Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanor

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinderes találat egy 27 éves, barna hajú, barnaszemű lány személyében. Juliról annyit tudtam a képei alapján, hogy szereti a kutyákat, a szép éttermeket, és sosem szerepel a képeken egyedül, vagy kutya, vagy barátnő van mellette. :P Kiderült, hogy eléggé elitnek számító étteremben dolgozik, a…..
  Szakácsnő volt a drága. 160 centi magas, átlagos testalkat (értsd. 5-6 kg plusz), fekete haj, zöld szemek. A képei közt volt olyan, ahol épp sütött valamit, bele is kötöttem, hogy az én receptem az adott ételhez biztosan jobb. Erre ráharapott és elindult egy beszélgetés, ami elég könnyed és…..
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
tanor 2019.11.29 13:25:16
@Wildschwein: sosem szabad kimutatni érzelmet, főként hogy második randi volt. Férfiatlan.
Egy harmadik randit megkellett volna nézni a lakáson ha ott nem ment volna akkor tényleg hagyni kell vagy több nő mellett fenntartani és megnézni hogy alakul.
tanor 2019.11.29 13:28:31
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nő férfi kapcsolat a kefelesrol szól.
Játékostól függnek a dolgok alakulása.
Női szemszögből valami gond volt és sztm több csavoja van vagy azzon de csodálkoznék ha valakivel együtt él.

Nők már semmi se biztos. Bolondok.
Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc…..
tanor 2019.11.20 06:54:06
@Krisz101:

Jaj d*** egy palis nőt.
Meséli, hogy bnojevel beszéltek, hogy senki nem ítéli el a másikat, hogy van valakije, amit tesznek megvan az oka stb. Azaz a tipikus női felmentős szöveg, én meg kirohogtem.
Nők képesek beállítani magukat, hogy ők ártatlannak, persze. Egyszerűsítve, van az a pali minden nő számára, hogy lecsúszik miatta az a bugyi.
Meg végülis ő b*** akart és kész,nem kell ezt túl tolni.
Ha nem én van más.

Attól függetlenül imádom a nők történeteit ilyenkor.
Férfi tehet mindenről, ,, rám parancsolt, hogy verjem ki és tegyem szét a lábam"

Jaj , ha még ők is tolják a coach videókat akkor attól félek, hogy rengeteg játszmára épülő kapcsolat lesz, aminek az élet tartalma rövid és mindkét fél sérül.

Én is találkoztam coach csajjal, jól tolta el is merem, de el nézve mai napig nincs senkije, amúgy ő volt idén az a csajom, hogy sajnáltam az elvesztését, de amikor rájöttem hogy amit kérdez az is hazugság, nem ideges voltam, hanem inkább sajnáltam őt.

Elején oké hogy van játék, de azért ha komolyra fordul a kapcsolat akkor őszintén hozzá állni a másikhoz.
A kérdés költői. Gyakran vannak félresikerült randik, ami nem olyan meglepő, hisz a nagy számok törvénye.. Sokszor ott ülök a csajjal, tudom, hogy nem lesz semmi, mert nem jön be nekem, és mesél valami randizós történetet. És gyakran van az, hogy a lakótársnőjéről, vagy a barátnőjéről mesél, hogy…..
Mindig érdekesek azok a nők, akik kiírják, hogy „kalandorok kíméljenek”, „ha csak egy éjszakásat keresel, lapozz tovább”, és társait. Tudjuk, hogy a nők mondanak, esetünkben írnak valamit és annak teljesen az ellenkezőjét csinálják. Nem is tudom, hány olyan nővel feküdtem le első randin, akik ehhez…..
tanor 2019.08.20 18:15:10
@tanor: a másik ezekről a hülye női shitt tesztekrol leszokhatnanak.
Sztm jobb ha egy nő(férfi) nem ír ki semmit magáról, de ha ki ír akkor az legyen valami vicces mert ilyen fassagokat tokertelmetlen.
tanor 2019.08.21 07:21:25
@Krisz101: ez női tudat alatti program,ami szerintem az ős időkből maradt meg nekik.
Ki kell szűrni a kanokat, de pont ebből jön az hogy amikor egy nő benne marad egy kapcsolatban, hát semmi se jó egy köcsög a pali de ... igen a bétara nem izgul fel a alfara igen. Kell az a köcsög pali aki helyre teszi őket. Persze minden nő hazudik, legyen rendes a pali stb de nem ezt akarják. Akkor szakad le a pofám amikor jönnek a hol vannak az igaz férfi monológ .... Az igaz férfiak át látnak ezzen és inkább csak le k nak és tovább állnak.

Amennyire idős egy nő annyira bolond. Nincs kivétel sztm max az a férfi megtörte a nőt.
Csillával tinderen ismerkedtem meg, de akkor még nem tudtam, mi a foglalkozása, csak annyi volt kiírva, hogy az egészségügyben dolgozik. Fekete haj, barna szemek, átlagos testalkat, csupamosoly képek. Több képen is gyerekkel pózolt, ezért nagyon takaréklángon beszélgettem vele. Azt hittem, saját a…..
Badoon írtam rá egy 24 éves lányra, gyönyörű arca volt, emlékeztetett egy régi barátnőmre (gyerekkoromból, nem olyan barátnő, csak haver volt). A beszélgetésünk a sörökről folyt, közben folyamatosan pimaszkodtam vele. Elég jó volt írásban az összhang, mert mindig tudtam, hogy meddig mehetek el. Ez…..
A sorozatrandizó Aranyásó Niki 2019.07.01 09:24:49
Tinderen azzal köszöntem rá, hogy minden fotóján igyekszik intellektust sugározni, és azzal hecceltem, hogy mire fel ez a nagy igyekezet. Az összes képen szemüveg, könyv, vagy diploma a falon. Persze humorosan csomagoltam a nyitást, hogy kissé pimasz legyek, de semmiképp sem akartam, hogy…..
tanor 2019.07.04 06:59:55
@VT 135: sokuknál ez a vadcsaj korszak nem ér véget, főként most amikor a média ezt nyomja a nőknek, csak találnak valami papucs palit akivel úgy mond elvannak vagy lemondanak egy két igényről. Valóban van egy réteg aki bele fáradt az állandó irányításba, de ezek a nők a 32 - 33 évesek és nincs gyerekek, max egyszer voltak házasok de elváltak kategória és megtapasztalták milyen amikor őket baxák át. Ilyenkor valamelyik tanul a félre ment dolgaiból valamelyik nem. Általában nem tanulnak belőle és ez megy évekig ameddig van olyan tróger alkesz pali aki ezt elviseli, de addig a nő megöregedett és senkinek nem kell. Persze jön a milf korszak és fiatal palikra rá ülhetnek, de azoknak általában nincs pénzük és persze a luxoshoz hozzá szokott vadcsajok ebből nem engednek.

A hibaiból tanult nők azok akik már gyereket akarnak, mert ketyeg a biológia órájuk és hajlandóak kompromisszumra egy ideig, persze az elnyomott énjük előjön időként. Ezt amelyik pali tudja kezelni és elfogadja, hogy sérült nővel van együtt akkor minden rendbe van, hanem akkor válás lesz itt is a vége.

Hidd el azok a nők akik a jóba bele kóstoltak nagyon nehezen adják fel az életüket, látom,találkoztam ilyen kislányokkal.

A mai nők sérültek és nem az baj, hogy pénzre mennek, én ezt annyira nem látom kivetni valónak. Érthető, mint az állat világba, itt a mi esetünkbe a több anyagi dolgokat össze gyűjtő férfi sexel. Erősebb kutya ba***

Azt nőt is megértem, hogy testére sokat add, maga se hülye, diplomája van, valamit lerakott az asztalra akkor persze nem Joci a 8ból fog neki kelleni.
Inkább abba látom a problémát, hogy az igények, vágyak a csillagokat súrolják és ilyenkor van az, hogy évek mennek el azon a körhintán és még mindig egyedül vannak és nem tudják miért... Egy gazdag férfi nem fog egy aranyásóhoz hozzá menni, ha meg megtörténik a baleset akkor házassági szerződés és a csajnak ez már nem tetszik, kb azzal együtt véget is ért a házasság. (Találkoztam válásban lévő nővel, hogy az anyóst szidta, hogy milyen már a kicsi fia vagyona az ő nevén van és nem pénzt kihúzni belőle, ha ez tavaly nem velem történik el sem hiszem, persze megértő voltam, a csávó anya nem volt hülye. Tavalyi évben sok elvált nővel találkoztam a 30 korosztályból akiknek nem sikerült a első kör.)

Aztán már öreg lett, ilyenkor jönnek a női fb posztok ,,egyedül erős vagyok" nem kell férfi, élvezem az életet, de ezek mögött vallóban kiégett nők akiknek az egojuk nem tudja elviselni, hogy egyszer volt olyan férfi, aki őket használta.
(és a sok edzés stb kárba ment, ilyenkor jön a kompromisszum.)

Zárszónak azt mondom, egy normális férfinak mondható férfi aki gondolkodik és valami kis pénzt is össze szedett az nagyon jól nézze meg, hogy kivel köti össze az életét és mielőtt hülyeségben bele mászna mérje fel a női mennyire sérült és ezt tudja tolerálni, mert brutálisan ráfaraghat a csávó. Volt páromnak volt gyereke(sajnos bele mentem egy ilyen kapcsolatban.) A paliból a volt párom mindent kizsarolt az utolsó forintot, már nekem volt kellemetlen és valamikor szóltam is... akkor végül az volt a szó neki jár ... a szája is járt.
Mondjuk ő volt az aki feministaként percegete viccesen asszonytartás kellene bevezetni magyaroszágon is.
A feminizmus egy betegség... az egy másik történet.
tanor 2019.07.05 18:50:59
@erkölcsi hulla: Azért műveltnek azért nem mondanám őket, talán papíron. Inkább sokan szeretik eljátszani a burzsujt, ez nőkre és férfiakra is igaz.
Én inkább attól vagyok ki, hogy sokan teremtenek egy külön világot maguknak és el is hiszik magukról az a való világ. Persze tinderen mindenki az álompárját akarja megtalálni, ami azért messze nem fog megtalálni, ameddig a realitást nem látja. Nagyon az igények női oldalról ... férfiaknál más a helyzet, azért mi mást nézünk.
tanor 2019.07.06 08:39:25
@Krisz101: gondolkozom, hogy elmenjek a férfihang fórumára. Soha nem voltam egyszer ki kell próbálni mindent.