Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterbigchill

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian követünk el hibákat, mindannyian szaladunk bele a pofonokba. Az igazán sikeres embereknek is megvannak a maguk buktatói, azonban egy dologban különböznek az átlagtól: kétszer nem szaladnak bele ugyanabba a csapdába...
peterbigchill 2017.05.30 12:31:33
Milliónyi tanulmány készült már arról, jobb-e éjszakai bagolynak lenni, mint reggeli pacsirtának, és arról is, hogy átjárható-e a két kategória, vagy valójában ez nem is a szokásainkon, hanem a génjeinken múlik. A mindennapok tekintetében viszont gyakorlatilag tökmindegy, hogy…..
Azt írja a Bors, hogy Damu Roland nem túl nagy meglepetésre nem a TV2-nél folytatja karrierjét. A Jóban Rosszban című sorozatban elindított, szédítő karrierből nőverés, nemi erőszak és sitt lett, a szenvedő alany meg ugye nem más, mint Vajna (született Palácsik) Tímea. Damu…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
peterbigchill 2009.01.11 19:50:58
Peternek hivnak 2004 óta van lemezlovas engedélyem :)hivatalos OSZK :) az elmult 4 évben zenéltem étteremben nosztalgia diszkót,általános iskolában tini diszkót, csináltam főiskolás rendezvényen házibuli hangulatot, pörgettem vendég djk elött warm up ot progressive house estéken, zenéltem partin főidőben techno közeli zenéket, zenéltem az alpokban egy tanyán 2 lemezjátszórol deep-soulful house trekkeket zenéltek siketnéma intézményben slágerdiszkót, heti rendszerességel zenélek egy kávézóban jazzy lounge,broken beat, bossa stilusu zenéket. az elmult 3 év során számos rendezvényen zenéltem természetesen mindenhova engedéllyel, és számlatömbbel érkezem az esetek 5%ában fizetik ki a fellépés brutto összegét a számomra akkor is főként az államilag finanszirozott intézmények, a kávézók, éttermek, egyéb szervezésű rendezvények főként zsebbe fizetnek. Én a lemezlovas vizsgát 60 ezer forintért tettem le, picit zavar a pénz amit kidobtam az ablakon. kevésbé zavar az a majd félmillio forint amit az elmult 8 évben bakelit lemezekbe fektettem mert ugye már egyre kevesebb klub rendelkezik bakelit lemezjáccóval, az általam fennt emlitett dolgok tudomásul vétele mellet maradok továbbra is lelkes tagja a magyar lemezlovasok azon közösségének akit a zene szeretete, a közönség szórakoztatása és a szakmai alázat vezet minden egyes este celebrálásában. Ugy gondolom az a dolog amiről ez a blog és a kommentek szólnak nagyon messze van attol az általam szakmának,hivatásnak tartott dologtól amit én csinálok.