Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszpiii

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatásai, 3.…..
eszpiii 2019.09.12 17:58:41
@Bgisi: Nyilván nem azért küldenek drónt a birtok fölé és faggatják az ex-szciket hónapokig, mert nem akarnak semmit sem csinálni. A lepattintásban jók a hatóságok, itt azért nem ez történik. Olyan vádra van szükség, ami megállja a helyét a biróságon. Ha tippelnem kellene, mi lesz a vesztük, akkor az adatvédelmi törvényre fogadnék, ugyanis annak betartása teljesen kiherélné és ellehetetlenitené a szcit.
Ott van például az online jelentési rendszerük. Én ugyan nem tudok róla semmit, csak azt hogy van és nagyon jól működik és hogy teljesen és totálisan illegális. Egyszer irtam egy emailt a hozzám legközelebb eső szervezetnek, ahol még sosem jártam. 10 perc múlva jött a válasz, hogy én vagyok-e az az XY, aki a narcononnál dolgozott? Na most, ugye, a narconon nem egyházi szervezet és semmi olyat nem irtam ott alá, hogy bármilyen egyház kezelhetné az adataimat... Erről a rendszerről szivesen olvasnék egy hosszabb cikket. Azt mondjuk én se értem, hogy erre miért nem ugranak a hatóságok, miért csak a papiralapú folderekben túrkálnak.
A szcientológia egyház szóvivője blogján újabb kísérletet tett a Drogmentes Maraton szerepének tisztázására  Ezt írta: - Drogmentes maraton: miközben az egész országban drogfelvilágosító munkát végeznek, nem térítenek, nem terjesztenek vallásos elveket, nem toboroznak híveket. Néhány hazugságon…..
Kasza Tamás önjelölt jedi mester most már saját kamu Forbes-címlap után igazi Wikipédia oldallal is rendelkezik (ami vélhetően ő maga írt meg). Kasza Tamás - Wikipédia Azért foglalkozok csak vele, mert sok hasonlóságot mutatott a szcientológiával az oldal - ígéretesnek tűnik addig, amíg a…..
Hosszú cikk Tom Cruise-ról, a kapcsolatmegszakításról és Leah Remini sorozatáról. Lehet alapja a pletykáknak, hogy Tom Cruise 6 éve nem láthatta lányát - 24.hu Újabb feladat Lange Lászlónak - erről is megírhatja a médiás blogján, hogy hogyan nem sikerült "kezelnie"...
  Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatása,…..
eszpiii 2019.07.23 14:23:35
@Gyaloghuszár: Kimaradt a bosszú. Hihetetlen mértékű energiát és kitartást képes produkálni. A legtöbb még bent lévő birkának meg tudok bocsátani, de van néhány köztük, akit puszta kézzel meg tudnék fojtani.
A június 27-i RTL Klub Fókusz c. esti műsorában elhangzott tévhiteket és cáfolataikat vesszük sorban. A médiában fontos elv az objektivitás, a kiegyensúlyozott és hiteles tájékoztatás. Sajnos mondanunk sem kell, hogy a műsor készítői nem konzultáltak velünk és elzárkóztak az előzetes szakmai…..
eszpiii 2019.07.08 20:41:20
A tegnapi Fókuszban volt egy nagyon jól felépített és összerakott 11 perces anyag a szcientológiáról, Dudás Diána interjúja köré építve. Sok fontos információ elhangzott - és mindez egy olyan műsorban, amit átlagban kb. 550 ezren néznek! Köszönjük a műsor készítőinek, hogy lehetőséget adtak erre az…..
eszpiii 2019.07.03 15:42:01
@TellVilmos: Teljesen igazad van. Mindenkihez a saját szintjén kell beszélni, ha azt akarjuk, hogy meg is értse. Sajnos ezt a többiek nem igy gondolják, mert véletlenül LRH is mondott ilyesmit, tehát az csak rossz lehet...
Forrás: Church of Scientology and David Miscavige sued for abuse by major legal players - Tony Ortega blogja Valerie Haney A szcientológia és utóhatásai c. dokumentumfilm-sorozatban Valerie Haney (22 évig volt Sea Org tag, és egy ideig David Miscavige feleségének volt a személyi assisztense), a…..
eszpiii 2019.06.26 22:08:45
Itt olvasható el: Szcientológus vállalkozások vezetői is felbukkannak a NER közelében - HVG.hu Hozzáfűznivalóim: Beck Zsolt: a truthaboutscientology.com szerint 2015 óta OT VIII-as (az elérhető legmagasabb szint a szcientológiában) és szerepel a 2001-es WISE-listában szcientológus…..
Három év és három hónap 2016 októberében adtam hírt arról a blogon (Nehogy szóljatok valakinek, hogy fenn vagyunk a közösségi médián!), hogy a szcientológusok PR-offenzívába kezdtek és erősebb online jelenlétet felvállalva nekiálltak a közösségi médiában is reklámozni fizetős…..