Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyedicsaba

49 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jafar és a munkavédelem 2022.10.14 09:19:01
Megjelentek a „Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése” elnevezésű kiemelt projektben készített szakmai anyagok a munkavédelmi veszélyhelyzetek megelőzése érdekében. Ide kattintva tölthetők le a kiadványok.  1.3 ADR oktatás klímaszerelőknek, 1.3 ADR oktatás lőszerek szállításához, 1.3 ADR oktatás…..
Nem semmi, közbiztonságra veszélyes áru.  1.3 ADR oktatás klímaszerelőknek, 1.3 ADR oktatás lőszerek szállításához, 1.3 ADR oktatás online, munkavédelmi oktatás online, tűzvédelmi oktatás online  ..
AMennyiben lőszert, fegyverolajat, paprikasprayt, esetleg vaktöltényt, gyutacsokat, lőport, riasztópatront, jelzőpisztoly rakétá, vagy pirotechnikai tárgyat szállítana közúton, érdemes megnézni a HIPERION Tech által készített ADR 1.3 oktatást. A tananyag a nevezett áruknak mefelelőel került…..
A HIPERION Tech Kft. készített egy kifejezetten klímaszerelőknek összeállított, online ADR 1.3 oktatást. A tananyag tartalmazza az összes klímagáz, a nitrogén és egyes hegesztő gázok palackos közúti szállításának feltételeit. Kötelezettség mentesen kipróbálható az egyedileg kialakított, elektronikus…..
A közreműködő személyek ADR képzése mentességek esetén is szükséges. Többek között az alábbi mentességeket lehet igénybe venni az ADR alapján: - korlátozott mennyiségben csomagolt áru mentessége,  - egy szállítóegységben szállított mennyiségből adódó mentesség. E két lehetőség rendkívül kedvező,…..
Megjelent a Magyar Közlöny 120. számában az ADR 2021 magyar változata (14.3 MB). A Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Megállapodás „A” és „B” Melléklete kihirdetéséről, valamint a belföldi alkalmazásának egyes kérdéseiről szóló 387/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 1-es melléklete…..
Pár érdekes link:  Munkavédelmi oktatás, Online munkavédelmi oktatás, Munakvédelem oktatás, ADR oktatás, online ADR oktatás, Tűzvédelmi oktatás, Online tűzvédelmi oktatás Tűzvédelem oktatás,  Irodai munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, Online munkavédelmi oktatás, Ingyenes munkavédelmi…..
Lényegre törő útmutatónkben a legfontosabb ismerteket gyűjtöttük össze, amit a munkáltatóknak a munkavédelm oktatás megtartásáról tudniuk kell. Vegye fel velünk a kapcsolatot, a munkavédelmi szakmérnök szívesen válaszol a kérdésekre!..
Elegendő egy munkavédelemmel foglalkozó szakcéget megbízni, akinek kellő rálátása van e négy feladatkörre. Egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb együttműködés! Megfelelés a munkavédelem legújabb jogszabályainak, precízen elkészített munkahelyi kockázatértékelések, személyre szabott tűz- és munkavédelmi…..
Még a kutyasuttogó Cesar Millan is felajánlotta a segítségét, de erre a jelek szerint nem volt szükség.  Major és Champ, az elnöki ebek befejezték a kéthetes kiképzésüket, így visszaköltözhettek a Fehér Házba. Az után kellett a kutyáknak tréningen részt venniük, hogy történt egy kisebb megharapási…..
Kedves cégvezető! Ez az én hozzájárulásom a járványhelyzet következményeinek enyhítésére. Tudom, sok vállalkozás van nehéz helyzetben, esetleg dolgozói is kényszerpihenőn vannak. Ne teljen feleslegesen az idő, kiváló lehetőség az éves munkavédelmi oktatás és a tűzvédelmi…..
Ismét módosították a tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló 1996. évi XXXI. törvényt. A január 1-től hatályos (!) változás szerint szankcióként figyelmeztetés nem alkalmazható az alábbi közigazgatási szabályszegések miatt indult közigazgatási hatósági…..
Jafar és a munkavédelem 2020.12.29 11:44:43
Sikerekben gazdag, boldog új évet minden kedves Blogolvasónak!..
A gyors beavatkozás valóban életet ment.  Tűzvédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, ADR oktatás egy helyen. HIPERION Tech Kft...
 A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a soroksári konténerterminálon egy tartálykonténerből veszélyes anyag szivárog, ezért annak átfejtéséig 150 méteres körzetben megtiltották a vonatközlekedést. A MÁV vegyi elhárító egysége és a katasztrófavédelem szakemberei dolgoznak a helyszínen a…..
Elleheltelenül minden vállalkozás élete Magyarországon.    Az ipar 4.0 és a digitalizáció (mi van?) ráirányították a figyelmet a munkaerőpiac igényeit gyorsan lekövetni képes képzési rendszer iránti gazdasági igényre. Ezt felismerve 2019-ben döntött a Kormány – a szakképzési rendszer mellett – a…..
A Covid-19 járvány kezdetén hazánkban is jellemző volt a pánikvásárlás, ami a védekezés szempontjából kedvezőtlen tömegjeleneteket eredményezett az üzletekben. A hasonló helyzetek elkerülése érdekében élelmiszertartalékolási útmutatót állítottak össze a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal…..
VÉGRE! A mai napon az Innovációs és Technológiai Minisztérium elkészítette a Vállalati Fehér Könyvet, amely a koronavírus-járvány terjedésének megelőzésében segíti a hazai vállalkozásokat. Az online kiadvány tudományos-szakmai megalapozottsággal, nemzetközi esettanulmányokat ismertetve, ellenőrzési…..
A gépjárműfecskendő egy víztározó mellett áll készenlétben. Tűzvédelmi oktatás már online is. HIPERION Tech Kft...
Tisztújító küldöttgyűlést tartott július 17-én a Magyar Tűzoltó Szövetség Budapesten. A küldöttgyűlés az eddigi elnököt, Dobson Tibort választotta újra, aki 2013. március 2-től tölti be a tisztséget. A Felügyelő Bizottság élén sem történt változás, Miakich Gábort szintén újraválasztották. Dobson…..
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Munkavédelmi Főosztálya kiadott egy tájékoztató kérdéslistát, mely segítségével a COVID-19 munkahelyen történő terjedését hatékonyan meg lehet akadályozni. A lista segítheti a munkáltatókat és a munkahelyi vezetőket abban, hogy felkészítsék a munkahelyeket…..
Az agrárszektor a veszélyes áru közúti szállítás szempontjából az egyik legérintettebb terület. Ezért a felsőfokú agrárszakember-képzés során elsajátított ismeretanyaghoz érdemes lenne hozzárendelni a veszélyes áruk szállítására vonatkozó szabályrendszerekkel kapcsolatos ismeretek megszerzésének…..
Munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás online, Munkavédelem, Munkavédelmi, Munkavédelem oktatás, Munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás, Munkavédelmi oktatás online, Munkavédelem, Irodai munkavégzés, Munkavédelem irodában, ADR oktatás, online ADR oktatás, ADR oktatás online, ADR, 1.3 ADR…..
A belvízi járművön szállított veszélyes áruk jelentős mennyisége miatt a szállítás szabályainak megszegése és egy bekövetkező baleset kiemelten súlyos veszélyt jelent az emberi életre, egészségre, a környezetre valamint az anyagi javakra. A belvízi szállítás azonban még így is a legbiztonságosabb…..