Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenyúltak

16 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
by Transzilva Az egész egy ördögi kör. Megveszed vagy megkapod az első, közepes értékkel bíró biciklidet, aztán megveszed a legegyszerűbb számzáras lakatot. Körülbelül 2-3 hónapig boldogan élsz kétkerekűddel, felfedezed a várost biciklis szemmel. Egy jól sikerült,…..
 Az online átalakulás első és legnagyobb lépését a mai napon tesszük meg. Elindítjuk a hetek óta készülő, új honlapunkat, amely végre valódi otthona lesz a Reakciónak. Mostantól vége a csökkentett módnak: a blog mellett újra lesznek igazi reakciós cikkek, a blog pedig…..
by Niki Ehhez a történethez nehéz bármit is hozzáfűzni, max, hogy nehéz kiejteni, hogy 5-6 hatévesforma, iilletve, hogy Niki mennyire elkötelezett gyerekvédő. A tanulság könnyedén kiolvasható a történetből, remélem okultok belőle!   Ahoi! Szóval, a sztori: Szentlőrincen…..
Lenyúltak Belsőséges lenyúlás 2008.08.04 06:30:00
By pujac           A mai történet pujaccal legalább annyira felfoghatatlan mintha egy X akta részt komolyan vennénk, és elgondolkodnánk rajta. Hozzá kell tennünk, hogy a lenyúlás kivételesen nem a pesti oldalon történt, illetve amilyen…..
By Bombi Nemrég a családommal a Balatonnál nyaraltunk. Az egyik nap rossz idő lévén átruccantuk Keszthelyre, hogy kastély- és városlátogatással üssük el az időt. Mondanom sem kell mások is pont ugyanígy gondolkodtak, ezért egész nagy forgalom és parkolóhelyhiány alakult ki a…..
by Tünde Sziasztok! Az ember néha úgy érzi ebben az országban magát, hogy el kellene innen húzni. Néha gyengébb, néha erősebb ez az érzés. Most nálam az elhúzás a nyerő jelenleg. Tegnapelőtt voltam a nyolcadik kerületi szakrendelőben, ugyanis a kezemen egy szép pukli nőt…..
Talán fura ilyet mondani egy félállású médiazsűritagról + ismert publicistáról, de az Index főszerkesztőjét nem ismerik el. Kap néha vállveregetést egy-egy cikkért, ez tény, de pont azért nem átkozza/isteníti a publikum, amiben a legkeményebb, ami természetesen a fertelmes…..
Lenyúltak 2008.08.01 13:57:03
Mandiner blog Peking welcomes you 2008.08.01 11:01:00
 Megérkeztem Pekingbe, túl vagyok az első kultúrsokkon.  Az olimpiai csapat szimpatikus úszóival és tornászaival repültünk, hajnali 6 körül értünk ide.  A repülőtér meglepően kihalt volt, mintha a mi gépünkön kívül nem is érkezett volna másik akkortájt. A…..
Most van a pótjelentkezési időszak a főiskolákon, egyetemeken: akiket nem vettek fel a választott helyre, most választhat magának másikat, hogy mégis tanulhasson szeptembertől. A Gábor Dénes Főiskola is meghirdetett helyeket a pótjelentkezésre, és ennek kapcsán egy játékot is…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..
Lenyúltak Turha de Hongrie 2008.07.28 11:27:00
  By Transzilva    Ez túlmegy minden határon, szó szerint! A 35. Tour de Hongrie versenyzői lehet, hogy meggondolják, hogy legközelebb inkább egy Bronxban megtartott versenyen vesznek részt, mintsem a szép hazánkban szervezett rangos viadalon. Történt ugyanis, hogy a…..
Lenyúltak Vicces lenyúlások 2008.07.24 07:00:00
By TranszilvaSzemezgettünk az elmúlt pár nap lopásos híreiből: Rabolt, de lányát otthagyta A 33 esztendős asszony csaknem 30 ezer forint értékben süllyesztett táskájába drága kozmetikumokat, majd pedig fizetés - és lánya - nélkül kisétált. A bejáraton kilépve azonban egy…..
Lenyúltak Túrás után nyúlt le 2008.07.22 11:20:00
By Tamás     Egy igen furfangos történetet kaptunk Tamástól, akit, szerintünk fergeteges módon nyúlt le nem is akárki. A poént nem akarjuk lelőni, lője le Tamás.   Sziasztok!   Gondoltam megosztom veletek lenyúlásom történetét, ne csak én nézzek nagy…..
By Transzilva   Napjaink kulturális fejlődését jelentősen befolyásolja a retro hatás, az élet szinte minden területét eléri, áthatja. Látható, hogy a trendek meglovaglása mekkora üzleti lehetőséget jelentenek a vállalatoknak, szórakoztatóipari…..
By Transzilva  Miután értesültünk az ügyről, jó állampolgár módjára azonnal megfogant fejünkben, hogy segítsük a rendőrség munkáját. Ezért szeretnénk kérni a kedves olvasó segítségét is.     Az egész július 8-án éjszaka történt. A Hatvan…..
By KrisztiánSzatmáry kolléga megrövidítése után egy hasonló történetet kaptunk Krisztiántól, akit szintén dísztárcsával nyúltak le mindössze pár órával ezelőtt. Lehetséges, hogy egy országos dísztárcsa lenyúló banda tevékenységét kezdjük lassan feltárni, mivel…..
by Transzilva Az ember mindig tanul valami újat az élettől, pont amikor már azt gondolná, nincs új a nap alatt. Történt ugyanis, hogy pár napja egy férfi a búza-gazdálkodás és spekuláció új formáját találta fel. Csongrád településen a mi Kulcsár Attilánk kibandukolt a…..
 A Borsod megyei Csernelyből az utolsó, negyvenkilós lélekharangot is ellopták, két héttel az első kettő eltűnése után. Szakszerűen...
Lenyúltak Siralom a Víg utcában 2008.07.10 12:44:00
by Szathmáry Nem az első eset a világtörténelemben, hogy a birtokomban lévő tárgyat valakik eltulajdonítottak. Volt már ilyen és sejtem, hogy lesz is még ilyen. Az ember aztán a birtokolt tárgy értékétől/hozzá kapcsolódó emlékétől függően percekig, órákig, napokig,…..
Lenyúltak Már a pollent is.... 2008.07.10 12:08:00
by Transzilva Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet, de akkor mi a fitymáért lopja azt el?   Két hete talán, hogy barátnőm anyukája felhozott a virágos, rétes, jó levegőjű vidékről a nyócker szívébe egykét cserepes virágot. Gondolta, hogy a házba, pontosabban a…..
Az összes, eddigi Más lenyúlások gyűjteményében tallózhatsz:Osztrák betonmixert találtak meg MagyarországonÖntöttvas obeliszket loptak el a debreceni köztemetőből 08.07.23.Buli után kardot loptak 08.07.22.Szúnyoghálókra specializálódott a pécsi tolvaj 08.07.16.Ellopták,…..
Lenyúltak Lenyúltak térkép 2008.07.10 08:00:00
View Larger Map ..