Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigusz93

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kevés levelet kaptam már az ügyben, hogy mit lehet tenni a pigmentfoltokkal, pattanás utáni hegekkel és úgy általában az egyenetlen bőrrel, ráadásul a pattanás utáni hegekben én magam is érintett vagyok, szóval nagyon-nagyon örülök, hogy végre megérkezett az új RESIST Skin…..
csigusz93 2012.11.18 16:20:14
@apolkaATpc: Köszönöm a választ :) Akkor jól csináltam :) Csak azért nem tudtam, mert reggel ugye a hidratáló alá használom a szérumot, de este valahogy nekem is ésszerűbbnek tűnt a BHA után használni (akkor is ha este igazából az a hidratálóm).
Történet...:) Hogyan tovább?? 2008.07.16 19:58:36
Nagyon jó volt a hangulat, óriái a tömeg és a hangzavar. Mindenki jól érezte magát még Maxim is, aki kis időre megfeletkezett a bánatáról. Már kicsit több mint a fele letelt a koncertnek mikor az egyik szám után Bejay egy bejelentést tett.- Egy valaki a közönségből ma kaphat…..
Történet...:) Az utolsó koncert 2008.07.15 19:04:12
Az első koncert óta majdnem 2 hét telt el. Ez volt az utolsó koncert, a nagy zárókoncert Hamburgban. Maxim nem tudott másra gondolni már az első koncert óta csak Alexra. Minden koncerton Őt figyelte. Most az utolsó koncert előtt tudta, hogy soha többet nem fogják látni egymást és…..
Történet...:) Az első koncert 2008.07.15 18:55:41
Magyarországon elkezdődött a nyáriszünet. Alex már alig várta; végre mehetett Németországba a nagynénjéhez egész nyárra. De ami még ennél is jobb volt: Aggro-Hamburg turné volt két hétig egész Németországban, és Alexnak volt jegye az egész…..
Na akkor először is bemutatom nektek a történetem szereplőit! ( a nevek kitaláltak!)Bejay: (valódi nevén Patrick Refrath) egy 31 éves német rapper aki Hamburgban él a fiával. Az Aggro-Hamburg rapcsoport egyik alapítója és tagja. Külső: 186centi magas, rövid barna haja van, barna…..