Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hearthstonevesztes

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hearthstone A legbosszantóbb lapok 2021.01.30 16:00:32
Soul Mirror Rengeteg meccs megy el rajta. Akár egy fontos lényes kombót is simán lemásol. Ráadásként akár többször is összejöhet.                     Tickatus A lapdobatás a játékban a legkegyetlenebb dolog. Ezt egészíti ki a romboló…..
Hearthstone A pap hatalma 2020.08.10 20:53:17
 A control warrior sivár rémuralma után eljött a resurrect priest ideje, ami a többi játékossal szembeni rosszindulat egy alattomos kifejeződése volt. De amikor szörnyűbbet már nem lehetett elképzelni sem, eljött hozzánk a 'control' priest, hogy a leszedés, gyógyítás, lapgyűjtés szentháromságával…..
A Momentum elnöksége csaknem teljesen kicserélődött a hétvégén. Kikerült belőle pl. a fideszes csatornafirkászok által sokat támadott Donáth Anna, viszont bekerült Körömi Attila, ami minimum érdekes fejlemény. A hosszú fideszes múlttal rendelkező, majd (2004 és 2006 között) jobbikos, de minden…..
  A Horgász: "sunyi háttértárgyalásokon dőlt el Magyarország sorsa". A térképen fehérrel a magyar kézen maradt területek 1919 késő nyarán. Valójában a magyar állam -- történelmünk egyik legválságosabb évének (1918 ősze -- 1919 ősze) végére -- gyakorlatilag összeomlott. Az, hogy egyáltalán…..
hearthstonevesztes 2020.06.05 12:46:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jó, akkor te valamilyen más történelemről tudsz, de nálam a reformkortól a világháborúig sem volt hanyatlás, onnantól meg legfeljebb stagnálás. Csak ez a tény belerondít a csodálatos hanyatlós elméletbe.
hearthstonevesztes 2020.06.05 12:51:51
@Reding Roli: Az oroszoktól jön a gáz, anélkül megfagynánk, vagy vehetnénk többért az amerikait. A türkökkel meg együtt éltünk a sztyeppén évezredekig. Miután a nyugat 30 éve próbál megélni a keletiekből, kénytelenek vagyunk más partnereket is keríteni, akikből hasznunk is lehet.
hearthstonevesztes 2020.06.05 13:05:34
@HaFr: Szerintem csak máshogyan értelmezzük.
Hearthstone Sárkány top 10 2020.04.25 12:44:48
 A 2020 áprilisi standard alapján, saját elképzeléseim szerint rangsoroltam a sárkányokat. Bár már a főnix éve van, de a finom sárkányok velünk maradtak, sőt most csatlakozott kettő újabb. Ne feledjük, hogy mennyi lap van még, melyeket a sárkányok támogatnak! Ezekből is lehetne egy listát…..
 Változik a lapok begyűjtési rendszere. Végre! Ez a véletlenszerű rendszer nagyjából 30 éves és még a MotG idejéből származik. Részben, a legendary beszerzésénél könnyítettek rajta, de így sem volt minden lap beszerezhető csak játékkal, még elméletben sem. Most a csak két azonos lap szabály…..
 Igazából már nem egy éve, hanem 13 hónapja játszom, de azért nagyjából korrekt adatokat fogok tudni mondani. A lényeg, hogy anyagi ráfordítás nélkül játszom.  Valahogyan el kell kezdeni a játékot, azaz lapokat kell szerezni. Szerencsés voltam, hogy egy kifutó rotálás előtt kezdtem, mert így nem…..
Witchwood  Lord Godfrey Mondjatok egy lapot, amivel le lehet szedni az asztalt és még egy négyet sebző lényetek is marad állva és mindezt 7 manából!  Rat Trap Mindig rosszkor került ki az asztalra, volt hogy csak megakasztotta a lendületet, de volt mikor pont elegendő volt a…..
  Pontsebzések azok a varázslatok, melyek egy ellenséges karakter ellen irányulnak.  Klasszikus eset a Hex, vagy az Assasination , de ide tartozik a Swipe is. Hathatnak csak karakterre, vagy csak a hősre, de a legjobb, mikor szabadon választhatunk.  A mage hero powerje megfelel a címnek. A kaszt…..
Hearthstone Búcsú Uldumtól 2019.12.07 14:26:52
 Persze nem a kiegészítőtől, ő még sokáig velünk lesz, hanem az elmúlt négy hónaptól.  Fél év játék után kezd használhatóvá válni egy csóró kezdő számára is a Hearthstone. Persze az augusztusi időszak megint hatalmas szívás volt, legalább négy quest pakli ellen voltam esélytelen. De aztán, ahogy…..
 Tehát N'Zoth visszatért és talált magának egy hű csatlóst Khartut Defender személyében. Ők lettek a legyőzhetetlen páros, de nem minden kaszt számára.  Khartut Defender már önmagában is kész nyereség, hiszen a hat sebzésen kívül, hatot gyógyít hősünkön és a taunt miatt nem lehet figyelmen kívül…..
   Gondolom többen észrevették, hogy mostanában a midrange pakliknak nem nagyon osztanak képletesen szólva lapot. Ez annyira igaz, hogy csak a legelvetemültebb aggroknak van esélye a meta ellen. Talán a Highlander Hunter a kivétel. Ennek oka a különféle területsebzések nagy száma, melyek átsegítik…..
A bemutató ezen, meglehetősen hosszú részében a H-22 további részleteiről, és bevetési módjáról, a kapcsolódó elképzelésekről lesz szó először. Ezután a másik fő fegyver, a H-15 következik, majd a további harci eszközök a Tu-22M-en. A sorozat első része ITT, az előző pedig ITT található - ez…..
hearthstonevesztes 2019.10.19 13:32:58
 A Hearthstone közösség vitáktól és felháborodástól volt hangos az elmúlt hetekben,  Blitzchung verseny utáni riportja alatt előadott performansza miatt. Erről lenne szó:    A Blizzard elég komoly büntetést rótt ki a renitensre, egy év eltiltást és a nyeremények elvesztését. Büntetést kapott a…..
   Az új kiegészítő egyik előre lesajnált lapja volt a Colossus of the Moon, mely aztán egyáltalán nem bizonyult annyira gyengének. Alapesetben négyszer kell rásebezni és bizony mind a négy támadón 10-et sebez. Ez tetemes veszteség, viszont életben hagyni sem tűnik túl jó stratégiának, valamit kell…..
Hearthstone Sámán fillérekért 2019.07.21 10:33:39
 Az erős meták tele vannak epic és legendary lapokkal és lehetetlen akár csak a koncepciót is lekövetni ezek nélkül. A sámánnak viszont egészen elképesztően erős common és rare lapjai vannak és eltérő stílusú paklikat lehet belőlük építeni. Persze ezeket is lehet turbózni a Hagata the Witch, vagy az…..
 Minden Hearthstone játékos megtapasztalta már, hogy egy-egy játszmában sorozatosan balszerencséje van és lehetetlen nyernie. Ez egy meglehetősen frusztráló érzés és rendesen benne marad az emberben. Egy ilyen pechszéria nem lehet a véletlen műve. Gondoljuk mi. Viszont a matematika, vagyis a…..
Hearthstone Csal-e a játék? 2019.07.14 14:26:15
 A játéknak van lehetősége a csalásra és van oka is rá. Tehát minden összetevő  adott hozzá.  Hogyan tud csalni a játék? Ez nagyon egyszerű. Mivel minden játékot mentenek, ezért tökéletes adazbázissal rendelkeznek a különböző paklik egymás elleni eredményeiről, a gyakori helyzetekben felhasznált…..
Hearthstone Mennyi az annyi? 2019.07.06 11:40:48
 Tény, hogy a Hearthstone-t lehet ingyen is játszani. De mennyibe kerül akkor havonta, ha az egészet szeretnénk? Értve ezalatt a négyhavonta megjelenő kiegészítők rendszeres, teljes beszerzését. Azaz nagylelkűen tegyük fel, hogy rendelkezünk a classic lapokkal és már csak az újabb kiadásokat…..
Hearthstone Control Warrior 2019.06.29 09:21:16
 Leggyűlöltebb ellenségeim egyike ez a paklitípus. Nézzük meg, miért vezeti három kontinens győzelmi mutatóit! Menjünk rajta szépen sorra végig és nyilvánvaló lesz, hogy nincsen benne gyenge lap! Eternium Rover  Pofátlan és érthetetlen mód jön fel szinte mindig az első körben. Roppant erős…..