Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4c

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tartom okos ötletnek, ha akár hatásvadászat céljából, akár vágyvezérelt gondolkodás alapján olyasmit akarunk belelátni egy eseménybe, ami nincs, nem lehet benne. Nem hiszem, hogy helyesen mérték fel a decemberi diáktüntetések súlyát azok a megmondóemberek, akik jelentős…..
Nincs alkalmasabb pillanat az év végénél arra, hogy az ember újraolvassa a korábbi írásait. Nincs jobb viszonyítási pont annál, mint amikor összevetjük a mai tudásunkat a régebbivel, különösen, ha azok nem is ismeretek voltak, inkább csak a jövőre vonatkozó feltételezések.…..
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
„Az pedig pusztán hit kérdése lesz, hogy hazudott-e a kormány, vagy megvédte ismét az embereket az IMF-től. A beszélő bot náluk van” – írta tegnap egy olvasóm, aki szerint elkapkodott volt azt gondolnom, hogy Orbán Viktor sárvári videózása után csak két kimenet lehetséges.…..
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..
törökgáborelemez 439. A B-terv 2012.02.22 21:50:00
Az Európai Bizottság mai, példa nélküli, állítólag konszenzussal meghozott döntését nehéz lenne a szokásos érvekkel magyarázni. A testület közel felét jobboldali, néppárti politikusok alkotják: ebben az ügyben a baloldali-liberális összeesküvésre való hivatkozás biztosan…..
Tarlós István ma délutáni sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a havi tízezer forintos útdíj bevezetését semmilyen körülmények között nem támogatja, és biztos abban, hogy ezt a miniszterelnök és a kormány sem teszi. A főpolgármester hozzátette, hogy gyakorlatilag…..
Elsa Fornero és Mario MontiForrás: edmontonjournal.comKOMMENTÁRPolitikusok nélkül nem lehet a válságot legyőzni. Az ún. „szakértő kormányoknak” szükségszerűen „politikussá” kell válniuk, különben teljesen reménytelen helyzetbe kerülnek.  Még a…..
4c 2011.12.06 22:52:11
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Én meg éppen fordítva gondolom: ha egy politikusként (pl.: populista alapon) megválasztott kormány nem képes "szakértőként" működni, akkor azt az egész társadalom megszenvedi, és előbb vagy utóbb bukásához fog vezetni.(Lásd jelenlegi helyzetünket)
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
Szorosabbra fűzi viszonyát a Dumaszínházzal Fábry Sándor. A humorista, író, műsorvezető, dramaturg, show-mester számtalan vendégszereplés után a társulat állandó tagja lesz. A kapcsolat persze nem új keletű, hiszen ezzel a lépéssel az alapító tagok egyike tér vissza. Fábry…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..