Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovacs I

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioWorld Digitális majális 2019.05.18 13:34:00
Visszatérő olvasóimnak – sőt, még azoknak is, akik saját kijelentéseik szerint nem olvassák az AudioWorld-öt, a nonszensz állításaim, szakmaiatlanságom, hozzá nem értésem, és egyéb gyengeségeim miatt, s akik valahogy mégis meglepően jól értesültek a cikkeim részleteit illetően – nem számít…..
AudioWorld TEP 2021.04.13 17:02:49
Úgy látszik, a bevonzás ( már a gondolataink teremtő, bevonzó ereje, ez sokak számára humbug, másoknak meg működő valóság, de ezt most hagyjuk ) szóval, a bevonzás az audiofiliában is működik. Nem olyan régen olvasgattam az egyik kedvenc blogomon - a maradék kettő közül , ezek a Long blogja és…..
Muszáj egy jó szándékú figyelmeztetéssel kezdenem, mai témánk kicsit száraz, és nagyon technikai. Akiket nem érdekel a HiFi (High-End Audio, stb.) ilyen mélységben, csak maga a zenehallgatás, a dobozokon belüli huncutságokat meghagynák másoknak, azoknak ez a cikk nem fog tetszeni, sőt érdektelen,…..
Kovacs I 2020.08.27 17:53:03
AudioWorld Kábel mizéria 2020.03.16 17:38:11
Audio fórumok gyakran vissza-visszatérő vitatémája a kábelek fontosságának, minőségük és áraik közötti összefüggések latolgatása, és egyáltalán, a kábelek működési mechanizmusa. Noha nem tartom magam minden tekintetben expertnek kábeltémában, a kábel szerepének a lekicsinylése mindig szúrja a…..
Nemrég megjelent legutóbbi interjúmnak nagyon pozitív visszajelzései voltak, és ha már így van, örömmel folytatom még egy, nem kevésbé érdekes, nagy tudású hobbytársunk, egyszersmind barátom gondolataival, sokakat érdekelni fog, ebben biztos vagyok. Akik olvasták az Analóg vagy digitális c.…..
AudioWorld LZ Seven , "a hetedik" 2018.06.22 09:31:52
Nem nagyon csodálkoznék azon, ha a fenti idézőjeles jelzővel hivatkoznék az általam épített, legújabb fejlesztésű végfokomra, amolyan „zászlóshajómra” , az sokakban egyből a hasonló című film ( egyébként kiváló a maga műfajában, ha valaki még nem látta volna, Brad Pitt és Morgan Freeman játssza a…..