Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judó :-)

13 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na nem a blog szerkesztőinek vagy esetleg olvasóinak véleményét tükrözi ez a cím. Jehova Tanúi egyik felvigyázója kápráztatja el időről időre rajongóit ezekkel a kijelentésekkel. A szervezetben, bibliai vagy logikai okból szinte semmi ellen nem szokás és nem is szabad felszólalni. Ha azt tanítja a…..
Eljött hát a mai nap, karácsony végképp game over, díszek, dekor megy szépen vissza a fiókba alukálni. Olyan érzése támad az embernek, mintha valaki átrendezte volna a lakást, mintha eltűnt volna belőle valami, ami eddig kitöltötte, teljesebbé tette az egységes egészet. A…..
Judó :-) 2012.01.06 13:04:15
Mikulásbácsi elmehet melegebb égtájakra, amiért még csak virgácsot sem hozott. Érted... legalább tudnám, hogy mi rosszat tettem?! Mutatom is neki az irányt 2 trópusi nyaralót becélozva.  Te melyikben koktélozgatnál vele, megbeszélve a tegnap este eseményeit? (állítólag…..
ágy - asztal - tv Mackók 2011.11.23 13:41:00
Tedd a szíved a kezedre, ez a nagy beismerések pillanata: van neked is otthon egy ilyen kismackód. Lehet, hogy többi is. Pl. az első kép a saját kis kollekciómat mutatja, igaz, mára már sikerült kordában tartanom őket :) A leghuncutabb a legelöl lévő 3 kicsike, na, az a…..
Judó :-) 2011.11.23 14:13:24
ágy - asztal - tv Tanya-butikhotel 2011.11.16 12:19:00
Jó, beismerem, használhattam volna a jobban csengő 'farm' szót is, a tanya helyett, és bevallom most így, ahogy ránézek a címre, elég furcsa párosítás, de ma tényleg egy ilyen helyre megyünk, és a szóhasználat is tudatos volt. Ugyanis szerintem ilyenből legalább 3-4-nek…..
Judó :-) 2011.11.16 16:09:25
www.sarffyhaz.hu/index.php Nekem ez hasonlónak tűnik, bár még nem jártam náluk, de jövőre be van tervezve... :)
Ezen a héten 1.292 millió Ft-ot lehet nyerni az ötöslottón, jól veszek is majd egy szelvényt (mindig csak eggyel és ugyanazokkal a számokkal játszom :). A barátaimmal nagyon profin tudunk lottónyeremény-álmodozni: itt vennék egy apartmant, amott egy tengerparti házat... stb.…..
ágy - asztal - tv Ősz. Szeretem. 2011.10.13 12:47:00
A nap kérdése:  Miért szereted az őszt? Megköszönöm, ha a kedvetekért összegyűjtött képek megtekintése után esetleg van kedved válaszolni... kommentben itt vagy a Facebookon. Szabály: csak jókat lehet írni :) Szép napot! Zenemeg: Christina Vantzou - no.1 -…..
ágy - asztal - tv 1 neked, 1 nekem 2011.07.28 10:31:00
Nagy nap van máma, jelesül pont a szülinapom, bódottág! bódottág! meg minden!... ...de arra gondoltam, nem lazsálom el a mai posztot, inkább felvetek egy érdekes kérdést, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá: Az ismerősi körömben vannak olyan párok, akik ugyan már jó ideje…..
ágy - asztal - tv Kisbetűshétfő 2011.07.25 13:41:00
Vannak hétfők, amikor még azt sem érzed, hogy hú, most aztán tényleg: hétfő van, egy új hét kezdődik. Én nem tudom, mi van a levegőben, tán' az eső teszi, de valahogy minden kicsit úgy "el van maszatolódva"... Mert vannak, ugye, a parahétfők, amikor valami nagy…..
Sajnos ezt a sorozatot - mármint a True Blood-ot - nem védhettem ki, hiába nincs kábeltévém meg tányérantennám, a vámpírmánia nagy úr, úh. True Blood online addikció van kéremszépen. Azok számára, akik nyomon követik a sorozatot, a nemrég kezdődött 4. évadban…..
Lassan a nyár zenitjére érünk, én pedig tegnap este, ahogy ültem a teraszon és néztem a naplementét, már azon kezdtem parázni, hogy máris rövidebbek a nappalok, mint mondjuk 1 hónapja vagy akár 1 hete. Akinek még nem hullott ki idén pár napra a kezéből a munka, az szedje…..
ágy - asztal - tv Igen! - 3. rész 2011.06.28 10:40:00
Kis szünet után következzen esküvős inspirálós posztsorozatunk következő bejegyzése. I do. I do. I do. Remélem, előzetes ÁAT-s böngészés nélkül senki nem mondja ki a megfelelő helyen és időben, hogy Igen! :) De előtte csapjuk fel az online Magyar Néprajzi Lexikont, és…..
Mi volt az utolsó bútor, amit vásároltál? Hol? Mennyiért? (Ha kérdezek valamit tőletek, azt nem játszásdiból teszem, hanem azért, mert érdekel. És ugyanúgy működik a dolog, mint az életben. Ha a Zember nem kap választ, előbb-utóbb nem kérdez többet. Én szóltam.) Addig…..
ágy - asztal - tv Francia-nap 2011.06.15 10:42:00
Ma 2 francia házzal sokkolok, a finom étel receptjével pedig próbálom mindezt tompítani :) "Narancsos nyúl gyömbéres karalábé pürével: Tizenkilenc évig nem ettem nyulat. Mit hagytam ki!... Mostanában próbálom bepótolni az elvesztegetett időt, igyekszem hetente készíteni…..
Judó :-) 2011.06.15 11:52:33
ágy - asztal - tv Éden reloaded 2011.06.14 12:52:00
Jók ezek a hétfőkeddek, mert tudjuk, hogy utána (jobb esetben) már csak 3 napból áll a hét, azt pedig már féllábon is, meg ilyesmik. Mint említettem volt az előző bejegyzésben, a 3 napos hosszú7végét az Őrségben töltöm, úgy is volt, és mit ne mondjak: a táj pl. egy…..
ágy - asztal - tv Találkozzunk? 2011.05.19 10:41:00
Három lakást és egy házat hoztam ma nektek, és hogy megnehezítsem a dolgotokat, az egyik svéd, a másik svéd, a harmadik egy svéd, a negyedik pedig egy svéd. Feltehetném a szokásos kérdést, hogy melyik tetszik a legjobban, és biztos lenne olyan pimasz valaki, aki azt írná: a…..
A mai posztban Richard Melville Hall, ismertebb nevén Moby, - aki DJ, énekes-dalszerző és zenész - otthonába nézünk be. Művész(bece)nevét gyerekként nagy-nagy nagy nagybácsija, Herman Melville, a Moby Dick, a fehér bálna c. regény szerzője után kapta. Egyébként 1965-ben…..
Judó :-) 2011.05.12 12:22:39
Iskolából jövet minden délután bementek a gyerekek játszani az óriás kertjébe. Szép, nagy kert volt, gyenge zöld fű borította. S a fű között, mint a csillagok, itt is, ott is gyönyörű virágok nyíltak, és volt a kertben tizenkét őszibarackfa is, amelyek tavasszal rózsás,…..
ágy - asztal - tv EzMiEz? - IV. 2011.04.12 10:16:00
Nálad is előfordult már, hogy egy szó kapcsán csak felnőttfejjel jöttél rá, hogyan is kell helyesen írni vagy ejteni? Nálam a legdurvább sztori a következő volt: áltiskolás koromban, ha valamelyik iskolatársamnak névnapja volt (az milyen már, hogy a világon szinte csak…..
Először nagyjából három évvel ezelőtt találkoztam a Ferenc körúti hegedűművésszel. A metróból mentem fel a Corvin mozi felé, és amikor az első lépcsőfokra tettem a lábam, a hátam mögött felcsendült egy Bach-tétel, de olyan biztos kezek alatt, hogy nem bírtam továbbmenni.…..
Először is szeretném tisztázni, hogy majdnem a lehetetlent céloztam meg... :) Nem vagyok nagy sportoló, bár szeretek mozogni, az elhatározást általában elnyomja valami belső lustaság... Eddig sokszor kedvem támadt futni egyet, de mire kiértem volna a Margitszigetre, ahol kulturált…..
 13. nap - FehérjeReggeli:1 liter narancslé, cseresznyeEbéd: Sült pulyka, kefíres, sajtos zöldbabVacsora:Pirított pulykacomb, kesudióval, saláta, tzatziki, uborka, paradicsom arab pitában ..
12. nap- gyümölcsnapReggeli: 1 almaEbéd: 1 üveg kubu, sárgadinnyeVacsora:gyümölcssaláta: alma, kiwi, ananász, banán, sárgadinnye, mandula..
 11. nap- szénhidrátReggeli:málna, nektarinEbéd: szárított paradicsomos cipó, margarin, csalamádé, friss zöldségekUzsonna: meggyszószrecept:A lisztet olajon megpirítjuk, mintha fehér rántást készítenénk. Majd beleöntjük a megmostott, lecsöpögtetett meggyet (nem…..