Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khesson

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. december 3-án egy kislány kabátjának zsebéből egy bécsi múzeum ruhatárában eltűnt a diákigazolványa, a BKSZ bérlete és 20 euró készpénz. Bécsben becsületes emberek élnek, meglett. A Külügyminisztérium Konzuli Főosztálya ekkor lépett a képbe, gratulálunk a…..
khesson 2012.10.15 02:43:35
@hungarisztan: Köszönöm ezt az írást. Egy agy egybe lementem, kinyomtatom és megfelelő helyzetekben csak olvasásra átadom :) Nem sokat kell majd kinyitni a számat.
Antipop Na, ki jött vissza? 2012.10.06 00:23:25
Hát lehet stílusosabban újraindítani egy blogot, mint egy méltán halhatatlan klasszikusra való frappáns utalással? Amúgy lehetne, de a lényegen ez nem változtat. Négy évnyi szünet után újraindul a verbális terrorizmus elleni harc, noha nem igazán történt semmi 9/11-szerűség,…..
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
khesson 2012.10.04 18:57:01
@clegane: Tipikus magyar eset, komoly hagyományokkal. Kossuth vs. Szécheny, hogy mást ne mondjak...
A túlméretezett, elektromos vaporájzerekkel szemben teljesen tiszta megoldást kínálnak az idei Kannabisz Kupán megosztva legjobb termék címet nyert Pocket Alchemy kannabisztinktúrái a diszkréten betépni vágyóknak. A trükk az, hogy nem tiszta alkoholban oldják a füvet, hanem olajat…..
khesson 2009.01.12 00:21:53
Antipop V.S.O.P. - Ki jött vissza? 2008.07.11 03:44:00
Na ki? A V.S.O.P.! Nem kellett volna. Valahonnan sikerült pénzt akasztaniuk, biztosan kiraboltak egy bankot, vagy egykötöttek egy pénzszállítót, de az is lehet, hogy ők szedik a védelmi pénzt a parlamentben is, amekkora gengszterek ezek. Igazi magyar píályempík. A magyar hip-hop…..
Antipop Bridge - Mozdulj hát! 2008.07.11 03:43:00
Itt van nekünk a csodálatos Bridge együttes, hogy nehogy azt higyjük nálunk nincs is gagyi, mert kéremszépen VAN! Ennek a remek formációnak bármelyik számát választhattam volna, de mivel ez az első, bemutatkozó nótájuk hát vegyük ezt vizsgálat alá. Pár szót ejtsünk erről a…..
Antipop Lucky Twice - Lucky 2008.07.11 03:42:00
Sziasztok! Ez az első bejegyzés a blogomon. Ezért egy nagy "kedvencemmel" kezdenék, a gagyiság svéd hercegnőcskéivel, nem egy mai szám, van már fél éves is (húú de ciki), de egy igazi gyöngyszem:   Ezt az együttest két svéd lányka alkotja, akik minden tekintetben…..