Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fapuma

1 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma több ezer diák azért ment a rádió elé, hogy beolvassák a követeléseiket, hogy folytassák azt a hagyományt, amely a mindenkori közszolgálati médiát arra használja, amire való: arra, hogy közvetítse az országban történő fontos történéseket. A rádió ma nem ezt tette,…..
fapuma 2012.12.18 07:11:12
@BélaBácsiTudja: Az nem tünt fel,hogy itt a vonulás közben egyetlen kukát se gyújtottak fel!!!!!!!! Az autókról nem is beszélek! Egyetlen kockakövet se szedtek fel az utcáról ,így egyetlen rendőrhöz se vágták hozzá!! Undorító vagy!!!!!!!!!!!
Rogán Antal egy Blikk feliratú rikkancsfiú szobrot avatott. Puzsér Róbert a facebook-on válaszolt ironikusan, a képeket mi tettük hozzá. Következzenek Puzsér sorai: "Abban reménykedtem, hogy a Budapest közepén felállított rikkancsfiú szobrát méltó módon fogjuk tudni…..
fapuma 2012.10.08 07:56:35
@bulista: Amit az olasz meccsek alatt művel attól engem is kiver a víz,de ez a szöveg jó!
Tegnap a Videoton-Debrecen labdarúgó Szuperkupa mérkőzésen egy érdekes dologra lettem figyelmes, le is fényképeztem (tévéképernyőről, mobiltelefonnal, elnézést a minőségért). Figyeljétek a hirdetőtáblákat, milyen szépen megfér egymás mellett a Strabag és a…..
Tizenhat évesen próbajátszani a Manchester City-nél akkor is valami, ha a Bobál-ikrek végül maradnak a kispesti akadémia göröngyösén, persze ha Gergely a tréningen akasztana egy olyat ballal, mint ez a pattanásból kapufás a Puskás kupán...   Bobál Gergely és Dávid…..
fapuma 2012.04.17 07:30:12
@neeskens: A magyar első osztály??????????????
Ember! Neked fogalmad sincs az itthoni állapotokról! Szerintem ,aki elég tehetséges és megteheti ,az azonnal menjen. Minél korábban. Nem kell,hogy itthon tönkretegyék esetleg az olyan edzők,akik csak azért nem játszatnak valakit,mert nem fizet!!!! Egyébként az is elgondolkoztató,hogy egy ilyen tehetséges gyerek vajon miért megy át egyik akadémiáról a másikba!!! (Vasasból a Honvédba )Azon az akadémián nem láttak benne fantáziát?Akkor hogy került oda? Egy akadémián nem az a cél,hogy mi neveljünk minél több tehetséges gyereket?
A bőségesen - és a baloldali sajtó által nem kis kéjjel - kivesézett bizottsági véleményben a sorok között ott van, hogy S. Pál dolgozata bizony-bizony nem felelt meg az akkori követelményeknek. A formai hibákról már nem is szólva.Amennyiben a Doktori Tanács meg akarja őrizni…..
fapuma 2012.03.29 07:45:03
@troll ellenpólus: Gondolom te sem gondolod komolyan amit írtál.Egyébként SP,mint igaz magyar!? Nevetséges! Ez az ember oda se kerülhetett volna arra a posztra. Nyilván tudta OV,hogy miért őt ülteti oda.Ezt a gerinctelen sportdiplomatát,aki Lázár szerint kiszolgálta a Kádár rendszert.Másképpen nehezen tudom elképzelni azt,hogy olyan pozíciókat ,amilyeneket ő betöltött abban az időszakban, ne csak a legfelsőbb vezetés engedélyével tegyen. Sőt még a "komcsi" Hornnál is kisírta magának a svájci állást,mondván,hogy így több esélye van a MOB elnöki posztjára.
Szombaton a Szolidaritás tartott a várakozásokhoz képest lényegesen hervadtabb demonstrációt, vasárnap pedig az LMP közölte az aláírásgyűjtés pillanatnyi állását. Bár mindkét szervezet kötelező optimizmussal kommentálta a hírt, ne áltassuk magunkat. Ez így kevés lesz.A…..
fapuma 2012.03.12 07:31:17
@irógép:" Ha lesz olyan ellenzék, aki alternatívát kínál, aki nem mocskolja a másikat, hanem normálisan bírál, aki itthon szidja Orbánt, de kifelé kiáll az országért na akkor ott leszek."

Ha jól emlékszem pont Orbán volt az aki pár évvel ezelőtt azt kérte az EU-tól,hogy büntessék meg a Gyurcsány kormányt. Arról nem is beszélve,hogy milyen stílusban beszélnek a mai napig a baloldalról és azokról ,akik nem azt fújják,amit az Orbán kitalált.
Álszentség ,amit írsz!!!!!!!
,,Tudnátok nyerni? Másképpen csak szívatnak a suliban!" Ezzel a drapériára írt szöveggel tűnt ki – befér ebbe a válogatásba – egy 9 éves kissrác az Inter hazai meccsén.Lehet-e ilyenkor mást tenni, mint meghívni a gyerkőcöt, papájával a játékosok közé? Főleg…..
Matolcsy sértődött válasza Járai mondataira van olyan szürreális, mint a FIDESZ múltkori reakciója az amerikai nagykövet interjújára. Úgy látszik a kormányzati teher egyre jobban összeroppantja őket, vagy nem tudom, mi lehet velük. Az ember csak olvassa a kormany.hu-n a nemzet…..
fapuma 2012.01.18 08:10:13
@Kalmár: Szegény Kalmár!!! Gondolom ott leszel a hétvégén a Bayerrel meg a többi agyatlannal! Hátha kitisztul a fejed a séta közben.Bár erre nem sok esélyt látok. Azt írod,hogy Lengyelországban tüntettek mellettünk. Hányan voltak ? Annyian ti is lesztek!
fapuma 2012.01.18 11:33:37
@Vidéki: Lehet,hogy 2008-ban ennyi volt
az euro ,de tudod az a probléma,hogy volt akkor valaki aki egyfolytában azt mondta,hogyha majd ha hiteles kormánya lesz az országnak,akkor majd a külföld is kedvezően áll hozzánk és kedvező kamatokkal tudjuk finanszírozni az országot.Azt ,hogy mi történt azóta mindannyian tapasztalhattuk az elmúlt időszakban. Ja és tudod ugye,hogy ki volt ez a nagy ívű politikus aki ezt mondta?
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Nem tölti ki mandátumát a kormány Bárándy Péter egykori igazságügy-miniszter szerint, aki az új alkotmány kiiktatását is elkerülhetetlennek tartja. A Medgyessy-kormányban megfordult sztárügyvédet nem lehet a regnáló hatalom kritikátlan rajongásával vádolni, de kap tőle az…..
fapuma 2012.01.02 11:38:48
@Kalmár: Az ilyen egyszerű (fejben) emberek miatt teheti meg Orbán azt ,amit akar! De gondolom neked minden jó,mert téged nem érint a benzinár vagy az euró árfolyam stb.!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!
fapuma 2012.01.02 11:42:42
@bellissima: Nemzetmentő kormány????????
Te nem itt élsz??? Te nem látod,hogy azóta amióta ők mentik meg a nemzetet,mi történik?
Szerintem le kéne egy kicsit pihenned!!!!
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
fapuma 2011.12.28 09:29:00
@val: Szerinted nem sok,ha akár csak egy ember is éhezik? Gratulálok a gondolkodásodhoz. Valószínüleg te azok közé a szerencsések közé tartozol,akiknek nem lett drágább a benzin,nem kell többet fizetni a törlesztésben,vagy esetleg ki tudtad fizetni.!!!! Neked bejött az egy kulcsos adó! Stb.,stb.!! Tehát neked így tökéletes minden,ahogy most van . Én tényleg örülök,hogy végre találtam egy ilyen embert.
Minden keresztény, vagy legalábbis tisztességes ember most Karácsony szent ünnepére, a szeretet ünnepére készül. Félreteszi a haragot, a gyűlöletet, a harcoló felek fegyverszünetet vagy békét kötnek, pihennek a kardok és csatabárdok.  A tisztességes ember, és annál…..
Orbán Viktor udvarias hangvételű, de elutasító választ küldött az Európai Bizottság elnökének. A kormányfő azt mondta: az a két törvény, amelyet Brüsszel kifogásolt, megfelel az európai jogrendnek. „Tudattam vele, hogy nincs mód, hogy halasztást engedjünk, mert…..
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
fapuma 2009.11.22 18:21:32
@htre: Támogatom a Mami blút!!!!!!!!!! Évek óta körözöm,de sehol nincs meg. lécci,lécci!!!
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
Magyar tehetséget szerződtetett a Djurgarden – írja vezető anyagában a klub honlapja. A címoldalról Nemes Benjámin néz szembe az olvasókkal. Az NZ-Stars neveltje korábban Malmőben is járt próbajátékon, szüleit még a világbajnokság előtt keresték meg. A minszki divízió…..