Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taga.20

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy aktívan mutássák ki gyűlöletüket az övéktől eltérőekkel szemben - ahogy egyre kevesebben kapják fel a fejüket a gyűlöletüket szavakban kifejezők megnyilatkozásaikor...
taga.20 2019.07.08 22:30:55
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "amúgy taga elvt.t kimosták már a geciből, vagy még mindig mámorosan fetreng? "

Hát keményen leszoptam pár arabot, ömlött a geci rendesen, én meg nyeltem az arabgecit, mint kacsa a nokedlit. Eleinte a szokásos modon allak akbaroztak, de a végén, már mindegyik a "TAGA AKBAR, TAGA AKBAR"-t ismételgette. Nem akarok dicsekedni, de arabszopásban tényleg én vagyok a legnagyobb. Persze a liberálisok alapból jók az arabszopásban.

TAGA AKBAR
TAGA AKBAR
TAGA AKBAR..........
Mi történt Szegeden? ..
taga.20 2019.07.06 04:32:30
@Szergej Szergejevics Szergejev:
Egy nagy lófaszt fejlődik. Ha annyira fejlődne, akkor miért nem lehet arabokat leszopni alanyi jogon ? Ausztriában vagy a Németeknél bezzeg annyi arab van, hogy minden sarkon egy tucatnyit leszophatnék, na ezt nevezem én fejlődésnek. Nálunk meg a cigány Orbán, kerítéssel akadályozza az arab szopást, pedig nincs annál jobb, mint nyelni a gecijüket.
Egyszer majd kaméleonfajt neveznek el Orbán Viktorról. ..
taga.20 2019.07.02 23:29:27
@Igazamvanvagyigazamvan?:

Köszi jól vagyok. Sikerült ma leszopnom egy arabot. Sajnos csak egyet, de háromszor is leszoptam. Szárazra szívtam a dákoját. Az biztos hogy ennyire még sosem szopták le. Még most is érzem gecije izét a számban, imádom.