Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarmadzag

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvelés - Budapest Ime egy link, ami egy budapesti könyvelőirodának a weboldala. Végre egy könyvelő cég Budapesten akik mindennel foglalkoznak és korrektek. Presze nekem az is számít, hogy itt vannak Budapesten, mert nekem is itt van…..
Budapesti Könyvelő Irodánkról Engedje meg, hogy röviden bemutassam budapesti könyvelő irodánk szolgáltatásait. A szinte naponta megjelenő jogszabályok, rendeletek naprakész követése szinte ellehetetleníti a vállalkozás hatékony munkáját. A követelmények nagy kihívás elé…..
Új ingyenes a szolgáltatással bővült oldalunk. A hírek, információk és események olvasgatása mellett már apróhirdetést is adhatsz fel a Keresztúr Piac - Apróhirdetések menüpont alatt. Jó hír, hogy ezen szolgáltatás igénybevételéhez nem kell regisztrációs lapot kitöltened…..
Néha szembetalálom magam azzal a problémával, hogy én sem tudom eldönteni, hogy amit segítségként felajánlok, azt pénzért vagy ingyen gondolom-e. Úgyanis ugyanazt a szót használom akkor is ha ingyen és akkor is ha pénzért segítenék valakin. Ha te azt…..
Esetenként előfordul, hogy embertársaim egy olyan részéről beszélgetünk, akik eltérnek a hagyományos magyar viselkedési formától és napi kultúrától. Ők hagyományaiknak megfelelően az saját kultúrájukat próbálják meg fenntartani. Szóval amikor a cigányokról…..
Amennyiben van hasonlóan érdekes, vagy érdekesnek gondolt vitaindító történeted, kérlek, írd meg nekem e-mailben és hamarosan viszontláthatod a blogon!..
Az elmúlt napokban megint csak érdekes témára bukkantam. Azt kérdezték tőlem, hogy nem rossz dolog-e kezet fogni valakivel, akit nem kedvelünk. Hosszasan kezdtem magyarázni, hogy ez milyen  szerepet töltött be a múltban, honnan van ez a szokás és hogy mit jelent. Akit…..
A múltkor egy számomra kedves emberrel vártunk egy hivatal előtt és miközben üldögéltünk, beszélgettünk. Sajnos, a pontos szövegkörnyezetre már nem emlékszem, csak a vitát elindító szókapcsolatra. "Női fogorvos"  …..