Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rathia

17 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
rathia 2018.10.19 12:14:02
Ilyen csapnivaló hogyvoltot még nem olvastam és nem azzal van a baj, hogy rövid, de két helyen is Vera neve szerepel amikor az Nóri. Azért ebben a részben sokkal több volt, szerencsére a kommentek megmentették. Nem sír a szám, tudom milyen lehet fixen kötelezöen írni akkor meg föleg szar ha nem is érdekel a dolog és én imádom a hogyvoltokat, de ha esetleg nem megy beszéljetek össze vagy maradjon inkább ki. Mindegy.

Szóval ami nekem egyértelmü: tuti Dávid nyeri, ö az a karakter akinek ez menni fog, ezt kicsit sajnálom, lehet van benne RTL szél is, de az biztos hogy most végignézi ahogy Gábor kinyirja saját magát a piszkos munka elvégzésével és mire a sok hülye eljut oda, hogy Dávidot kellene kirakni már késö lesz - mint Iliász esetében tavaly - igen a Holtak szigetére kerül, de max 2 párbajt kell megnyernie az meg menni fog neki izomból.

Annyira sok a jelentéktelen karakter amúgy, Eszter, Robi, Emese, Fanni, Szandi. Kicsit feltámadhatnának.

Ezért is drukkolok Beninek meg még talán Verának valahol. Beni viszont rossz lovon ül a nyaralós szöveggel most nagyon kell gondolkodnia mi lesz mert sakk-matt lesz a végén. èn sem értem amúgy simán megnyerhetné mert tényleg jó a feladatokban, a táborban is helytállt miért rinyálnak hogy csak nyaral? Ez süt le róla, de azért mindig meg kókuszt szedni stb, azért ezt is látni kellene.
Kíváncsi leszek mi lesz, berakhatnának mára valami feladatot ami alapból megkavarja a szálakat.
Bulika. Az egyesült törzsben mindenki kacag, telezabálta és itta magát, van zuhany, szappannal, édes vízzel, meg törcsivel, és ha ez nem lenne elég kedves feleim azok számára, akik azért kapcsoltak erre a műsorra, hogy valódi szenvedést, vért és verejtéket lássanak, akik kíváncsiak voltak az emberi…..
  A Neócsórók ébredésével nyitunk, a szem sarkából kivájt csipa ropogásának hangja keveredik két hetes hónaljszaggal, életemben ilyen szarul még nem aludtam, mondja pályaelhagyó Emese, aki előtt műkörömépítés közben nyílt meg a világ, mert a deszka nyomja a műtött vállát. Ez így lebegtetve van, a…..
rathia 2018.10.16 12:15:18
@mentolos lecsó: Mire gondolsz? Engem érdekelne. Engem tök meglepett, hogy van egy kisfia, én ezt eddig seholsem hallottam.
rathia 2018.10.16 12:26:06
@szociál: Jogos!
rathia 2018.10.16 13:58:39
@mentolos lecsó: Nem releváns, söt nekem szimpatikus is volt, hogy nem volt téma a dolog. Nórinál egyböl ki volt kiálltva szuperanyunak, és hogy a gyerekedért nyerd meg (talán az elsö adásban volt - gondolj a kisfiadra - meg a kajára elszólás) ... holnap figyelek, kíváncsi vagyok! :)
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
rathia 2018.10.12 14:10:04
@doktor faktor: Ez is jogos, lehet igazad van. De nem látom benne, hogy megnyerné, bár most még egyikben sem látom az S-Faktort :D
rathia 2018.10.12 14:32:18
@doktor faktor: Ugyanez a félelmem Verával kapcsolatban, ha a VV-ben lennénk azt mondanám el fogja taktikázni magát (bár ennyi hülye között nem nehéz Gábor, Dávid) de azért bízom abban hogy eljut az egyesülésig és ott okosan megy tovább, nem fárad bele az egészbe... meglátjuk :)
 2009-ben Olaszország fővárosa Róma ad otthont az Úszó Világbajnokságnak. A pekingi olimpia után mindenki csak találgat, kik azok, akik ezt az esztendőt inkább a pihenésnek szánják, kik vonulnak véglegesen vissza a versenyzéstől. Két igencsak kiváló úszó jelentette be nem…..
Újabb úszófenomén jelentette be pályafutása befejezését a napokban. Grant Hackett, a háromszoros olimpiai bajnok ausztrál úszó, az Ausztrál Úszószövetség éves díjátadó gáláján köszönt el. A 28 éves sportolónak nagy lehetőség volt Peking, ahol rekordot szeretett…..
A LEN végrehajtó bizottsága szombaton Zürichben a rendezési jogot Budapestnek ítélte, amely Róma és Moszkva ellenében győzött.  Így újra a magyar főváros ad otthont a 2010-es úszó, műúszó, műugró és hosszútávúszó Európa-bajnokságnak - döntött a kontinentális…..
Úszóblog Eltűnt aranyérem... 2008.09.22 12:30:00
Brendan Hansen amerikai mellúszó szerencsétlenül járt nemrégen egy repülőútja során. Az olimpiai bajnok szülővárosából Havertownból utazott vissza a texasi Austinba, ám megérkezésekor szembesülnie kellett a ténnyel, miszerint hátizsákja zsebéből eltűnt a 4X100 méteres…..
Az olimpia előtt a magyar csapaton kívül az amerikaival és az ausztrállal foglakoztunk még egy-egy bejegyzésben. Nézzük most az Amerikai Egyesült Államok szereplését a 2009-es pekingi játékokon. Azt hiszem, azzal kezdeném, hogy rég elmúlt már az az idő, amikor a két rivális,…..
Az Amerikai Egyesült Államok eredményei (folyt.):  Mark Glangoff   100 m férfi mell 1:00.24 8.   Brendan Hansen 100 m férfi mell 59:57 4.   Margaret Hoelzer 100 m női hát 200 m női hát 59:34  2:06.23 3. 2.…..
A 2008-as pekingi olimpiát már csak azért is vártam oly nagyon, mert valahol úgy érzem, talán ez volt az utolsó olyan olimpia, amit teljes értékűen végig tudtam nézni. Négy év múlva már közbeszól valószínűleg a munka meg miegymás, így most mindent látni szerettem volna, amit…..
A mai délután volt az utolsó, mely előfutamokat vonultatott fel előttünk. A hátralévő két napon már csak hazai idő szerint hajnalban találkozhatunk az úszókkal, és szurkolhatunk teljes erővel, igaz magyar szereplésre már nem kerül sor. A szombat és a vasárnap azonban így is…..
Bár ma délután csak három előfutamot tartogatott számunkra Peking, mindháromban szerepeltek magyar úszók. Elsőként a 200 m női gyors volt soron, ahol hat futamból került ki a legjobb tizenhat versenyző. Rögtön egy világcsúccsal indultunk, hiszen az utolsó futamban Frederica…..
Úszóblog Menetrend I/1 2008.08.08 23:45:00
2008. augusztus 9.  08.09 12:30 Előfutamok 400 m vegyes férfi Cseh László, Kiss Gergő 08.09 13:01 Előfutamok 100 m pillangó női Dara Eszter 08.09 13:28 Előfutamok 400 m gyors férfi Gercsák Balázs  08.09 14:21 Előfutamok…..
Úszóblog Menetrend I/2 2008.08.08 23:43:00
Holnap rajtolnak az úszószámok Pekingben, így most a hivatalos menetrendet olvashatjátok, magyar idő szerinti beosztást, valamint a magyar érdekeltségeket láthatjátok.Szurkoljunk együtt a magyaroknak, hajrá MAGYARORSZÁG!!2008. augusztus 13.  08.13 04:18 Döntő 200 m…..
Úszóblog Az amerikai krém 2008.08.06 22:26:00
Még két nap a pekingi olimpiáig Az amerikai úszók igencsak népes csapatot vonultatnak fel az idei olimpián. Válogatva a nemzet sokaságából most megnézzük a legnagyobb ikonokat, akik nagy eséllyel állnak majd a rajtkövekre. Dara Torres: Aki sokak szerint sokkolja a világot.…..
Még 15 nap a pekingi olimpiáig… Köztudott, hogy az amerikai úszók rekorddöntésre készülnek Pekingben, legalábbis Natalie Coughlin és Michael Phelps érmek tekintetében biztosan. Michael Phelps már az athéni olimpián is szembeszállt a Mark Spitz féle nyolcérmes csúccsal,…..
Úszóblog Ausztrália úszói 2008.07.23 18:01:00
Még 16 nap a pekingi olimpiáig… Ausztrália úszói is szép számban megmérettetnek majd a pekingi olimpián, 42 fő, húsz férfi és huszonkét hölgy kvalifikálta magát az augusztus 8-án kezdődő játékokra.  Ámde egy versenyző óriási baklövést követett el, mely…..
Úszóblog Amerika álmodik... 2008.07.23 10:00:00
Még 16 nap a pekingi olimpiáig...A világklasszis Michael Phelps után, itt van most egy hölgy honfitárs is, aki rekordot szeretne beállítani az alig három hét múlva kezdődő olimpián. Míg Phelps, hogy megdöntse Mark Spitz rekorját nyolc olimpiai számban kvalifikálta magát, Natalie…..
Úszóblog Végleges névsor 2008.07.19 16:25:00
A magyar úszósportot 31 versenyző képviseli a pekingi olimpián. Erről szerdai ülésén döntött a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöksége, Kiss László szövetségi kapitány előterjesztése alapján. A szakvezető elmondta, hogy az augusztusi ötkarikás játékokon szereplő…..
Még 20 nap a pekingi olimpiáigAhogy arról már szó esett, az országos bajnokságon Cseh László újabb országos csúccsal rukkolt ki. 1: 56.56 az az idő, amellyel ezúttal 200 méter pillangón írta felül a régi rekordot a magyar klasszis. Ez a csúcs pedig azt is eredményezheti, hogy a…..