Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matthaeuspassion

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi egy évben megnőtt a Bécsbe kitelepült magyarok aránya, még statisztikailag is kimutathatóan, ami új szituációkat is teremtett – írja mai szerzőnk, Barna, akinek posztja alighanem kavar majd némi indulatot. Igen, az Ausztriában élő magyarok egy típusáról írta meg…..
matthaeuspassion 2014.02.27 14:14:32
@Badeni_lakos:
Azért a szezon és a fazon, az osztrák dialektusokat letudni egy boarischsal némileg egyszerûsítés, ha már, akkor weanerisch satöbbi. Amúgy a cikket én is írhattam volna, de nem tettem :)
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
matthaeuspassion 2010.04.07 22:59:59
Van itt minden, mint a búcsúban.Gerjedt néni En el water Lola BogyóFérfi Taposó Klub Era Elgondolkodva Has Hajógyári sziget Csutkára emlékszik még valaki?  ..
Új MÁV blog Erre nem érek rá 2008.07.04 11:03:56
Az információban csupa olyan ember ülhet, akik úgy gondolják, hogy a munka nekik pénzbe kerül. Hogy is van ez? Szánalmas, hogy továbbra is az a bevett szokás, hogy az utas az a csúnya utas biztos csak rosszat akar a kollégának. Persze ott a másik oldalon a szakszervezet, aki megvédte…..