő egészen biztos abban, hogy irányított kiszivárogtatás történt. Hogy az egészet az Apple rendezte meg, hogy egy ügyes marketingfogást látunk, szó sincs véletlenekről.Bizonyíték persze egy szál sem, minden,…..
iDareeo 2010.04.22 19:54:45
@mcs: "Bizonyíték persze egy szál sem, minden, kijelentőmódba tett állítás puszta feltételezés, ami talán abból ered," én sem látom a címben a kérdőjelet vagy a "Miért" szót a cím előtt, szóval ez a másikra dobjuk a sarat, miközben én is _majdnem_ így csinálom nem a legtutibb szerintem.

emellett szerintem sem az apple rakta össze ezt az elhagyósdit, visszacsatolásra nem hiszem, hogy szükség lenne, ha meg kell a figyelem, holnap reggel fél 8kor állhassak sorban itthon az ipademért, esküszöm mindenhova kiírom..
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
Appleblog Vakut kaphat az iPhone 2010.01.09 15:05:00
A pletykák szerint a következő generációs iPhone-okba vaku is kerül, az Appleinsider értesülései szerint a cupertinói cég tekintélyes mennyiségű LED-es egységről kötött szerződést az utóbbi hónapokban. A nyáron bemutatásra kerülő új iPhone a hírek szerint Philips…..
Appleblog Érkezik az occsó iPhone 2009.12.27 15:41:00
A 9to5Mac számolt be a francia mobiltársaságoknál tapasztalható igen üdítő változásokról. Az országot a lap Európa legegészségesebb iPhone-piacának tekinti, ahol a telefon eladására több szolgáltatót állítottak be, ez pedig árversenyt és jó eladási mutatókat…..
Ez még csak a karácsony második napja, de a sok-sok egyeztetésnek, háttéraklúnak, titokban megkötött szerződésnek hála pontosan tudom, hogy mit fogunk enni az ünnepek alatt. Átnézve a menüt, kétféle megállapítást tettem: egyrészt a családjaink hajlandók eltérni az előírt…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
iDareeo 2009.12.21 13:04:36
Belsőség Száguldás a sóban 2009.12.12 10:45:00
1937-ben Joe Petrali Harley Knuckleheadjén 219,17 kilométer/órás sebességi rekordot állított föl. Évekig egy motoros sem volt képes gyorsabban száguldani nála a bonneville-i sós tó kiszáradt medrében. Akit érdekel a gyorsasági rekordok története, az egy fekete, hímzett…..
iDareeo 2009.12.12 10:47:16
Lassan felkerekedem, indulok az XMS-be (meg útközben még pár boltba), ugyanis este hétkor kezdődik az új üzlet megnyitója. Handrás úgy érezte, nagyobb térre van szüksége a kibontakozáshoz, ezért ma brand new üzlethelyiségbe költöztette az XMS-t. Pontos adatokat nem tudok…..
Az alábbi felvételen az látható, ahogy néhány rosszcsont bezúzza egy marltoni Apple-bolt kirakatát, majd alig fér perc alatt elvisz onnan 23 MacBook Prót, 14 iPhone-t és 9 iPodot. Ahogy így elnézem, a fiúk gyorsabban pakolják össze a gépeket, mint ahogy azok a gyártósorról…..
Pedig eddig úgy volt, de Index anyánk ránk szólt, hogy nem lehet, csak az újságban jelenhet meg a cikk. Sorry folks, majd ott keressétek.Egyébként már volt a kezemben a mobil, öt perce jöttem ki az üzletből, a nagy büdös semmi közepén van a bolt, mégis hosszú sorok álltak…..
Ezzel a héttel záródik a kihívás. Gyorsan tekintsük át, hogyan állunk! Először a nemzetközi mezőnyt vesszük szemügyre: Ahogy várható volt, világviszonylatban férfi dominancia. Magyarországon zárult egy kicsit az olló, itt is egyértelmű férfi győzelemmel zárjuk majd a…..
Szerkesztőségünk is megkapta a pólóit. Én egy rosszul exportált videóban mutatom be az eredeti dizájnt, míg professzionálisan néző modellünk, Winkl air a kettes számú dizájnt mutatja meg. Ez annyiban tér el az eredetitől, hogy szív fölött kapott egy Nike logót, így a cipő…..
Hirtelen nem tudom eldönteni. Rafa egyébként nem piskóta, eddig ötször állította meg Roger Federert SLAM döntőben...
iDareeo 2009.02.07 15:00:45
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..