Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Soros

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
Alex Soros 2020.07.03 16:09:48
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Alex Soros 2020.06.19 20:13:40
@BiG74 Bodri: Ez náci beszéd. Tessék azonnal térdenállva bocsánatot kérni minden négertől a privilegizált náçi mivolta miatt.
Nem pusztán a polgármesteri poszt, hanem a Fidesz miniszterelnök-jelöltsége volt a győri választás tétje. ..
Alex Soros 2020.01.28 13:35:19
@R.V.J.: Rohadt nacik lovoldoznek, ahelyett hogy voros szonyeget teritettek volna elejuk es tisztelegtek volna amig az agysebeszek es fizikusok nemzetkozi csapata athalad.
Ne feledjük, mialatt beindul a Fidesz propaganda-gépezete, hogy a Borkai-videó nem manipulált, hanem a valóságról szól. A valóság került napfényre sok olyan választó számára, aki korábban a valóságtól elzárva élt. Nem a Borkai-videó gyengítette a Fideszt, hanem az idáig úgy-ahogy elfojtott,…..
Alex Soros 2019.10.14 23:59:50
@csakegyvalaszto :
"aki eddig azon sírt, hogy oroszok hekkelik a választást és csal a fidesz és csak ezért nem nyert az ellenzék, most mi van?"

Na ebből látszik igazán Orbán aljasága. Most direkt úgy hekkeltek, hogy úgy tünjön nem hekkeltek. Direkt hagyták nyerni Karácsonyt, hogy mindenki azt higye minden rendben van. Vagyis Orbánék megint csaltak, mert valójában Tarlos nyert.
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Az Orbán-univerzumban minden máshogy van, sőt egyenesen mindennek az ellenkezője igaz. ..
Alex Soros 2019.08.17 19:54:37
@taga 20: Megmondalak apunak, holnapra elintéztet az ANTIFAK -al. Véged lesz mint a botnak.