Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V/A

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mjuzik! Közérdekű közlemény 2008.07.22 21:15:00
Aki feljön az oldalra, az kommenteljen legalább ehhez a posthoz, pls!Csak hogy lássam hogy jár-e itt valaki, vagy csak a Google keresőbotok.....
Hát, aki akarta, az már ezerszer szarrá istenítette a Serj lemezt és még ezerszer is megunta, aki meg így járt az most örömmel veheti tudomásul, hogy a gitárosnak is megjelent (vagy fog) lemeze, ami éppen olyan, mint a System, csak nem az. A videó egy kicsitsem előremutató, de most…..
Children of Distance – Emlékezz rám   LETÖLTÉS A Children of Distance Magyarország egyik legjobb underground hiphop bandája. A csapat 2006-ban alakult, ez a szám a második albumukról, a Csapó Kettő-ről van. A számot és az albumot letölthetitek az együttes oldaláról is.…..
 Megkéstem egy fél hetet az első posttal, bocs! Remélhetőleg mostantól nem lesz sok ilyen! Nirvana - Smells Like Teen Spirit LETÖLTÉS A Smells Like Teen Spirit a Nirvana nevű amerikai rockegyüttes egyik dala, egyúttal az első dal az együttes számára az áttörést meghozó…..
A Commodore-éra egyik legjobb játéka volt a Laser Squad nevű körökre osztott stratégia, amit a KMK-n is megénekeltem már. A Modern Tactics 2 nagyon hasonló játék, és már csak ezért is köszönjük Kappának, hogy beküldte a linket. Át is adom a szót neki: „Kezdésként…..
Mjuzik! Elindult! 2008.07.09 20:29:00
Bár még mindig építésre szorul, elindult ez a blog (2008.07.09 délután).A blog célja a jó zenék megosztása másokkal (zeneileg elvileg mindenevő vagyok, de az alternatív rock a nagy kedvencem...[persze ez nem azt jelenti, hogy ebből lesz a legtöbb szám]). A zenék felrakásának…..