Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crewall

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 Jóban rosszban című szappanoperájából kiírtak egy karaktert, bizonyos Tamás atyát, aki egy szőke nőcske iránt érzett szerelme és a cölibátus között vívódott hosszasan. A nézőknek azonban nem tetszett az írók húzása, ők nem azt szerették volna, hogy a papot villám…..
Crewall 2012.06.04 01:01:55
@korxi: Én kapásból háromra emlékszem: Az első évadokban kétszer is meghalt, egyszer a nox támasztotta fel miután lelőtte őt Apophis, és volt egy szarkofágos feltámadása is valami bányászbolygón. Aztán valahol az ötödik évad környékén volt az ominózus "felemelkedéses" halál. Plusz még számtalan egyéb (nem valódi) elpatkolás is volt részéről: párhuzamos dimenzió, robot képmás, alternatív jövő, virtuális valóság, etc, etc.
IDDQD Meghalni egy Wii-ért 2009.11.04 09:00:00
Újra ölt a videojáték rovatunk jelentkezik, tessék beizzítani a háttérben a TIL-CSÁK-BE-TIL-CSÁK-BE! kórust. Megvolt? Akkor kezdhetjük.Történetünk tragikus hőse bizonyos Jennifer Strange, nevéhez hűen elég fura nőszemély Kaliforniából, aki benevezett egy helyi rádió…..
Sonny, a jóarcú zombi verekedései a KMK olvasóinak egyik kedves játéka volt, és most itt a folytatás. Nem tudtam még rendesen kipróbálni, ezért Zoli fedőnevű munkakerülőnket hívom segítségül: „Még csak béta de 4-5 órát így is bele lehet tenni. Sajnos nincs újdonság…..
Crewall 2008.12.25 13:25:05
@OtiDog:
Ha nem értesz hozzá, akkor ne akarj okoskodni légyszives!
A történet röviden: Sonny egyszer csak felébred egy hajón, emlékek nélkül, zombiként. Az egyetlen "élő" ember ad neki egy kazettát, aztán meghal. Majd, miközben a főhős próbálná kideríteni, hogy ki és mi is ő, mindenki csak rátámad: először a zombik meg mindenféle szörnyek, később egy ZPCI nevű csoport tagjai. Kb ennyi.
Egyébként én hydraulic-kal nyomtam végig, és mindig a strength-et és a physical piercinget fejlesztettem. A végén (lvl20 felett) már a krit nélküli sebzéseim is 2000 fölött voltak, így egész gyorsan le lehetett darálni minden ellenfelet. (Kötelező a Hot blooded talent!)
Crewall 2008.12.25 17:44:39
@OtiDog:
Akkor bocs, nem jött le a poén.
A bárónál a lényeg a túlélés: gyógyítás, sebzéscsökkentő képességek, esetleg fókusz-szívás, plusz a csapattagok defenzívre állítása. A többit a fókusza elfogyása elintézi. Fontos: ne silence-eljétek (amikor nem használhat olyan képességet, ami fókuszba kerül), mert akkor visszatölti a saját fókuszát.