Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andry

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Hőseink 2023.06.19 06:57:53
Lehet, hogy ennek semmi értelme sincsen, magyarok vagyunk, évtizedek óta hasonlítgatjuk magunkat a világban, és büszkék vagyunk, ha a kis ország megmutatja, hogy… Hogy tudnak focizni a lakosok, hogy az egy főre eső Nobel-díjasok száma, hogy a Covid-elleni küzdelem. És van egy ilyen is, hogy az…..
Fantasztikusan szépen osztotta ki José Mourinhót Ottmar Hitzfeld, a svájci válogatott szövetségi kapitánya. A német edző, aki a portugálhoz hasonlóan két különböző csapattal és tudott Bajnokok Ligáját nyerni, a Kicker című sportlapban rendszeresen publikált…..
andry 2011.05.02 17:03:13
Eszembe jutott pár dolog az _egész bloggal_ és Bedével kapcsolatban.

Bede írt már korrekt hangnemben is. Csak két példa.

1. 2010.10.29.

"Dani Alvest azért is jó most előrángatni a színészek közül, mert az elmúlt hétvége két díjnyertes alakítása közül az egyik az ő nevéhez fűződik. A Barcelona Zaragozában játszott, a vendégek jobbhátvédje pedig a második félidő elején hirtelen összerogyott, és arcát a kezébe temetve kezdett nagyjából úgy mozogni a földön, mint a híres izlandi gólörömben az aranyhalat megszemélyesítő játékos. A bíró sípjába fújt, konzultált partjelzőjével, majd kiállította a hazaiak argentin játékosát, Leonardo Ponziót.

Hogy miért esett össze Alves, azt a visszajátszások alapján is csak elképzelni lehet. Annyi látszik a felvételeken, hogy Ponzio odakap a brazil arcához, de ez a mozdulat legfeljebb sárga lapot ér, összeesnie pedig egy óvodásnak sem kellene tőle. Ha esetleg most valaki nagyon aggódna, az nyugodjon meg, rövid orvosi ápolás után Dani Alves végig tudta játszani a mérkőzést."

Forrás:
sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2010/10/29/a_drama_kiralynoi/

A szerdai bl-meccs után csak a fenti posztot kellett volna linkelni Bedének. :)

2. 2010.05.12.

"Vajon ha Messit elvitték volna a manchesteri sejkek vagy Abramovics Angliába, ő is ilyen zseniális első szezont tudott volna összehozni a Premier League-ben? Lehet, az viszont egészen biztos, hogy Ronaldo egyszerűen akkora játékos, hogy klasszisát semmiféle külső nehézség sem tudja elhomályosítani."

Forrás: sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2010/05/12/cronaldo/

Na kb. így kell fogadni Mourinho nyilatkozatait is. Azok a csámcsogó plebsznek szólnak.
Ha ennek adott esetben szakemberek is felülnek (pl. Hitzfeld, Hiddink), azzal csak magukat minősítik.

Egyébként meg, honnan tudjuk, hogy ez itt a "real Bede". Lehet ő a szily is. Meg fordítva.
Miközben itt mindenki fröcsög, ők tolják a cuccot a szerkiben. Ahogy anno sir alkesz és Mou a pl-meccsek után. :)

Panem et circences. Nil novi sub sole.
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..