Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FGyula64

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet megszokni se a saját építkezésünkön, se a Házépítők csoportban a sorstársak sztorijait arról, hogy már megint áll az építkezés, mert nem jön a mester. Oké, emberek vagyunk, de amivel az építőiparban próbálják kimenteni magukat a "kivitelezők" az már annyira morbid és gyerekes, hogy ideje…..
FGyula64 2019.06.29 11:32:58
A nevem Feitscher Gyula Pécsről. A telefonszámom: 30/5730592. Az adataim megadásából is láthatjátok, hogy a munkámhoz mindig adom a nevem, ergo nem vagyok sem troll, és nem kamuzok. A cikk, illetve az eddigi hozzászólások alapján én a selejtek selejtje vagyok, sőt még azt a szintet sem érem el, ugyanis már hónapok óta nincs munkám az építőiparban. A legjobb referenciamunkám a saját 200 nm-es családi házam, 2400 nm-es területen. Az ingatlant a saját két kezemmel építettem fel úgy, hogy még segédmunkásom sem volt, egyedül a bádogozást végezte külsős szakember. Az általam elvégzett munkák: az épületet kitűztem, beszinteztem, az összes kőműves munkát elvégeztem (zsaluzás, betonozás, vasbeton szerelés, falazás, vakolás), víz-, szennyíz szerelés, fűtésszerelés, hideg- és melegburkolás, gipszkartonozás, villanyszerelés, belsőépítészet, lakatosmunka, térkövezés. A kandallót is én terveztem, én építettem és nem úgy, hogy vettem egy kész kandallóbetétet, hanem a betétet is én készítettem el. Ezen kívül a területen elvégeztem a földmunkát, gyepesítettem, dísznövényeket elültettem, magyarul parkosítottam a területet. (Az előző házasságomban is megcsináltam ugyanezt, annyival megfejelve, hogy akkor még minimális segítséggel építettem egy 130 m3-es úszómedencét is).
Amikor volt munkám mindig pontosan időre mentem, próbáltam optimalizálni a feladatot, maximálisan igazodni a megrendelőhöz térben, időben, anyagiakban, garanciát vállaltam a munkáimra, gyakorlatilag egy életig tartó elérhetőséget adtam, mert mindenki tudja, tudta hol lakom (eddig még nem kerestek meg azzal, hogy szarul dolgoztam volna). Olyan apróságokról nem is beszélek, nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, és nem esik ki a kapanyél a számból. Ja és még valami, a fogaim is megvannak....
Természetesen ha valaki azt hiszi, hogy az egész csak egy hoax, nyugodtan hívja a fenti megadott telefonszámot és küldök a házamról fényképeket.
További szép napot mindenkinek.