Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sóska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre bocsátom, hogy egy olyan szájtról lesz szó, melynek sem a felépítése sem a dizájnja, sem a felületei nem érdemelnének említést. Ami miatt mégis idekanyarintok pár sort, az az ötlet. Merthogy mégiscsak ez a legfontosabb egy startupnál.Kottkénál találtam rá a…..
sóska 2009.05.22 10:54:23
@tzs84: felemrült, de el is hessentettem, mert tapasztalatom szerint moziból nemigen jár ki mosdóba az ember. otthoni filmezésbe meg csak kipróbált, harcedzett haverokkal kezdek, akik vészhelyzetben hajlandók mondjuk 1,5 percet várni rám ;)
ez szerintem csak arra jó, hogy a geekek megvitassák, melyik film mikor ül le. és nincs is ezzel semmi baj, csak az alapfelvetés tűnik alibizésnek.
és ha már otthoni filmnézés, sokkal szívesebben csatlakoznék pl. hangulatindexek közös kreálásához: melyik filmet milyen állapotban érdemes megnézni, és ki milyen állapotba került utána. hm?
Bigyóblog Billenő üvegtartó 2008.07.23 11:16:00
Van ez a szerkentyű, melybe beletesszük a kétliteres kólásüveget. A következő mozdulattal kissé megdöntjük és kiöntjük a pohárba a kólát. Így nem kell emelgetni, egyensúlyozni, poharat felemelni, kilötykölni. Egyszerű, praktikus. Húsz dollárba kerül.Via CoolestGadgets..